Пазаруване от Aliexpress.com

• 197 789
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • видин
Имам вече 3 пристигнали покупки от сайта. Чакам още 2, които са шипнати и още 2, които снощи платих. Не съм имала проблеми с плащанията, картата ,която ползвам е дебитна Виза, в нея държа само около 50 лв. Ако се случи нещо , ще ги прежала. С кредитна и аз бих се притеснявала да пазарувам.
Направи ми впечатление, че сама в този сайт има раздел  FOOD. Стевията ми изглежда на добра цена. Чайовете - също.

# 46
  • ES
Да, аз си пръчах зелен чай и пу-ер чай. Зеленият вече дойде. Ще си поръчам и стевия  Peace

# 47
И аз съм си харесала доста неща, но да попитам за колко време ориентировъчно ви пристигат поръчките? Пишат 15-60 дни, но да си направя горе долу сметка.

# 48
  • Бургас
Да се изфукам с първа поръчка от Алито с ето тази блузка http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Women-s-Casual-Tops … er/758196486.html
Много ми хареса, поръчах в черно, материята е трико с ликра. Размерът е M-S.
Чакам няколко слънчеви очила, но вече 10 дни не са шипнати и имам съмнения ,че няма да ги получа. Поръчах си също обувчици за лятото, сега съм в очакване  Laughing

# 49
  • Ямбол
Момичета,и аз самата преди да направя първата си поръчка от сайта бях доста резервирана,но започне ли се,няма спиране  Laughing
gery_to би ли дала линкове на чай,който си избрала.

Аз днес получих доста поръчки от Алито,но 1 ме изненада особено много с бързината на доставка.Платих на 1.4,на 5 4 е шипната,а днес 16.4 е вече тук.
http://www.aliexpress.com/item/New-Women-s-Double-Breasted-Zippe … ts/624338542.html

# 50
никид късите панталонки с висока талия ли получи , и ако да - кой номер си поръча и на кой номер дънки отговарят ,че четох -не отговаряли на размерите си и ме е страх да поръчам за детето  Rolling Eyes

# 51
Момичета реплики са в този сайт, много добри цени. Мисля да си подаря едни кецки All stars Laughing

# 52
Я, благодаря за полезната тема!

Много съм доволна от китайския ибей Mr. Green имам вече към 20-25 поръчки и дори препоръчвам сайта на приятелки Laughing

Ето, например в момента си чакам една рокличка ASOS Heart Eyes (ииии разни други по-дребни неща).

Мисля, че може да си откриеш всичко вътре Hug Иначе да потвърдя и аз: при търсене използвайте отметките и попълвайте прецизно (защото все пак сайтът предлага океан от артикули). Винаги следете рейтинга на продавача; нека да е позитивен (както и изобщо да го има!, иначе е съмнително) Laughing Аз лично много гледам и feedbacks. В коментарите има полезна информация относно качеството, големината и т.н.

Добавям и че досега съм имала 'проблем' само с една поръчка и то какъв! Laughing Става въпрос за едно съвсем малко огледалце (във формата на бисквитка Орео, много сладко), което явно се е загубило по пътя. Продавачът ми писа (без да съм пускала диспут и без да съм се свързвала аз първа с него), като ми обясни, че те самите са забелязали, че тракинг-номерът не дава информация, и са предположили, че пратката е загубена. Моментално ми предложи refund и до няколко дни ми върна доларчето ( Mr. Green ) обратно в пейпал Laughing Mоже да звучи смешно, но пу-пу само такива проблеми да имате! Отношението им просто беше 6+.

// А, и да добавя -- грам не знам руски, но когато искам да си проверя код, ползвам само post-tracker.ru и респективно Гугъл Транслейт  Mr. Green Всичко си разбирам за пратките. Щом аз мога, значи всеки може Peace затова отправям призив, нека не пълним темата с "Проверете ми кодаааааааааааа".  Peace

# 53
  • Ямбол
fifinaki да с висока талия са,бяха размер S,не са за мен,пратени са вече на дамата,не мога да дам точно мерки.
Меичка би ли показала роклята на ASOS,аз наскоро поръчвах от сайта им 1 с воали,дали няма да я има и в Алито,попаднах на полата само ,бая ровене си иска.

# 54
  • Варна
Подготвила съм няколко неща за поръчване, за първи път ще ми е изобщо от китайски сайт. Благодаря за полезната тема  bouquet

# 55
здравейте дами, аз искам да попитам нещо за този сайт поръчвам от там от декември месец и имам вече доста поръчки от там и съм много доволна.
Вчера се опитах да направя поредната поръчка и ми изписа че вече не работели с дебитни карти виса, искам да попитам вие с какви карти плащате и има ли други на които им е отказано плащането с дебитни карти

# 56
  • Ямбол
dida_jeleva@abv.bg е как така,и аз вчера правих плащане с Виза,без проблем,опитай отново.

# 57
И аз имам няколко поръчки-бижута, една кожена мъжка чанта и едно яке мъжко, което трябваше да е дебела пухенка, а се оказа тънко пролетно, направиха рефънд. Доволна съм, имах съмнения дали ще го направят. Сега се чудя какъв рейтинг да сложа на продавача.
Кофтито е, че почти всички дрехи са като за китайци-много умалени.
Затова и много се чудя детски номера как да поръчвам. Само трупам в wish list-а и не смея да поръчам.

# 58
никид, ето я -- не знам доколко е тяхна реплика, де, но ми хареса, че е свежа и лятна Flutter

Предполагам има и още подобни, просто не винаги биха написали ASOS/H&M или каквото и да е там в заглавието.

# 59
  • ES

Момичета в последно време нещо странно виждам в сайта, като раглеждам листата със стоки ми излиза една цена и като вляза в продукта цената се сменя с друга по-висока. Питах един продавач, но той ми каза, че сигурно съм гледала предишна цена, когато стоката е била в промоция, но аз го виждам при много стоки. Имате ли идея какво е това? И не са цени на дребно и на едро, филтрирам по пордажби само на единица.

Момичета репоствам си питането, не ви ли прави впечатление, че цената в листата е една и когато влезеш да поръчаш стоката се увеличава с 4-5 $. По-вещите занят ли защо? С всички стоки ми излиза така  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт