Понеже и аз въведох май всички зеленчуци (без спанака), че и последните два дни заешко и се кумя дали да подхващаме глутеновите каши. А на 13-ти сме на консултация и педито ще ме пита почнали ли сме попарата, че така заръча предния път
Ама да има много здраве, де - по античната схема на баткото даже редът й дойде към и ли след осмия месец.
, първо дадох жълтък и после вкарах глутена на 6 месеца и нещо.А, попарка давам от навършени 7 месеца 

Т'ва служебно правителство все повече ми харесва - да можеше да си остане, да не ни подлудяват с избори и парите за тях да идат за детски, ама уви...

Благодаря и извинявайте за тъпия въпрос. 

. За сега яде: морков, картоф, карфиол, броколи, царевица, грах, тиквичка, скоро и спанак. Не се сещам какво друго има за даване..
Въобще никакви схеми не признавам и много ме е страх да не оплескам нещо с това захранване.
Преборихме запека, въпреки страховете си дадох пюре от ябълки и круши, спрях морковите и се оправи работата 

Таня се буди към 7-8, но на мен пак м ие рано.
. Има обаче някои стойности, които нямат написани реф.ст-ти, а други нямат за деца. Най-много ме притесняват маркираните. Ако някой е имал подобни резултати, моля да сподели.

. Има обаче някои стойности, които нямат написани реф.ст-ти, а други нямат за деца. Най-много ме притесняват маркираните. Ако някой е имал подобни резултати, моля да сподели.

Препоръчани теми