Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 585

По отношение на Джемре тук никога няма да има доволни хора, смешното е, че сами си противоречите. Госпожата – хем искаш Джемре да остави Кузей на мира, след като го познава и да го разбере и да се примири, хем като Джемре си тръгне и го остави – това било емоционален шантаж. Кое последно е вярно и какво трябва да направи Джемре, за да го прецените като добро?Добро утро и светъл ден на всички!  bouquet

Първо, няма никакво противоречие в постовете ми, напротив ! Смея да твърдя, че са съвсем последователни, а комуто се виждат смешни - да се смее.Д
Коментирам това, което виждам - а то е, че Джемре направи поредният си фасон. Защото, ако една жена поиска да си тръгне, никой няма да може да я спре ! Ако тя икаше да уважи решението му, ако имаше сетивата да усети какво го измъчва, изобщо не трябваше и да отива при него ! След като си вече там, по своя воля, защо продължаваш да го притискаш  ? Била си тръгнала- дрън-дрън ! Тръгна си, ама се пита и тя като оная кокошка - дали не бягам много бързо ! Иначе, като е толкоз ербап и е накърнена гордостта и  ooooh!, щеше да си тръгне, когато знае, че Кузей няма да я последва .

Второ, виждам, че за да се оправдае на всяка цена поведението и, отново се преиначават и подминават явни факти . Джемре много добре знае, защо Кузей е заминал !  Знае, че Баръш е поставил това условие, но както вече казах, самата тя се усъмни и пита Гюней дали той го е нагласил така ! Или сте забравили ? Ако твърдите, че не знае, то тогава сте съгласни с мнението ми, относно умственият и потенциал ! Laughing

Трето - никога не съм твърдяла, че Джемре не страда ! Страда, разбира се, но поставя нейното страдание в центъра на Вселената ! А отдавна трябваше да е разбрала, че света не се върти около нея . И като обичаш един човек и виждаш колко много той страда, колко е объркан и каква борба води със себе си, защо продължаваш да го тормозиш с въпроси и изисквания, джанъм ? Ми спри се малко, потърпи, постави се на негово място за миг поне ! Ама - не ! Страхливец си, Кузей и туй то !  ooooh!

И накрая - Бойче,  Hug Джемре не обича Кузей от дете ! Не е избрала Гюней, за да постъпи правилно, а защото за нея , той беше по-перспективният брат, който щеше да и осигури добър живот.Което ме навежда на мисълта, че не сте коментирали , как това чисто и добро същество Джемре, беше готово да се ожени не по любов, а заради интереса си ?
В Кузей се влюби, когато се появи Зейнеп и усети, че ще загуби обожанието и интереса му към нея . Peace
Защото, ако го обичаше от преди, нямаше да му скрои номера в Анталия, нямаше след това да пришпори годежа си с Гюней, нямаше да му причини и половината от страданията и мъките, на които го подложи .
Това е моето мнение. Аз не не се чувствам длъжна нито да харесвам това момиче, нито да угаждам някому с мнението си !  Peace Пиша, според моите усещания от филма и собствените ми убеждения. Peace

Хубав слънчев ден на всички !   bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 09:56 от gospojata

# 586
Момичета, снощната серия ми хареса, въпреки че не беше това, което очаквах.
Но не мога да отрека , Кузей си е последователен образ, не може да се надскочи.
Искам да се обърнат нещата и той да търси любовта на Джемре, това е.
Затова на мен , най-много ми хареса моманта, когато тръгна след нея да я връща и как си я гушна...
Джемре заслужава да бъде обичана

# 587
Падението на Гюней ще има няколко етапа – сега е първият с лъжата за заминаването на Гюней. После ще е вторият – с това, кой реално е помогнал Джемре да излезе – не е Гюней, а Дениз със снимките. После третият – Симай и прикритите улики, за да иде Джемре в затвора, после четвъртият – Гюней и убийството на Ферат.

