Мъжете днес

• 27 201
  • 481
  •   1
Отговори
# 75
Чудно ми стана, къде ги намери тези нерези? В някоя кочина ще да е.
Започни да ходиш извън животинските места и може и да срещнеш нормални мъже.
Да тя сигурно Джинджър нарочно ходи по специални долнопробни места.  ooooh! ooooh! Я бърже в някоя библиотека!  newsm78
Ами нормално е да имаш една среда. Как се сменя среда? Щрак и готово? И почват да валят от принц нагоре и все необвързани при това? Ако си на 16 да.

# 76

Крайна съм,защото тяхното поведение е повече от ненормално за мен - крайно ми идва. Няма как да им вляза в положението...то едно положение....

Какво им е на положението? Някои мъже са си такива, все гледат да ударят нещо чуждо. За какво друго да излиза с тебе? Търси си компания за бира, че няма ли?

# 77

Крайна съм,защото тяхното поведение е повече от ненормално за мен - крайно ми идва. Няма как да им вляза в положението...то едно положение....

Какво им е на положението? Някои мъже са си такива, все гледат да ударят нещо чуждо. За какво друго да излиза с тебе? Търси си компания за бира, че няма ли?

И как по-точно да му вляза в положението на такъв индивид дето не го кефел секса с жена му и си го търси навън ? Да му се надупя освен?  Laughing Не мога да бъда съпричастна към подобно нещо,че и в положението да му вляза.

# 78
  • София
Доста мъже, женени за поддържани и интелигентни жени се развеждат заради друга. Доста мъже остават до глиганите си в анцУК и си ги обичат.....

Ако не си престаряла жена имаш време да си намериш каквото трябва....Но ако си поставиш за цел да имаш гадже и това те ръчка постоянно - може и да не се спреш на най-подходящия.....
Не го превръщай във фикс идея само....
Нищо им няма на мъжете...Шарени са като жените....

# 79

И как по-точно да му вляза в положението на такъв индивид дето не го кефел секса с жена му и си го търси навън ? Да му се надупя освен?  Laughing Не мога да бъда съпричастна към подобно нещо,че и в положението да му вляза.

Joy Joy Joy

# 80
Стига, бе, ти не знаеш колко са нещастни - жените не ги разбират, не са правили секс с жена си от 1-2-5 години, търпят само заради децата, горкичките, защото много им е мъчно за тях.  Имат нужда от една нежна душа да ги разбере, а ти секс , та секс.

# 81
Стига, бе, ти не знаеш колко са нещастни - жените не ги разбират, не са правили секс с жена си от 1-2-5 години, търпят само заради децата, горкичките, защото много им е мъчно за тях.  Имат нужда от една нежна душа да ги разбере, а ти секс , та секс.
Именно де.  Joy Joy

# 82
  • София
А, много молим, за жените да има същата солидарност и разбиране....какво е това.... Crossing Arms

# 83
Ама чакайте сега, нещо лошо ли има в надупването??? Еле пък и да ти кацнат пеперудки  Joy

# 84

Вероятно това се таи в душите им мнооого надълбоко.И прикриват тези откровени проблеми с желание просто за секс  Mr. Green Не бях сещала,че всъщност тези невинни душици са толкова неразбрани...насълзих се.

# 85
Ама чакайте сега, нещо лошо ли има в надупването??? Еле пък и да ти кацнат пеперудки  Joy

О, Вили,
врътни се малко на другата страна, че да разнообразим с гледката  Laughing

# 86

Вероятно това се таи в душите им мнооого надълбоко.И прикриват тези откровени проблеми с желание просто за секс  Mr. Green Не бях сещала,че всъщност тези невинни душици са толкова неразбрани...насълзих се.

Е, дойдохме си на думата! Хайде сега се успокой, избърши сълзите и давай смело напред. Няма нищо по-стойностно от това да правиш благотворителност!

# 87
Аз понеже отдавна съм приключила с това, та искам да питам, сега къде се търсят мъжете. От авторката не става ясно къде я намират - от сайт за запознанства, в бар, дискотека, на работното място, .... Щото не вярвам така случайно на улицата да я канят на срещи. Та впечатленията са й най-вероятно от мястото, където ги намира/я намират.

# 88
Еееееееееееее, ти сега глиган в анцунг ли я наричаш?
Що пък да не я канят по улиците???

# 89
Еееееееееееее, ти сега глиган в анцунг ли я наричаш?
Що пък да не я канят по улиците???

Е, те и Шанталчето не я канят, само зяпат и очките им падат.

Общи условия

Активация на акаунт