Гласуването не е само за "демократи", чрез негласуването подкрепяш печелившия и даваш знак на политическия елит, че хич не ти пука и могат да ни крадат колкото си искат.
Надявам се пак да си помислиш, относно гласуването.

Като навсякъде там има различни сектори за работа и със сигурност мога да ти гарантирам , че има много повече ангажирани в продукция работници отколкото в БГ , защото правителството влага в такива. Дори затворите им имат пекарни , дърводески цехове и никой не стои и не кръсти ръце. Дори повечето инвалиди също имат работа в кол центрове и прочие на бюро за да бъдат полезни за себе си и обществото , защото именно строя на Уго ги накара да се чувстват хора като всички останали. Във Венецуела също има частни фирми , предприятия , ако не ти се работи на държавно се пробваш там. Е они ден имаше стачка срещу една сладоледена фабрика в която частника не изплаща вече 2 месеца заплати и това във Венецуела. Чудно ми е защо не се стачкува в някоя държавна фабрика кдето хората получават заплати редовно ? А като даваме примери за некачествено разпределяне на трудовия пазар аз бих посочила именно България , защото имаме прекалено тромав и пренаситен държавен апарат от АДМИНИСТРАЦИЯ и лежляци на бюро , които по цял ден си лакират ноктите и не вършат нищо или 5 човека вършат нещо , което може да свърши един. Полицията ни и тя раздутаааа от некадърни мъже , които с 4 месеца школа понеже за друго не стават са окупирали този сектор. Е това сме ние полицейска държава с огромна държавна машина ( гласоподавателите на ГЕРБ ). Та докато стигнем Венецуела по отношение заетост и качество на работа има много стъпала да извървим и не само Венецуела , почти цяла Латинска Америка бележи по-добри показатели от нас. Еквадор направо за 4 години галопира в изкачването на стъпалата , но това не става с дългове към МВФ и бавноразвиваща се политика базирана на раздаване на тоя и оня всички блага.
Аз ще гласувам за ПП Зелените, па да видим...
Като навсякъде там има различни сектори за работа и със сигурност мога да ти гарантирам , че има много повече ангажирани в продукция работници отколкото в БГ , защото правителството влага в такива....
Като толкова произвеждат, що изнасят 90% петрол? Що не изнасят машини, компютри, коли?Препоръчани теми