Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
ЕЕ, Ивче, ето така се вижда много по-добре, а пигментът незнам кой е, но стои прекрасно Heart Eyes

Лимитираните красоти на АРтдеко лично аз ги подминавам, даже и не заглеждам, може да са добри продукти, но за цената им предпочитам някоя красота на МАК да си купя Close...за мен тази фирма попада в средния калс козметика и не е логично да се изхвърля с цени от рода на други класове марки, поне това е моето мнение Close

# 106
някой да знае как да накарам това чудо да проработи?  newsm78

Не му тръгва пудрата и това си е newsm78

# 107
Ейй, как от една тема, случайно попаднах на тази, която до този момент не съм знаела, че съществува, а ще ми стане толкова любима.. Mr. Green Ще ви следя с интерес!  bouquet И за да не съм спам..можете ли да ми препоръчате някоя марка с хубав  коралов цвят червило? Защото явно всеки си има различно възприятие за този цвят и до сега никоя консултантка не ме насочи към това, което искам и си представям как изглежда.... Tired
Зависи какъв корал искаш, има такъв който клони повече към розово, другия към оранжево.
Ето и двата много красиви и с много добро качество.

аз имам от 09 пробвах и 08, също е много красиво, обаче аз исках повече да е оранжево колкото розово.

# 108

Няма участия по тема 4те елемента.

Моля гласувайте в новата анкета.

въпреки по-късно аз съм решила да си реализирам идеите, напоследък нямам време за въображение, но днес .... се поразвълнувах - трябваха ми хубави емоции и имам ясна идея какво ще направя  newsm68 newsm44

И аз мисля да направя нещо по "4-те елемента" въпреки, че не смогнах със скора за Предизвикателството - много ми допада темата  Flutter А тази поп фолк звезда, дето ми се мъдри начело на новата тема, мисля че ще я пропусна с най-голямо удоволствие  Crazy И без това въобще не съм в час с визиите на тези особи...

От летните неща на АртДеко ми харесаха ружа и бронзъра - ще ги преслушам. Но и аз ще изчакам да ги разгледам и тези на МАС и ще видя дали и кое ще си харесам.

# 109
  • София
някой да знае как да накарам това чудо да проработи?  newsm78

Скрит текст:
Не му тръгва пудрата и това си е newsm78

Отдолу има ли "бутон" или със завъртане.......пробвай. Simple Smile

# 110
  • в 1001-та нощ

Няма участия по тема 4те елемента.

Моля гласувайте в новата анкета.

въпреки по-късно аз съм решила да си реализирам идеите, напоследък нямам време за въображение, но днес .... се поразвълнувах - трябваха ми хубави емоции и имам ясна идея какво ще направя  newsm68 newsm44

И аз мисля да направя нещо по "4-те елемента" въпреки, че не смогнах със скора за Предизвикателството - много ми допада темата  Flutter А тази поп фолк звезда, дето ми се мъдри начело на новата тема, мисля че ще я пропусна с най-голямо удоволствие  Crazy И без това въобще не съм в час с визиите на тези особи...

От летните неща на АртДеко ми харесаха ружа и бронзъра - ще ги преслушам. Но и аз ще изчакам да ги разгледам и тези на МАС и ще видя дали и кое ще си харесам.

Веси, значи ще си правим компания  bowuu  bouquet

за поп-фолк звезда, не съм много сигурна какво се очаква, за мен ще е истинско предизвикателство, защото абс. никой от семейството ми никога не е слушал такава музика

представям си някакви прекалени неща, на ръба с гротеската, макар да предполагам, че има много прилични визии, тук помня, че се пускаха визии на певица с "Г", която на различните снимки изглеждаше, като различен човек

а аз за мерилин дори си подрязах миглите, но ще гледам да измисля нещо, предполагам и разни стойки и чупки в стил нацупена муцунка или някакво учудено възклицание  newsm78

