Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 472
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • NE
Благодаря ви! Hug Дадох тема за размисъл  Blush
Общо взето всичко е пробвано. Не виждам къде бъркам. Оставям нещата, пък каквото да става. То вече минах през какви ли не фази. Мисля,че вече съм много ядосана на тая наша съдба. Angry
Поне в събота заминавам за гората и ще си прочистя съзнанието от всякакви глупости. Peace

# 691
  • София
Привет, страхотни девойки Hug, много ми харесвате всичките.
Приемате ли нови попълнения?
Аз се казвам Аничка Баничка  Mr. Green - Ани, всъщност. На 33г. съм и имам момченце Теодор на 3.6г. От известно време повече от година си мисля за второ - момиченце Мая, но все нещо изчаквам, да видя ще бъде ли от същия баща Laughing, сега пак пропуших, чакам да се напуша.....и те така.
Чета ви от много, мноого отдавна- година сигурно някъде, така че смея да твърдя, че ви опознах малко или много. Много се радвам, за всички с бебчета в коремчетата, надявам се много скоро всички чакащи да понесат и те Mr. Green
Момето я засекох в темата за тренировките, и аз съм се заела. Махнах всичко сладо,бисквитки, соленки,кола..... Cry
Весето, още като четох за твоята торта и на мен ми се дояде. Някога вършеех и из тортената тема и правех повечко тортички...сега нещо ме напусна ентусиазма.
Евче [/b]и Принцеске и аз ви препочвам 90-дневната диета, много е лесна и се похапва доволно....ммм, сетих се за едни постни шоколадови квадрати.
Къде зачезна Чокобела, с многото сакчета? Дано всичко е наред. Praynig
Аз изкарах книжка миналия месец, сега чакам книжката и почвам със сериозното каране вече. Прахи, няма нищо страшно, след време ще се почувстваш по-уверена и можеща.Каране му е майката.
Зилено, успешно, леко и безпроблемно/болезнено раждане, когато и да е. Hug
Стискам палци на всички, които имат нужда.... за неспоменатите, не е умишлено....забравих всичко, ще добавям. Hug... и докато се натуткам, вие не се спирате де...

# 692
Деси, не я слагай на режим малката, нека си хапва на поискване. Поне аз съм на това мнение, още са малки. Някои казват на 3 часа, или 2,5, но според мен са много за новородени. Сега трябва да трупат килца мъниците! Hug

Феичка, дано природата ти се отрази добре. Опитай се да си по-спокойна, знам че е много трудно, но все пак. пожелавам ти много скоро да се случи. От колко време не става сега?

# 693
Ани, добре дошла!  bouquet  bouquet
Напушвай се бързо, че да се почва бебеправене! Mr. Green Mr. Green А за бащатата той ли ще е, гледам искаш мома. Аз така се бъзиках с моя, че вече имаме син и исках мома, и му казвах, че за мома сигурно ще трябва да е друго семе. Laughing Laughing  Шегичка ей. Heart Eyes

# 694
  • Северозапада
Привет, момичета!
Аз все повече се отдалечавам от темата бебеправене, а и станахте доста, та не мога да проследя историите  Embarassed
Минавам само да кажа, че днес бях на среща с беба. Добре е дребната, вече е 2400 гр., според доки. Още малко ни остана и на нас, има-няма един месец  Crazy Моята бебка е кротичка, мърда, разтяга се, но рядко това ми причинява болка.
Деска, има нещо мечешко в Деница, а?  Mr. Green Видях я в албумчето Heart Eyes да е жива и здрава, а ти изглеждаш перфектно за родилка на 20 дни  4470
А и Пони и нейната мадама не падат по-долу  Hug
Рейни, при теб момента наближава? От сега стискам палци всичко да е бързо и леко  fingerscrossed
За всички  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 695
Добре дошла, Ани Hug От много време те наблюдавах на "балкона", но ето, че вече си се престрашила Mr. Green Хайде скорошно забременяване от мен с една хубава Мая  Laughing

Честит ви Ден на Земята! Нека я пазим и обичаме, тя е нашият "дом"   Grinning

# 696
Ани-Бани, добре дошла!  Hug
Аз честно казано 90-дневната я спазвах 20 дни и нищо: не мръднах и грам на никъде. Затова реших, че тя за мене явно не работи!  newsm78 Сега ще пробвам с глад, ако и така не стане...вече  #2gunfire.

# 697
Принцеске детоксикацията ли ще  правиш тази седмица?  Аз от днес съм на ягоди и кисело мляко, а от утре , 3 дни на плодове само.....белким ги смъкна тея 4 кила дето качих и да поизчистя организма още малко.

Добре дошла на Ани, кратък  и приятен престой ти пожелаваме, добре дошла си   bouquet Hug

Аз днес го писах дъждовен и ще си остана вкъщи да си се моткам  Laughing Mr. Green не че нямам работа, ама обещах на мъжо , че ще го карам с работата по еваш еваш и даже смятам лятото да почина месец, два..... Wink

Хубав ден на всички и честит ден на земята. Пазете я , тя е нашият общ дом  1swing family    Nature Sunny

# 698
  • NE
Дани След 2 седмици става 1 година от абразиото. Пробваме от месец септември, което означава че са минали 7 МЦ.
Ани Добре дошла. welcome Значи сме адашки. Peace Пожелавам ти една малка кукла Мая. Hug

ММ прави 90-дневната диета и е почти на финала. 12 кг си свали със сигурност. Peace

# 699
Принцеске детоксикацията ли ще  правиш тази седмица?  Аз от днес съм на ягоди и кисело мляко, а от утре , 3 дни на плодове само.....белким ги смъкна тея 4 кила дето качих и да поизчистя организма още малко.
Прахче, не знам детоксикация ли се казва какво ли?  newsm78 Но килограмите ми отгоре са вече 4  ooooh! Въобще ми се отразяват много зле - от към настроение, дрехи и прочие. Никога не съм била такава безотговорна  Tired

# 700
  • Варна
Аничке-Баничке!!! Толкова обичам това обръщение. Към моята най-любима колежка се обръщах така и се радвам, че има пак на кой да го кажа Simple Smile
Ох това с пушенето ми е болна тема... Уж бебеправим, а аз нещо не се справям със спирането на проклетите цигари! Сега сме с казали с половинчо-любимчо "след Великден"... да видим!
А за 90-дневната диета - аз не мога! Мога да не ям, мога всеки ден да ям само салата и месо, но не мога да се съобразявам "днес на боб, утре на плодове, вдругиден..." Една от колежките ми в стаята беше много стриктна през всичките 90 дни и аз се изнервях само като я гледам нея, а ако трябва аз... не знам Simple Smile На мен много добре ми се беше отразила диетата, която ми направи моя фитнес инструктор, според кръвната група.
Извинете ме за спама, ама... нали е спам тайм... Simple Smile

# 701
Аз ще се детоксикирам с плодове и чай с мед след празниците. Сега нещо не ми идва музата, защото по празниците ще ми е трудно със захранването  Mr. Green И аз си имам едни 2-3 кг, които ще сваля  Mr. Green

# 702
Феичка,дано скоро се получи бебчо! Praynig Аз със сина си забременях на 3-ти месец и то при някакви нищожни опити, нищичко не съм следяла тогава, не влизах и във форуми. С втората бременноста забременях след 7 неуспешни месеца, но аз и нищо не следях в началото. В месеца, в който забременях хванах О с тестовете, заедно с БТ де и пиех вит. Е и други витамини. Даже давах и на мъжо вит. Е. И аз се бях много отчаяла, но забременях. Надявам се следващия път да не отнеме много време като втория, но важното е да има хубав краен резултат. Другото е без значение. И стреса оказва голямо влияние, ама как да го избегмен? Rolling Eyes

# 703
  • NE
Дани Не съм стресирана, изнервена - да, но не и стресирана. БТ и тестове правя от лятото. Витамин Е също пия. А като се сетя, че забременях от раз, но в най-неподходящото време. Не се отчайвам, ядосана съм.

# 704
  • София
Благодаря на всички ви за топлото посрещане.... и аз ви обичам, макар и виртуално. Много сте ми приятни. Hug Hug
Евче, сега остава да споделиш и каква кръвна група си, някой може да се възползва.Mr. Green
Аз иначе съм доста слабичка, но имам коремче, като бременна гугудка съм, Mr. Green него се опитвам да премахна. За всичко си трябва постоянство и воля. Hug
Забравих да ти кажа,че гледах Предай нататък.... разплака ме това момиче с добротата си и с отношението си към живота. Не се сърди никому, аз не знам дали бих могла. Дано става все по-добре, тя ще може ли да има дечица?
Suga мама, ти какви упражнения правиш, пазиш ли режим някакъв?

Колко от вас са счетоводители беее? И аз съм такавааа. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт