.
Спокойна нощ от нас.
Майката обаче си седи на съседната маса и се усмихва на любвеобилната си дъщеричка. Казах на детето културно, без повишаване на тон да не пипа бебето, но авторитета на другата маса се усмихна и каза " Браво , мамо!"
Възрастните директно ги бия през ръцете като посегнат. Освен това на никого не казвам как се казва детето, особено пък на любопитни бабички

-е,вече втора нощ Бузанката спи..почти цялата нощ от 22 до 7 сутринта само с ЕДНО!,събуждане през нощта..и това благодарение на това, че започнах по съвет и на други майки да я засищам повече преди лягане!Започнах с кашите лека нощ на хипп,обаче са си скъпички и затова днес мисля да пробвам с млечната каша банан на слънчо или инстантната или в бурканче!Дълго време се чудех какво да правя..давах вода ,тя реве,давам да суче през час, а тя все жадна или гладна и пак се будеше...и сега две нощи подред вече не се върти, а спи спокойно заситена ..чак взех да се чудя да не им слагат бебешко приспивателно вътре
,но явно детето просто се засища и спокойно спи..Следва едно будене в 3ч. но се насуква обилно защото аз вече съм събрала хубаво количество мляко за тези часове и тя пак заситена от кърмата спи до сутринта!Надявам се искренно да помогна на някой с това решение!Аз си мислех че се върти от какво ли не..най-вече от зъбите(прозират ни долните кучешки представете си..а горните предни не
)....ама ето че се намери решение-не можете да си представите колко ми е по-леко!!! 
Любопитни бабички бол ,ама те пък не са действали нахално при нас..само питат любезно..А вчера си направих един експеримент..Гледам бабички на пейка -викам си сега ще седна при тях и ще направим с беба пълна програма-хапване ,смяна на памперс ,бърсане с мокри кърпички ,играчки дрънчат,даване на вода от лъжичка и поливане и изливане на вода..въобще -викам си да видя реакции..да се наслушам на коментари ..Обаче стана много иинтересно..нали някои от тях вече имат я снахи ,я зетьове ,та май са се научили да мълчат ..е ,как нито една дума не пророни..ей тъй за красота..

, но все нещо и пие. Инъче чашата ни е с преходен накрайник
Търсиш си боя май, някоя баба да не те подметне с бастуна
,е да ама да не надуе гайдата Бузанката,баби по пейките няма да останат.. Препоръчани теми