Днес вече никакъв обрив няма, но спа по боди - потник. Сега пък малко грачи... Нямам угода, може да съм я простудила...
, иначе като взема и кучето, никой не ни доближава даже 
Вчера при нас следобяд към 15 ч беше толкова горещо че съблякох беба по боди..-и така с голите кълки и ръце навън -намазах я с Бочко 50-ти фактор-мисля че е добре!
,понеже нямаме още коса а само няколко косъма и сме бузести та...момченцето ,момченцето..а тя с розова количка и розови и цветни дрешки..,глупаци недогледали..

И още повече имат бебета в къщите си 

, та и тогава не съм имала проблеми да искат да ми пипат бебето.
Да се надяваме, че ще продължи така, аз на никого не съм отишла да пипам бебето, не искам непознати или дори и познати на улицата да я пипат. 
Аз вече ходя по къс ръкав, но дали мога и нея да съблека? Виждам, че някои вече сте така, освен да се престраша вече и аз. Купих Бочко за слънце, 50-ти фактор, ще я мажа.
:
Тези дни ще поръчам от тези с пластмасовия накрайник
Така че не се притеснявай - щом на теб ти е горещо, на детето също.
Тук пред нас децата са по-големи, разбрали сме се с тях и не припарват до количката. Дори с топка не тупкат като ни видят. Но и аз се съобразявам и ако дойдат да си играят, просто се премествам на друго място. Така че цари разбирателство. Но мръднем ли от пред блока, сякаш от нищото се появяват желаещи да се наврат където не им е работата или да викат баш до количката

.
да знаеш, че чистя, готвя, всичко сама върша, мия наакано дупе даже
, дори зеленчуци садя.
Свекърва ми все ми казва "пази си ръцете, че с тях работиш" .
Резултатите са готови, ама не ми се ходеше и до болницата. Всичко изглежда наред, утре ще ги нося.
И след онази навлечена вечерна разходка не съм обличала толкова. сега сме с къси ръкави и 3/4 панталонки, чат пат без чорапки.
и хапна повече от половината пюренце на Хип от малките. Но вече сме въвели доста от нещата. 
аз докато се прибера от консултация..Препоръчани теми