Серията като моменти ми хареса, като цялостно усещане – не. За какво бяха тия надежди в затвора, тия глупости, че единствената пречка – това са решетките, няма Гюней, няма Мюней...тъпотия до шия. Безмислена история. Просто влачат яко сценаристките, докато успеят да направят още 9 епизода. Но е тъпо, защото при такъв случай това със затвора не трябваше да е сега. И после отново – обичам те, ама...то е ясно вече, че я обича. Въпросът е „ама“ кога ще си замине. И ако няма да си заминава – да не я налъгва така и после да си бие камшика.

По отношение на Джемре тук никога няма да има доволни хора, смешното е, че сами си противоречите. Госпожата – хем искаш Джемре да остави Кузей на мира, след като го познава и да го разбере и да се примири, хем като Джемре си тръгне и го остави – това било емоционален шантаж. Кое последно е вярно и какво трябва да направи Джемре, за да го прецените като добро? Да иде на луната? Да напусне Истанбул? Смешки.
На мене ми хареса какво направи, защото бих постъпила по абсолютно същия начин. Когато любимият ми е обещал, че ще сме заедно вече и никога повече няма да ме остави, ще го търся, след като е безследно изчезнал/особено когато става въпрос за човек тип Кузей, който си държи на думата/ и ще искам да разбера защо. Ако не ми каже и се прави на шменти и капели – няма какво повече да си лазим по нервите и да му се натрисам и да му преча – взимам си нещата и си заминавам. Емоционален шантаж било. Девойката си тръгна, вие пак недоволни.
Все ми е тая, ама как си противоречите. ooooh!

Добро утро и светъл ден на всички!  bouquet

Добро утро и хубав ден!   bouquet
Това е и моето мнение за серията, заставам зад всяка дума! Все пак, харесаха ми основните сцени. Ядосвам се, че наистина стана като в канал "Дисни"  ooooh! или шести клас голямото междучасие, но какво да се прави. В доста отношения Кузей е по-девствен от Джемре, най-вече в нормалните човешки отношения.
Къванч беше неотразим, особено в сцената, когато я попита дали наистина го обича  Heart Eyes, въпреки, че въпросът си беше направо безумен  Shocked

Хубав ден на всички... Hug

Тинтири страхотен пост, аз останах със същото усещане за серията   bouquet

Софи , наистина ли Кузей я е попитал даали го Обича?  Hug Пусни , моля те линк към преевод ако има такъв  Praynig   bouquet

# 588
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бойче, Ивана, Фенче, Тинтири, Минтири и Алиса!

Казали сте всичко, което мисля и аз.
Без да разбирам езика и да са ми ясни всички подробности - и аз така го усетих - той я обича, тя го обича, но нещата вървят трудно заради особеностите на характера му. Нужно му е време да осмисли това, че наистина е възможно да са заедно, а на нея й и нужно търпение. И на нас.
Относно това дали тя заслужава неговата любов ...Това ми се струва малко безмислен въпрос, защото...просто се влюбваш в някого. Не си мислиш той заслужава ли или не заслужава. Дори да си мислиш, че не заслужава, пак го обичаш и страдаш, ако не получаваш взаимност.

# 589
Мили ССФ, утрото е по-мъдро от вечерта!  Hug

Точно снощната серия мога да я гледам всеки ден дори и без превод. Много важни моменти и детайли от новосъздаващите се отношения м/у ДжеКу ни показаха. Всяка реакция, действия, погледи, притеснения си бяха на мястото. Не бива да забравяме, че са на по 20 и нещо, това е първата им любов, не гаджелък, а любов! Нямат опита и обиграността. И двамата действат първосигнално и това е съвсем естествено при дадените обстоятелства. Много силен момент беше, когато я попита дали наистина го обича /това и аз го вденах/. Той има нуждата да му се казва в лицето, защото той самият иска тази любов да се случи, иска да премахне собствените си пречки. Как се отпусна и се усмихна за последната снимка на лодката, няма думи за играта на Къванч просто. Ох, още мнооого мога да пиша за епизода, но ще си изчакам и превода.  Crazy

