Пазаруване от Aliexpress.com

• 197 791
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
gery_to Аз не съм забелязала такова нещо. Би ли ни посочила конкретен пример.

Валпан, чантата е много хубава. Със здраве и радост  да си я носиш! Металните части ( халки) жълти ли са?

# 61
  • Русе
Мацки, знаете ли дали я има бялата рокля реплика на D&G, тая с англечетата?

# 62
gery_to,

провери колко бройки са в лот,защото като се отвори страницата със съответния артикул излиза цената за целия лот.

# 63
  • Казанлък
gery_to Аз не съм забелязала такова нещо. Би ли ни посочила конкретен пример.

Валпан, чантата е много хубава. Със здраве и радост  да си я носиш! Металните части ( халки) жълти ли са?

Благодаря!  Hug Да,жълти са.

# 64

Момичета репоствам си питането, не ви ли прави впечатление, че цената в листата е една и когато влезеш да поръчаш стоката се увеличава с 4-5 $. По-вещите занят ли защо? С всички стоки ми излиза така  newsm78

И при мен се получава така.Ето пример: гледам тази рокля.
В листата е 11.83 $, като кликна върху картинката, за да разгледам описанието, вече е 15.50 $  newsm78

Чакам иначе три роклички от сайта, за пръв път купувам и не зная какво да очаквам.Цените са повече от приятни  Blush

# 65
  • София
Аз тази рокличка си я виждам 15,50$ навсякъде http://www.aliexpress.com/wholesale?minPrice=11&maxPrice=16& … 3&needQuery=y

# 66
  • Казанлък

И при мен се получава така.Ето пример: гледам тази рокля.
В листата е 11.83 $, като кликна върху картинката, за да разгледам описанието, вече е 15.50 $  newsm78

На картинката цената е в евро!  Wink

# 67
  • ES

Сега като ви пиша ми светна защо е така, в листата е в евро, а като се влезе в самия артикул е в $  doh

# 68
 Embarassed Изобщо не бях погледнала знака на паричната единица! Очаквах, че навсякъде в долари е указана цената  Embarassed
Ясно, значи си е коректно всичко  Peace

# 69
  • Ямбол
Меичка мерси.

# 70
Здравейте и от мен!

И аз като всеки начинаещ купувач имам някои въпроси, които вероятно са доста глупави и затова предварително моля да ме извините!  Simple Smile
До сега съм поръчвала от евърбаинг и от дино, но тук малко се обърквам.
Всички неща, които харесах- дрехи и сандалки за момиче- изглежда се продават в така наричания от вас "лот", което е повече от 1 брой и пише "Shipping: US $30.54 / piece via EMS"
Дала съм опция за доставка България.
Направо, дет се вика, от всички неща,които харесах, изглежда нито едно не се предлага по 1 брой и с безплатна доставка до България.
Възможно ли е това или аз нещо допускам грешка при четенето на информацията?

Освен това, пак за момичешките обувки, изглежда повечето търговци предлагат доставка единствено с TNT или DHL на цени от 74 до 136 долара, това за чифт сандали за 3,50 ? Нямам опция за обикновена поща и това също ме озадачава?

Разгеле! Намерих едни сандали, които се продават 1 брой за 5 долара и още толкова доставка до България с обикновена поща!!!! Пфу! http://www.aliexpress.com/item/2012-child-sandals-princess-shoes … 88/661698783.html
това Али- хубави неща, ама голям зор, докато си намериш нещо по твоите критерии! как се справяте? - някакви трикове с търсачката?

Размерът от къде се избира? Виждам опция само за Quantity?

Освен това, ако поръчам една рокля,едни сандали и едни ботуши от трима различни търговци, това три различни поръчки ли ще бъдат?

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 09:45 от Amelly

# 71
И аз съм така от алито не съм вземала нищо а ми харесват тези рокли само че няма оценка и явно продавача е нов не съм сигурна дали да рискувам. А и мъжа ми вика дали ще ти стане само да си дадеш парите на вятъра а ги дават еластични и голям номер като за дебелички като мен уф много ме изкушават. Това е най ефтината цена с безплатна доставка но си е риск.
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-23-multicolored-mil … al/850498461.html

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 10:08 от vtvt

# 72
  • София
И аз съм така от алито не съм вземала нищо а ми харесват тези рокли само че няма оценка и явно продавача е нов не съм сигурна дали да рискувам. А и мъжа ми вика дали ще ти стане само да си дадеш парите на вятъра а ги дават еластични и голям номер като за дебелички като мен уф много ме изкушават. Това е най ефтината цена с безплатна доставка но си е риск.
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-23-multicolored-mil … al/850498461.html

Ето ги подредени рокли, с безплатна доставка и във възходящ ред на цените

http://www.aliexpress.com/category/200003482/dresses.html?isFree … ortType=price_asc

# 73
Благодаря те но повечето рокли са за слабички и трудно си намирам нещо като за мене. Сега разглеждаам отново. А и ги търся дълги под коляното че краката ми са обезформени.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 10:30 от vtvt

# 74
  • Ямбол
Amelly пазаруването в сайта,не е нищо по-различно от всеки  сайт,виж в 1 пост съм обяснила как може да си отбележиш при търсене само 1 бр да търси,само с  безплатна доставка и т.н.Има !,А размера или го има изброен ,или пише какви има в описанието и при поръчка се остава съобщение за желан размер.
За поръчките,зависи как ще ги платиш,но така или иначе ще ги получиш по отделно.
vtvt на мен напоследък последните ми поръчки успешни са само от търговци с малко или без оценки.

Общи условия

Активация на акаунт