Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Едно зелено гримче от мен.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 15:03 от iv4enceto_91

# 91
te_dda
Желето на ЕЛ изглежда уникално, но аз лично мисля , че няма да се справям лесно с нанасянето и се въздържам  Thinking , а и си имам Porcelain pink , който ме задоволява от към розовеещ ефект. Аз сега искам да се сдобия с бялото злато на Инглот  Laughing

Синия молив на Ланком го заглеждам още от както лансираха колекцията в интернет...., но психически ми идва доста скъп за съжаление, иначе не се съмнявам , че е страхотен  . Или да взема да го изчисля за 365 дни по колко ще излезе на лизинг?  Joy Joy Joy
Има ли нещо особено в консистенцията, та мислиш,че е трудно за нанасяне( желето?, а всъщност, защо желе? )...поне на снимки, това което предполагам като ефект, за мен няма да има общо с порцелан пинка,ама това при все че и аз само снимки гледам:)....
 синият молив- има такава колекция водоустойчиви меки моливи на севънтийн, които според мен са със сигурност по-качествени от буржоа....колекцията е голяма- от цвят има по 4-5 рановидности ( светло-тъмни,перлени,матови) Peace

веси, твоето гримче днес си е втоя" класик" стил Heart Eyes Peace..ама акто сме отворили дума за хайлайтери, ти кой си изполвала на снимката -  много е добре !

Ивче, както винаги си нежна и красива, но  ако позволиш - това,което винаги ми е липсвало в твоите снимки- сниман поглед надолу, за да се види красотата на грима върху целия клепач, защото само от снимките с отворено око, тя се губи.... Heart Eyes Peace

# 92

Няма участия по тема 4те елемента.

Моля гласувайте в новата анкета.

# 93
Зелено от вчера Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 22:11 от LOSHKA

# 94
  • София
Ейй, как от една тема, случайно попаднах на тази, която до този момент не съм знаела, че съществува, а ще ми стане толкова любима.. Mr. Green Ще ви следя с интерес!  bouquet И за да не съм спам..можете ли да ми препоръчате някоя марка с хубав  коралов цвят червило? Защото явно всеки си има различно възприятие за този цвят и до сега никоя консултантка не ме насочи към това, което искам и си представям как изглежда.... Tired

# 95
  • в 1001-та нощ

Няма участия по тема 4те елемента.

Моля гласувайте в новата анкета.

въпреки по-късно аз съм решила да си реализирам идеите, напоследък нямам време за въображение, но днес .... се поразвълнувах - трябваха ми хубави емоции и имам ясна идея какво ще направя  newsm68 newsm44

# 96
  • Стара Загора
Теди, ще го имам предвид. Просто моята форма на окото е много проста и не изглежда кой знае какво.

Днес си получих Ланкомското червило от Грация. Не мога да повярвам как ми стои - розово, а в гилзата е съвсем друго. Laughing

Получих и подарък от пигментите на Есенс и понеже нямам основа за тях ги пробвах върху гланц набързо. Laughing

Скрит текст:

# 97
  • София
И за да не съм спам..можете ли да ми препоръчате някоя марка с хубав  коралов цвят червило? Защото явно всеки си има различно възприятие за този цвят и до сега никоя консултантка не ме насочи към това, което искам и си представям как изглежда.... Tired

KissKiss Corail Passion на Гарлен

# 98
Резултатите от анкетата ... поп фолк звезда.  Joy

# 99
# 100
  • Пловдив
te_dda , не съм ги виждала на живо тези желета, но от това което съм чела , е че са си като желе  Thinking  Joy , аз си представям  леко-кремообразна консистенция. Densi , El , моля кажете какво точно е за нас невежите на тема желета ЕЛ.  Blush

За порцелан пинка-имах в предвид, че имам вече розовеещ хайлайтър, не че са идентични. Гледам да се огранича в купуването на 5 нюанса розов руж, 5 нюанса коралов, 5 прасковен....  Joy , убеждавам себе си демек, че не ми трябва.

# 101
Artdeco имат нови нещица за лятото.  Heart Eyes

# 102
това е новото на Artdeco Peace

# 103
Да, не знам тези единични сенки и шарени лакове какво правят на горната снимка.  newsm78 Иначе ружът, бронзърите, кабукито и спрейовете за тен са същите.

http://www.artdeco.de/en/novelties/tribal-sunset/product-overview.html

Всъщност шарките са малко по-различни. Значи е имало същата колекция и преди, но малко по-различна.  Mr. Green

# 104
Да приличат си, четох някъде сравнение между двете, точно за шарките, че в новата има повече от прасковения цвят...и е по-пигментирана Peace /това за ружа/

Общи условия

Активация на акаунт