Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 381
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Tanya111 да,до 10 дни ще ги получиш,обикновено след 5-6 ден се виждат.
Можеш да оставиш положителен и да пишеш примерно "ще се радвам на по-успешна сделка"..нещо от сорта,понеже ако оставиш отрицателна,може и на теб да ти върнат такава.

Много благодаря никид, за съвета!   bouquet

В крайна сметка, след като поразмислих, оставих негативен отзив. Сигурно за пореден път ще си усложня живота, но с положителен с уговорки, на практика ще заблудя други хора като мен, които биха решили да пазаруват от въпросния търговец. Освен това опитът да съм "добра" за да си спестя нещо, ще увеличи още малко неправедливостта, съществуваща в света. А смятам, че това не е добре за никой от нас...

Благодаря, още веднъж никид и Камиче!   bouquet
....и аз постъпих като теб

# 436
Момичета, да ви се оплача!
Онзи продавач с евтините сандалки въобще не работи... #2gunfire
В смисъл, след изтичане на определеният срок ми възстановиха парите, но това чакане направо ме уби.
И защо изобщо ги слага тези обяви, щом явно няма готовност със стоките! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Оставих негативен коментар!

# 437
  • Казанлък
Днес си получих тази чанта.

http://www.aliexpress.com/snapshot/228739086.html

Много е хубава,наистина ефектна и удобна. Доволна съм от покупката си.  newsm44

# 438
http://www.aliexpress.com/snapshot/228880658.html
Моята рокля дойде шипната на 25-ти вчера видях че вече ми е на пощата преди дни нямаше и помен от нея, и днес си я взех. Същата като на картинката имам такава материя рокля от София купена за 50лв нося я вече 5 години и не е мръднала. И тази е същата еластична е и взех 3ХЛ но ми е широка ама ще се оправи ще си взема и друга само че 2ХЛ. Много добра комуникация с продавача препоръчвам го. Доволна съм много.
И да попитам написах отзив оценка де но още не е излязла кога излиза, да не съм объркала нещо?

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 18:47 от vtvt

# 439
  • Neverland
Днес си получих тази чанта.

http://www.aliexpress.com/snapshot/228739086.html

Много е хубава,наистина ефектна и удобна. Доволна съм от покупката си.  newsm44
Изглежда страхотна!Със здраве да си я носиш! Simple Smile

# 440
  • София
http://www.aliexpress.com/snapshot/228880658.html
Моята рокля дойде шипната на 25-ти вчера видях че вече ми е на пощата преди дни нямаше и помен от нея, и днес си я взех. Същата като на картинката имам такава материя рокля от София купена за 50лв нося я вече 5 години и не е мръднала. И тази е същата еластична е и взех 3ХЛ но ми е широка ама ще се оправи ще си взема и друга само че 2ХЛ. Много добра комуникация с продавача препоръчвам го. Доволна съм много.
И да попитам написах отзив оценка де но още не е излязла кога излиза, да не съм объркала нещо?

Размерите дадени в обявата отговарят ли си.   bouquet

# 441
Да просто материята е разтеглива и еластична аз взех 3ХЛ висока съм 157 см. Бюст 100 см. талия 91см харш 103 см. и ми е свободна а дължината ми идва не на средата на прасесца а още по надолу щото съм нисичка. Но ще си я преправя по лесно като е свободна иначе не може да се отпуска. Дано тези мерки да те ориентират. Като правя сметка. Според мен 3ХЛ може да стане залюст над 100 см и доста отгоре талия 100 см. ханш поне 1117-120см.  дължината си е толкова 118см. НО аз много харесвам тази материя изпираш я след 30 мин е готова за обличане., и без да гладиш дори и на топка да стои все си е изгладена и проветрива материята. има и други модели но дължината ме притеснява понеже е под метър а на мен ми трябва поне метър и 6см.

# 442
  • София
Да просто материята е разтеглива и еластична аз взех 3ХЛ висока съм 157 см. Бюст 100 см. талия 91см харш 103 см. и ми е свободна а дължината ми идва не на средата на прасесца а още по надолу щото съм нисичка. Но ще си я преправя по лесно като е свободна иначе не може да се отпуска. Дано тези мерки да те ориентират. Като правя сметка. Според мен 3ХЛ може да стане залюст над 100 см и доста отгоре талия 100 см. ханш поне 1117-120см.  дължината си е толкова 118см. НО аз много харесвам тази материя изпираш я след 30 мин е готова за обличане., и без да гладиш дори и на топка да стои все си е изгладена и проветрива материята. има и други модели но дължината ме притеснява понеже е под метър а на мен ми трябва поне метър и 6см.

Много ти благодаря   bouquet

# 443
  • Бургас
Привет дами обувките отговарят ли си на номерацията

Peace

# 444
  • Ямбол
vtvt След 30 дни се виждат коментарите.

# 445
Само 2 снимки ли мога да кача при отваряне на диспут?

# 446
Ще ми помогнете ли да разбера къде ми е пратката ?RB496831184CN ...благодаря ви

# 447
  • Ямбол
Roe Deer не,от най-горното поле,над прозорчето за добавяне на снимки натискаш и добавяш нови полета за прикачване на снимки.
Miranda Stoqnova 14.05 Престой в Пекин.

# 448
лелеее...дано до юли да пристигне #Cussing out

# 449
Привет дами обувките отговарят ли си на номерацията

Peace

Е няма еднозначен отговор на този въпрос: това не е една марка обувки и дори не е един търговец. Вариант е да пишеш на конкретния търговец да го помолиш да ти премери конкретния модел и да се надяваш, че ще ти отговори честно.

Общи условия

Активация на акаунт