Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 480
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Sydney
sigma мама да не се плаши  Hug

# 721
Здравейте и от мен , днес форума цял ден не ми дава възможност да си сервирам кафето при вас , пък докато успея то кое време станало.
Евче много са ни хубави козунаците /хасковските/  Mr. Green , ама си правя и домашни де.
Сигме все с такива новини да влизаш и без страхове за теб , от тук нататък само греещи от щастие да сте.
За домашното кис. мляко от години си ядем само такова и се научих да си правя и ми се получава.
Оооо и аз ще ходя за ягодки май днес  Mr. Green
Абе исках много неща още да напиша , ама ги забравих  newsm78 Blush
Хубав ден от мен

# 722
  • Варна
Пепитка, много свежарски звучиш... а за козунаците - прави и пращай Simple Smile

# 723
Евка мерси , завръщат ми се силите , последните няколко седмици бяха малко уморителни за мен , не че ми е било зле , но организма ми свикваше с бременността , а имах доста работа , която нямаше на кой да прехвърля.Леките неразположения отминават и вече съм пушка  Mr. Green

# 724
Пепитка, при тебе работата е готова и без ягодите  Flutter Ти нямаш нужда от кис. мляко + ягодки в смисъл забременяване. Виж ако ти го нареждат от вътре като рум сървис е друга работа  hahaha

# 725
Добър ден и от мен!

Ние вчера бяхме на пикник.Изкарахме си много добре.Нашите приятели с които бяхме  чакат бебе юни.Бяха взели и брата на жената с неговата жена и децата.Ние не сме им казали още искаме ама.....,но пък другата жена е акушер -гинеколог и май ме разконспирира  Mr. Green.Аз се поизморих и ми се и приспа, а и за малката повече моя търчеше.
Сигме  Hug
Пони страхотна е малката дудолинка  Heart Eyes .
Малката кокоска и тя е прелестна Heart Eyes

За 90 дневната и аз свалих 13-14 кг .
Еми Весе тези дето не знаят те мислят за преяла ,с това сладко коремче само едно килце от горе  Hug
Прахче как върви шоферлъка.

Разбирате ли от антитела излезноха ми резултатите звъннах на док ,но нищо не разбрах каза значи си я минала споменах стойности трябва да ги видя и ........но аз споменах само стойностите но не и забележката той май не се ориентира нещо,не беше и подходящ момент,но не мисля да го притеснявам май всичко е ок.

Вирусология  

Забележка : ****** Има серологични данни за добре напретнат имунитет срещу Варицела зостер вирус д-р Т. Николова - вирусолог ***********

Име на теста (изследването)          Резултат        Единици          Референтни граници      
Varicella-Zoster Virus                      996.6            mUI/ml        < 150.0 - Negative; >150.0 Positive

Мисля че от това изглежда че опасност да се заразя няма  newsm78.

# 726
Алоо, спамърките, много слабо представяне днес  Joy

Лил, имаш си антитела и то тлъсти  Laughing, това разбрах и аз  Hug

# 727
  • София
Лилка, и аз мисля, че си защитена!
Хаха, ще видите като се снимам тия дни "малкото сладко коремче", сега на какво прилича!  Mr. Green

# 728
  • NE
Тони, Веси Благодаря. В голяма чуденка съм. Намерих и много добра оферта на пресийд за 33 лв. от една софийска аптека и се чудя. От друга страна,ако съм прецакана и туй чудо няма да помогне. ММ не иска въобще да се вглъбявам, че по-зле става. Не знам направо. #Crazy
Сигме Много се радвам, че Малечка расте и хубавее. Hug Ти засега как си?
Лилка Браво! Hug

# 729

Хаха, ще видите като се снимам тия дни "малкото сладко коремче", сега на какво прилича!  Mr. Green

вътре има малко сладко бебе, на какво искаш да прилича  Mr. Green

# 730
  • София

вътре има малко сладко бебе, на какво искаш да прилича  Mr. Green

Точно, че бебо е малък, а тумбакът не чак толкова... Mr. Green

# 731
Твоята пупа е бебе Вес, моята какво да я правя. Подута като пуканка съм. Мислех, че ще спадне и ще почне да расте по долу, където му е реда, ма ц. Днес пак се събудих като балон  #Cussing out

Ма къде ми е ума... Ани, welcome Реши ли най- на края да паднеш от тераската  Mr. Green Айде да сме ти на късмет  Wink

Е Флалърче, знаеш ли колко съм мислила дали не прекалявам в мисленето и всички тея методи- тестове, БТ, витамини. Ами някой сме си такива просто. Хиляди пъти по- добре да не се вглабяваме и да не се натоварваме, но при някои е писано да е с вглабяване и натоварване. Факт!

# 732
Шофирането - напредва, решавам сега листовки. Тази седмица приклчвам в Сряда с теорията и следващите 10 дни съм зад волана  newsm01 newsm01. Протестирам срещу колите не автоматик, тея скорости ме побъркват. Аз искам да карам автоматик, що ме мъчат с тея скорости незнам  bash smile3538

Иначе смятам на изпит да се явявам след празниците, че ще си ходим до Хасково и до село по Великден, та след това  newsm78

# 733
  • София
Прахче, браво! Много хубаво начинание си захванала! Много е хубаво да си имаш книжка...и кола. Аз карам от повече от 6 години. По-независим си някак. Успех!  Hug

# 734
Хайде привет и от мен прекрасни!
Леле "чуе" ли се спам и нямате спирка  Mr. Green
Ама хайде и аз в  редиците  Mr. Green

Нелка стиснала съм ти палчета за най-хубавите новини
Принцес успех с гладуването, ама да не прекалиш  Naughty и да внимаваш със захранването, че е много важно (отличен опит знам)
Бяло гълъбче на БГ пазара са най-хубави Oview
Феичке наистина даде голяма тема за размисъл  Thinking

При мен също изтича доста понякога, все още не мога да преценя дали ЦС е по време на О но май е тези дни ...
При мен е голям проблем да лека след @екс, камо ли да изкарам цяла нощ, ще се омажа цялата!
А и много бързо ми се допишква и даже не мога и да полежа повече, а напоследък даже и сутрин не мога изчакам да измеря БТ много ми се пишка ...  hahaha ужас голяма съм пикла  hahaha

Рейн 1 кг чак в 6 месец ти си напрово герой,  Браво!  Hug
А малката Ирен е много темпераментна  Laughing
Весе браво за тортата, на теб май ти се отдават такива сладкиши  Hug
Разсмя ме с бебето с рум сървиз!  Joy hahaha
Ева много обичам да планувам ремонт и да избирам цветове мебели и какво ли още не, но само дотам  Mr. Green
Ани Бани добре дошла и дано престоят ти е приятен и кратък   Flutter
Прахи страхотна формула имаш, дано се получи и този път
За шофьорските хубаво си се захванала, аз много обичам да карам
Пънче много работиш  Hug
Сигма радвам се че сте добре с малкото бонбонче,  само хубави новини да ни носиш вече Hug
Пепи радвам да те "видя", хубави са ни козунаците да!Ти как си, свикна ли без кафе, как е кръвното? пф много въпроси
  Joy Joy Joy hahaha

Пепитка, при тебе работата е готова и без ягодите  Flutter Ти нямаш нужда от кис. мляко + ягодки в смисъл забременяване. Виж ако ти го нареждат от вътре като рум сървис е друга работа  hahaha
Скрит текст:
Кисело млекце и ние си правим домашно и само такова ядем, даже един ден ми се наложи да взема от магазина и ми се отврати! Домашното си е най-хубаво!
Аз съм пробвала 90-дневната  но не ми се отрази по желания начин, даже качвам от нея, явно не за всеки е подходяща ....
Сегашният ми режим е 3 пъти хранене, като вечерята е взможно по-лека и преди 8 часа ( без сладко, тестено, мазно, ям хляб понякога  но пълнозърнест и само през деня)

И пак да ви се оплача днес ми зацапа, а ако е имало О съм едва 11 ден след нея!Намирисва ми на още проблеми, а резултатите си чакам чак след 5 и до тогава ще изтрещя  Crazy

Леле какъв пост спретнах, надминах себе си... Mr. Green
Извинявам се много за което, и се надявам да ме прочетет все пак  Flutter
Нагушвам ви всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт