Мъжете днес

• 27 314
  • 481
  •   1
Отговори
# 225
Аз не говоря за голям опит, а само за опит с жени, които бързо се навиват.
Те са нашата утеха и изход от 10 глуха.  Mr. Green

# 226
Е то там как да придобият опит, егати Laughing Работата си им е опечена само с поглед примерно, и някоя и друга дума. А другото, по-специализираното, вече като се изискват много повече неща - направо си е изкуство!  Simple Smile

# 227
Темата не беше с цел да се оплача колко съм готина пък кви мухльовци ми налитат. По-скоро ме втриса как масово мъжете са обвързани,а си търсят разнообразие навън. И ако с мен не се е случило - то за тях това си е начин на живот,разбирания,светоглед - това е,което повече ме изумява.Не фактите за последствията за мен - те са ясни - аз не бих правила подобни компромиси.

# 228
... ме втриса как масово мъжете са обвързани,а си търсят разнообразие навън...
И мен ме втриса как масово обвързани жени търсят разнообразие, ама реших да не се втрисам за неща, които не мога да променя, но от които мога да се възползвам.  Peace

# 229
... ме втриса как масово мъжете са обвързани,а си търсят разнообразие навън...
И мен ме втриса как масово обвързани жени търсят разнообразие, ама реших да не се втрисам за неща, които не мога да променя, но от които мога да се възползвам.  Peace

Ами възползвай се  Laughing Всеки се втриса и възползва от различни неща  Wink

# 230
  • София
А защо се обсъждат само свалячи на дамски гащички, като има не малко мадами, на които им е хоби да свалят слипчета, без с това да целят връзка, облага, дом, семейство и т.н.?

# 231
  • София
А защо се обсъждат само свалячи на дамски гащички, като има не малко мадами, на които им е хоби да свалят слипчета, без с това да целят връзка, облага, дом, семейство и т.н.?
За повечето хора това е градска легенда, само мъжете са лоши (лоши, лоши, лоши)

# 232
направо си е изкуство!  Simple Smile

Не е изкуство, наука е. Има преподаватели, курсове, обучения, семинари... Има форуми, където си обсъждат тактиките (оупънъри, рутини, реакция на шит-тестове и т.н.) и на база статистиката за успеваемост си мерят... репутациите  Whistling
Интересно е да се позапознае човек, да види как изглеждат нещата от другата страна  Whistling

# 233
  • Ямбол
А защо така мислиш. В последните си няколко поста именно за такива жени говоря.
Но темата все пак е за мъжете.
Ако искаш пусни тема за жените. Ще има и за тях какво да кажем.

# 234
За повечето хора това е градска легенда, само мъжете са лоши (лоши, лоши, лоши)

Тия мадами за съжаление все още са малцинство. Все още преобладава нежната женска душа, която се привързва от едно...

# 235
Че и без едно...

# 236
Защото темата е "Мъжете днес".
Пусни тема за жените, и ще ти разкажем и за свалячките на слипове.....   Mr. Green

# 237
Наскоро попаднах на една много хубава мисъл: "Какъв би бил светът без мъже? Никаква престъпност и купища щастливи дебели жени."  Joy

# 238
Защото темата е "Мъжете днес".
Пусни тема за жените, и ще ти разкажем и за свалячките на слипове.....   Mr. Green

Леле, Краси, и там ли си толкова компетентна. Не си си губила времето, ей.

# 239
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

O, и аз го забелязвам това от известно време. Няма лошо, но да не го крият...аз съм потресена от това,че бих попаднала на свободен, който в последствие ще се държи с мен така....

Общи условия

Активация на акаунт