Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 148
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • в сърцето на един мъж...
У дома моя мъж трябва да се притеснява - той е рошЕв Crossing Arms

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно това щях да питам. ако мъжът е рошав ... отгоре, да го питам ли дали кръшка или направо с точилката?  Crazy

# 542
  • София
А който няма мъж, трябва ли да се притеснява? newsm78

# 543
  • Ænima/Albuquerque
Моя ней рошев.  Mr. Green

# 544
  • Пазете Гор
Аз практически нямам коса, и се чудя как това се отразява на булката - подтиква ли я да кръшка, възпира ли я?

Изключително лучена салата нарязах. Ама като казвам лучена, разбирайте един сгръд лук с много чесън и зехтин. Утре ще ухая както трябва.

# 545
Аз практически нямам коса, и се чудя как това се отразява на булката - подтиква ли я да кръшка, възпира ли я?

Изключително лучена салата нарязах. Ама като казвам лучена, разбирайте един сгръд лук с много чесън и зехтин. Утре ще ухая както трябва.

Joy Joy Joy а тази нощ ще си верен  Laughing

# 546
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм изключително умна. Мерси!  bowuu

Куркума, ашкусун!  hahaha

# 547
 Hug Пуц, софи, казвала ли съм ви колко ви либЪ?

искам да се похваля с услужливо въображение и къса памет  Crazy  направо подуших куркумата и съм забравила откога не съм виждала снимка на бузан-калпазан  Whistling

# 548
И аз тебе така.  Hug

Аз съм изключително умна. Мерси!  bowuu

hahaha Кажи и защо, де.

# 549
  • гр. София
У дома моя мъж трябва да се притеснява - той е рошЕв Crossing Arms

Ми нека се притеснява. И мъжете трябва да се притесняват за нещо, не само жените  Mr. Green
Съм гадна, а?  Mr. Green

точно това щях да питам. ако мъжът е рошав ... отгоре, да го питам ли дали кръшка или направо с точилката?  Crazy

Я давай с точилката така, профилактично. Че не се знае знае ли се. Като Хитър Петър, който набивал сина си преди да го прати за вода, че да не строши стомните без да иска.  Laughing

# 550
  • Казанлък of all places
Сутрешно разнежване...

# 551
  • n/a
Мда. Превенция му е майката. И бащата.
С точилката, тъй мисля Simple Smile и никакви коле-
бания по въпроса.
А който няма мъж може само да се радва,
не да се притеснява. Това не го мисля, за
разлика от първото  Mr. Green

Уth, много силна дефиниция, мно-го Embarassed

# 552
  • гр. София
Цитат
според мен косата ми е гъста и не мазна, точно защото не я мия всеки ден, защото самата вода я омазнява

newsm78

Ас прос юрис и не разбира. Обяснет, плийЗ!

Скрит текст:
Ако ти е омазнена косата и я измиеш само с вода, ще я замажеш тотално. Но ако е чиста и я измиеш само с вода, като как ще се омазни?  Rolling Eyes

# 553
Начи Розе, ако бях химик, веднага щях да измисля нещо от сорта как молекулата на водата се свързва с молекулата на косата и производното е мазна молекула, ама не съм химик, на!

# 554
  • София
Розу, за отговор на този въпрос трябва да отворим козметичен салон, а не езиколюбителски клуб.

Общи условия

Активация на акаунт