# 111
  • Стара Загора
Днес съм в бронзово и златно Crazy

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 12:30 от iv4enceto_91

# 112
  • София

за поп-фолк звезда, не съм много сигурна какво се очаква, за мен ще е истинско предизвикателство, представям си някакви прекалени неща, на ръба с гротеската, макар да предполагам, че има много прилични визии, тук помня, че се пускаха визии на певица с "Г", която на различните снимки изглеждаше, като различен човек

а аз за мерилин дори си подрязах миглите, но ще гледам да измисля нещо, предполагам и разни стойки и чупки в стил нацупена муцунка или някакво учудено възклицание  newsm78

Много добре се справята с гримовете по темите, но за тази тема трябва и много силикон в устните и на някои други места. Защото поп-фолк-гърлите първо там атакуват, като си мислят, че така впечатляват мноооогоооо. Simple Smile

# 113
Ивче, ако приемаш съвети- ползвай очна линия с всеки грим. Много, много ти е добре с нея. Съвсем различно излъчване и много по- завършен грим. Някак очите се оформят по- добре така.
Последният ти грим с очната линия наистина е добро попадение. Peace

# 114
  • Стара Загора
Ивче, ако приемаш съвети- ползвай очна линия с всеки грим. Много, много ти е добре с нея. Съвсем различно излъчване и много по- завършен грим. Някак очите се оформят по- добре така.
Последният ти грим с очната линия наистина е добро попадение. Peace

Благодаря ти. Hug
Учудващо и на мен много ми хареса, но не е очна линия, а от моливите Супершок - Aqua Pop. Като гледам подобен грим се очертава да нося лятото, носи ми настроение. Heart Eyes

В събота гледах от бронзиращите пудри на Флормар и се зачудих дали да не си взема една, имаше 01 - 02 и 04 номер. Само 01 ми се струва подходящ за мен, 04 ми е тъмна, а 02 оранжева.
Някой бял като мен да има 01 и да сподели дали стои добре на лицето?  Rolling Eyes
Също си мисля дали да не взема някаква бронзираща от по-висок клас, коментират на Герлен в съседната тема, че е добра.  Rolling Eyes Приемам съвети.  bouquet

# 115
Ивче, и на мен много ми харесваш с това бронзово със синьо - тъкмо за идващото лято  Flutter Ще го пробвам и аз  Grinning

Днес ми дойдоха и прахообразните сенки от Darling Girl  Party Вече бях забравила какви цветове бях поръчала, но като ги видях, отново стигнах до извода, че напоследък съм на вълна топли и земни цветове - всичките са с нещо кафяво в тях  Crazy

# 116
Ивче, и на мен много ми харесваш с това бронзово със синьо - тъкмо за идващото лято  Flutter Ще го пробвам и аз  Grinning

Днес ми дойдоха и прахообразните сенки от Darling Girl  Party Вече бях забравила какви цветове бях поръчала, но като ги видях, отново стигнах до извода, че напоследък съм на вълна топли и земни цветове - всичките са с нещо кафяво в тях  Crazy

Ох ужасни сте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, сега това пък какво е, надникнах, е защо ми трябваше да надничам?? а още с фири-мирито не съм се справила,а акто гледам-тези са доста подобни Heart Eyes Heart Eyes
 веси, ако можеш, пусни мнение като сравнение между двете, гледам и че са подобни цените- доставкатя и тя ли е няколко долара ?

# 117
Ще пиша, като имам впечатления и от тях  Wink Да, стандартната доставка е 4 долара и дойде за седмица някъде. Но са по-бавни с шипването, защото са малък бизнес  Grinning То си пише на потвърдителния мейл за поръчката  Peace

# 118
  • Стара Загора
Мерси Весе. Hug

Отидох да гледам какви са тези сенки Darling Girl и попаднах на този шантав грим. Mr. Green

Много ми харесва това тюркоазеното, използвано за подвижния клепач. Искам и аз такова. Crazy

# 119
Аз основно заради това тюркоазено пуснах поръчка  Wink Моето не знам дали е точно същото, защото те си имат имена, но на пръв поглед изглежда точно така. Утре мисля точно него първо да пробвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт