Парфюмни размисли и страсти - 171

• 60 980
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Хайде, моля ви някой да ми отговори за подобен на мазумито парфюм.

# 691
  • на терасата
Хайде, моля ви някой да ми отговори за подобен на мазумито парфюм.

Не четеш внимателно, ще се самоцитирам:

Като сте заговорили за Мазуми, да кажа, че мама имаше няколко варианта. Най-хубав беше един 10 мл рол-он, трябва да е било парфюмно масло или и аз не зная какво точно, защото беше мазно. Мъх, бергамот и роза, прекрасен шипър! От съвременните аромати, за него най-много ми напомня аромата на Vengeance Extreme Juliette Has A Gun...

# 692
Аз съм "тук" на 25-ти.
Бубс,снимката е невероятно попадение(макар че в моето шише кожа са забравили да сложат),много ме кефи Peace

и в моето шише няма кожа или поне не такава, че да я забележа и отлича; по-скоро мисля, че е нещо като 'подправка' към розите и билките

за Мизуми - погледнете новата му версия  Wink

# 693
  • Балчик
А пък в моя има само крем за бръснене "Каро". Rolling Eyes Защо си купих ЕДП, в ЕДТ поне усещах и билки, треви някакви.
Днес пак съм с него, но нещо не ми се разкрива добре. Кой според вас е най-подходящият му сезон на този Кели Калеш ЕДП?

# 694
Хубави планове правите  Simple Smile
Аз за почивните дни съм извън София, но ако има и юнска среща ще се накипря и ще дойда Simple Smile
Днес с Lacoste Pour Femme, удобен ми е, не го усещам направо, ако не се замисля за него.

roys,  моето мазуми е с черна капачка и сигурно е с различна формула от онова, което е със зелена. Нещо подобно трудно бих могла да посоча, но ако те интересува място, откъдето може да се снабдиш със самия аромат, мога да обясня откъде аз взех моето.  Peace

Прекрасна статия (и снимка) на Кели Калеш  Simple Smile

# 695
Да с черната капачка го знам определено е коренно различно ,но все пак ще съм благодарна ако ми кажете за мястото.Днес си взех листото на Кензо мисля че е,но не съм много очарована.Но не е зле за лятото де.

# 696
  • Sofia
За 24 няма да мога, имам малък рожденик.

# 697
Парфюмни, къде в София може да се купи Philosykos Diptyque и каква е цената? Искам да се ориентирам, за да знам да го нося ли от чужбина или да го купя направо там (за подарък). Благодаря ви предварително!  bouquet

# 698
Парфюмни, къде в София може да се купи Philosykos Diptyque и каква е цената? Искам да се ориентирам, за да знам да го нося ли от чужбина или да го купя направо там (за подарък). Благодаря ви предварително!  bouquet
Никъде. Най близо в Солун. Peace

# 699
  • София
За 24-ти май няма много желаещи. Но пък за 25-ти ми се струва, че се събрахме дружина. Следобедно нещо? 3-4? Да не е баш в най-голямата жега Wink

А пък изобщо не пречи юни да направим поправителна сесия  Laughing Както казва един любим мъдрец с жълт меден тумбак, Колкото повече - толкова повече  Hug

# 700
densi, мерси за бързото включване.   bouquet Добре, че попитах. Веднага ще поръчам тук.

# 701
И мен ме няма по празниците, оставам за поправителната  Laughing Ще ви напомня, да знаете!  Sunglasses

Днес с Balenciaga Paris - при мен излиза много дърво (като един Пинокио съм, дървото изкарвам задължително  Laughing) Металната нотка остава докрая, но ми харесва в този случай - изненадващо, обикновено не съм фен. Теменужките са малко, седят приятно и елегантно. Надвиши очакванията ми  Grinning

# 702
  • Там, където ме обичат
Днес съм щастлива със Citizen queen Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жега е неговото време! Който не е пробвал - сега е момента. Този парфюм ме кара да се усмихвам, очите ми да греят. Прави ме силна, желана, мечтана. Никой не е вървял днес в шлейфа му, но на ухилената ми физиономия реагираха 70-80 годишен таксиметров шофьор с репликата "Страшшшшна си кака" Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ми докара чисто похотливия поглед и увиснало чене на обръгнал политик  Mr. Green Mr. Green. Мдааа, Градска кралица  Wink. Пръснат сутринта в 7 го усещам прекрасно и в момента Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
kovatcheva,  направо се търкалям от смях при мисълта за похотливия 70-80 годишен шОфер.  Mr. Green
Натали, това си е предложение за нова категория  - "Страшшшна си, кака!"  Mr. Green

# 703
  • София
Аз не мога този уикенд. Приятна среща ви желая!  Hug

Напоследък нося ванилия, за да си подсладя след последната ми придобивка от TDC.
Колкото и да е странно , в жегите (над 28 градуса) Сублим Балкис горчи. В началото "берис" се усещат много добре .. със сока, с обвивката и малките семчици. Листата и дръжките също.
После остава като после вкус горчилка - стеблата и листата + зеленикав сок и хвойна ( може би, хладно , леко смолисто -горчиво).  
Розата вече я няма.
Утре ще вадя Мароканската пустиня. Носи ми се нещо мрачно.

# 704
  • София
включвам се само да споделя, че ми пристигнаха 6 мини парфюмчета от френската био марка Sharini/бях писал за тях по-рано/  и тези дни ще ги тествам, съответно и споделя впечатления. Планирах веднага да душна два, но ме замъкнаха в магазин на Есте Лаудер за някакви меееега изгодни спирали, та се възползвах от шанса да пръсна това-онова от Том Форд - този път бяха Neroli Portofino и Tom Ford for Men, и сега няма място по мен за нови пръсканици   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт