Мъжете днес

• 27 132
  • 481
  •   1
Отговори
# 120
А, сигурна съм, че си гледала - подходящия  Joy
Точно подходящия.   
Даже разказвам накратко, ако някой го е гледал и се сети как се казва, моля, нека да сподели заглавието.Не го хванах отначало, а  много ми се иска да го изтегля и да го гледам пак.
Даваха го по HBO или CINEMAX миналата седмица, през нощта....
Изтървах как мъжът се уреди с любовницата.Жена му разбра, първо се ядоса, после реши, че ще прости, а и той напираше да се връща в къщи, щото му било скучно вече с другата...
Оказа се, че любовницата е вече бременна , жена му като разбра , се изнесе при сина си и снахата.Там имаше доста весели случки и моменти, включително купон, на който всички се дрогираха.Бабата я блъсна един господин, който после й стана любовник    Laughing ....Сина така и не разбрах какво работи, снахата беше журналистка, негърка, на която хич не й вървеше писането....А дъщерята на кръшкача беше някъде в Азия, оказа се лесбийка и приятелка-азиатка....  Laughing  Френска му работа. 
Възрастните актьори са известни, но за съжаление имената им не помня.   
Та, ако някой го е гледал, пак моля , за заглавието.

# 121
Аз по темата за мъжете (не за кифлите) -
Като изключим откровените простаци, има едно доволно количество мъже, които зад фасадата на секс закачки и намеци, крият своята неувереност, т.е. правят се на нахакани, а иначе са си съвсем порядъчни и стойностни хора, на които мислите и стремежите им не се изчерпват само и единствено със секс - просто човек трябва да знае как да дешифрира кода.
А и определено за мен е за предпочитане воденето на по-лежерен разговор, дори и да има малко по-просташки привкус (малко все пак), отколкото някой да ми се прави на големия интелектуалец, да ме засипва с факти, сякаш пред мен е енциклопедия Британика и да ми говори за БВП на Турция (това го преживях лично, не ме питайте как изтраях до края на срещата).

# 122
  • n/a
А на топлата вода ѝ е безразлично
колко точно пъти ще бъде открита.

# 123
Е мъжете такива - мъжете онакива! Все ние сме виновни... Каквото повикало, такова се обадило! Гнили ябълки има и от двете страни. В днешно време, голяма част от двата пола са зле. И както писах малко по горе, дори жените правят повече простотии от мъжете. Но може би защото едното е следствие от предишното. В крайна сметка, рядко можеш да попаднеш на подходящия човек от първи път - останалото се нарича опит! Само не мога да разбера защо хората трябва да се озлобяват или да се променят само защото са имали "лош опит"? Аз също не разбирам и одобрявам хойкането. Щом си с един човек се предполага да си само с него. За да иска човек да изневери, значи нещо му липсва (в общия случай), е щом не става с приказки, слагаш края и това е... всеки от където е, а не да се слагаш на всеки/всяка. Аз поне така мисля. Досега никога не съм си позволявал да изневеря на човека до себе си. Всеки уважаващ себе си човек би трябвало да постъпи така. Доверие и уважение! Та нали това е най-важното. Ако ще е само за едното... ми аз по-добре си ударя една ножка.

# 124
Много приятна тема от моята нова приятелка *Ginger! Grinning (надявам се
другите да не ми се сърдите, но държа да знаете, че всички много ви
уважавам! Hug)
Приятелко, не се тревожи, мъже има. Вярно, че не всички са усъвършенствани,
но ги има, повярвай! Не се отказвай толкова лесно, бъди силна дръж главата
горе! Любовта не се случва по план, дори напротив! Най-вероятно ще настъпи,
когато най-малко я очакваш, така че бъди готова един мрачен ден (може би
наесен, защото сега предстои лято), когато си неразположена и тъкмо забележиш,
че ти е останал само един тампон и се отправяш към аптеката да си набавиш още,
някъде там, по пътя, на спирката, на светофара, а защо не и в аптеката, ще те
чака точно твоя мъж, за който дори и не си мечтала!

Поздрави на всички мои приятелки и съмишленички! Hug

# 125
Само не разбрах какви са очакванията от мъж, който излиза с жена, която е напълно наясно с "обвързания" му статус!? Че ако не е секс, какво друго???

# 126
Приятелко Le Soleil, аз съм на мнение, че приятелство между мъж и жена
съществува и вярвам, че това могат да бъдат очакванията както на една
жена, така и на един мъж. Аз, примерно, имам много мъже приятели,
повечето обвързани, дори женени. Simple Smile Нечии съпруги и приятелки познавам
и те, също като вас, са ми приятелки. Някои обаче не познавам, но никога
не съм се съмнявала в намеренията на отсрещната страна. Simple Smile Психиката
на мъж и на жена не се различава кой знае колко много, особено ако
ценностната система е една и съща. Peace

# 127
когато си неразположена и тъкмо забележиш,
че ти е останал само един тампон и се отправяш към аптеката да си набавиш още,
някъде там, по пътя, на спирката, на светофара, а защо не и в аптеката, ще те
чака точно твоя мъж, за който дори и не си мечтала!

Приятелко Мими Тромпеева, много ми харесваш! Статуса ти, разсъжденията... всичко ми е по вкуса. Ти си всичко, от което отегчен потребител като мен се нуждае!

Поздрави, приятелко!

# 128
Не го хванах отначало, а  много ми се иска да го изтегля и да го гледам пак.
Изтървах как мъжът се уреди с любовницата.Жена му разбра, първо се ядоса, после реши, че ще прости, а и той напираше да се връща в къщи, щото му било скучно вече с другата...
Оказа се, че любовницата е вече бременна , жена му като разбра , се изнесе при сина си и снахата.Там имаше доста весели случки и моменти, включително купон, на който всички се дрогираха.Бабата я блъсна един господин, който после й стана любовник    Laughing ....Сина така и не разбрах какво работи, снахата беше журналистка, негърка, на която хич не й вървеше писането....А дъщерята на кръшкача беше някъде в Азия, оказа се лесбийка и приятелка-азиатка....  Laughing  Френска му работа. 
Ensemble c'est trop.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=354946&hit=1
И аз го гледах тия дни и много се смях  Grinning

# 129
А и определено за мен е за предпочитане воденето на по-лежерен разговор, дори и да има малко по-просташки привкус (малко все пак), отколкото някой да ми се прави на големия интелектуалец, да ме засипва с факти, сякаш пред мен е енциклопедия Британика и да ми говори за БВП на Турция (това го преживях лично, не ме питайте как изтраях до края на срещата).

Омг, омг, ОМГ! Този да не е един мой бивш? И за вътрешнополитическата обстановка  на Турция съм слушала. По-точно казано - слушали сме, защото освен мен тази лекция чуха безплатно цял автобус невинни хорица. Беше препълненото старо бусче, свалящо планинарите от Витоша към София. Ама се пръска по шевовете, няма въздух за дишане, гост-лекторът намила ли намила. По едно време на една жена нещо й призля, хич не съм сигурна, че беше само от блъсканицата. Ако е рус и днес има професионален празник, той е, гиди гиди.

# 130
Рус е, от Своге - имаме ли бинго Mr. Green или това е втората любима тема след секса #Crazy

# 131
Не го хванах отначало, а  много ми се иска да го изтегля и да го гледам пак.
Ensemble c'est trop.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=354946&hit=1
И аз го гледах тия дни и много се смях  Grinning

newsm51 newsm51
Много ти благодаря!    Hug

# 132

Любовта не се случва по план, дори напротив! Най-вероятно ще настъпи,
когато най-малко я очакваш, така че бъди готова един мрачен ден (може би
наесен, защото сега предстои лято), когато си неразположена и тъкмо забележиш,
че ти е останал само един тампон
и се отправяш към аптеката да си набавиш още,

Много "романтично", чак ми се прииска аз да и подам тампоните!!!  Joy

# 133
Рус е, от Своге - имаме ли бинго Mr. Green или това е втората любима тема след секса #Crazy

Уж софиянец го раздаваше, ама знае ли човек в тия смутни времена  Crazy То и аз съм една доверчива мома от провинцията  Embarassed

# 134
Не, сигурно са клонинги - този беше изключително горд, че е от Балкана (там се раждали хора) (какъв Балкан точно в Своге е друг въпрос), пък такива като мене, расли по морето, били шамандури.
Култова беше обаче репликата, с която почна срещата (аз не го познавах, една приятелка ми го насади, а той ме беше виждал веднъж бегло и месец и нещо й врънкал на нея да осъществи контакта помежду ни)
Значи няма "Здравей, как си...", вместо това "Ама ти си била висока - когато си с мен няма да слагаш по-високи токчета!" - аз съм 1,70 - среден ръст, а пък и който си има комплекси да не си ги избива върху мен.

Общи условия

Активация на акаунт