Политически идеологии ! Къде е разковничето !?

• 21 431
  • 663
  •   1
Отговори
# 540
  • London
 честит 1 май , ако някой от вас го празнува.

# 541
Ирмена Кръстева
Страниците на няколко партии са ме блокирали Grinning това са Куневица, Борисов и "Движение Модерна България" Grinning .... В интерес на истината Кунева и Борисов доста ги дразних с коментари и неудобни въпроси и там е разбираемо да ми сложат бан Simple Smile))) Питам се обаче защо Движение Модерна България са го сторили? Simple Smile Не съм им писала нищо, нито съм се заяждала!?!? Вчера минах покрай офиса им на ул. Раковска и се запитах : КОЙ ГИ ФИНАНСИРА? Намират се точно срещу сградата на СДС а помещението с наем от порядъка на 3000Е месечно Wink .... Интересно е кой стои зад тях и чий интереси обслужват правейки се на многострадални обикновени хора, изтормозени от системата Simple Smile)))

# 542
  • Варна
Относно наема, нямаше ли някаква опция партиите да ползват помещения срещу минимален наем? (даже някои партии ги преотдаваха за да печелят Sick)

# 543
честит 1 май , ако някой от вас го празнува.
Скрит текст:

Мерси! Честит празник!

# 544
Относно наема, нямаше ли някаква опция партиите да ползват помещения срещу минимален наем? (даже някои партии ги преотдаваха за да печелят Sick)

Кои помещения да ползват срещу минимален наем? Ако са се уредили за някой държавен имот е друга работа, но те наемат и частни. То и ти да се уредиш за държавен имот ще плащаш минимален наем.

# 545
  • Варна

Кои помещения да ползват срещу минимален наем? Ако са се уредили за някой държавен имот е друга работа, но те наемат и частни. То и ти да се уредиш за държавен имот ще плащаш минимален наем.

Държавата е длъжна да осигури помещения на партиите за централи (май във всеки областен град, където плащат смешни пари пари за тях и често не ползват по предназначение. Поне преди беше така, сега може да има промяна, не знам.)

# 546
# 547
В соц-държавите религията не е много на почит, само споменавам Simple Smile

# 548
  • London
В соц-държавите религията не е много на почит, само споменавам Simple Smile

В кои соц. държави ? Тези , които помниш от моминството си ли ? Време е да си актуализирате представите  Wink

# 549
А ти в кое твое детство си била във Венецуела и какво общо имат южноамериканските държави с нас?

# 550
  • London
Имат общо , имаме обща съдба ! Подлога сме били векове и едните и другите на чужда окупация. А сега следва да споделяме и общата цел срещу империализма , освен ако не сме решили да сме подметки още 5 века. Wink

# 551
  • London
Няколко снимки от Еквадор и детските заведения там. Иначе за много бананова република и повод за подигравка Simple Smile))

# 552
  • London
и докато НЯКЪДЕ сред бананите Рафаел инвестира в децата , беднит , слабите , болните.... в България инвестицията е по-най лесния начин само около избори и колкото да не ти зарастне гъза някоя банкнота. Така ли помагаме на циганите ? Ттцттц , в такава държава никога няма да има прогрес...

# 553
  • London
Хората раздават жилища , нае смешници със 100 лева през 4 години минават. Живот ли бе да го опишеш. Joy

Хем гратис , хем хубави сгради бе...

Не са спечелили от лотарията , подарък от правителството  Joy

С това темпо там и най-окаяния ще живее в по-хубав дом от нас. Да ни е честито и Герб и БСП и останалите капути. Всички един дол дренки...

# 554
  • London
За Куба и безплатното образование

Общи условия

Активация на акаунт