Здравейте, казвам се Емилийка и съм ДжеКу addicted!  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 11:00 от Emiliika

# 590
Момичета, да попитам нещо. Разбра ли се дали Джемре пътува с Кузей за Истанбул или остава да го чака...  Rolling Eyes

# 591
Здравейте! Въпреки, че нямаше целувката, която си исках, серията много ми хареса, ще я гледам поне няколко пъти Simple Smile Фенче, Тинтири, Ивана и всички Джеку, много хубави постове   bouquet Алиска, не стана ясно дали Дж е останала в Самсун, според мен и тя се върна в Истанбул.

# 592
Translation of the Kuzey & Cemre beginning scene!

Thanking Kuzey/Guney Sinem fb page for translating

Kuzey: I can't believe it, where have you come from like this? Ha! I... (Kuzey smiles) Aallah ya! I was shocked when I saw you.
Cemre: Can I come in then?
Kuzey: Come

KUZEY QUICKLY START'S TO TIDY UP!

Cemre: It was difficult to find this road. I went to a Makara stand & they didn't know so they sent me to another Makara where there was a boy that knew where it was but I had to 1 hour for him & then we didn't know where to get a taxi from.

CEMRE SEE'S KUZEY QUICKLY CLEANING UP FOR HER!

Cemre: Kuzey what are you doing?
Kuzey: Erm, excuse me the house isn't ready yet.
Cemre: Its doesn't matter, I'm not a stranger am i? I came here without telling you anyway. I just got up & came.
Kuzey: Before you came I made myself something to eat. Are you hungry? What am I saying cause you'll be hungry. I'll get you a plate ready, sit down.
Cemre: Wait, I want to wash my face & hands first
Kuzey: Look it's here (the bathroom), come, here on the left at the end.
Cemre: Ok, where shall I put these? (her bag & jacket)
Kuzey: Give it to me

WHILST PUTTING HER STUFF AWAY KUZEY SPOTS CEMRE'S OVERNIGHT BAG WHICH HE IS HAPPY TO SEE & SMILE'S ABOUT

# 593
Падението на Гюней ще има няколко етапа – сега е първият с лъжата за заминаването на Гюней. После ще е вторият – с това, кой реално е помогнал Джемре да излезе – не е Гюней, а Дениз със снимките. После третият – Симай и прикритите улики, за да иде Джемре в затвора, после четвъртият – Гюней и убийството на Ферат.

Серията като моменти ми хареса, като цялостно усещане – не. За какво бяха тия надежди в затвора, тия глупости, че единствената пречка – това са решетките, няма Гюней, няма Мюней...тъпотия до шия. Безмислена история. Просто влачат яко сценаристките, докато успеят да направят още 9 епизода. Но е тъпо, защото при такъв случай това със затвора не трябваше да е сега. И после отново – обичам те, ама...то е ясно вече, че я обича. Въпросът е „ама“ кога ще си замине. И ако няма да си заминава – да не я налъгва така и после да си бие камшика.

По отношение на Джемре тук никога няма да има доволни хора, смешното е, че сами си противоречите. Госпожата – хем искаш Джемре да остави Кузей на мира, след като го познава и да го разбере и да се примири, хем като Джемре си тръгне и го остави – това било емоционален шантаж. Кое последно е вярно и какво трябва да направи Джемре, за да го прецените като добро? Да иде на луната? Да напусне Истанбул? Смешки.
На мене ми хареса какво направи, защото бих постъпила по абсолютно същия начин. Когато любимият ми е обещал, че ще сме заедно вече и никога повече няма да ме остави, ще го търся, след като е безследно изчезнал/особено когато става въпрос за човек тип Кузей, който си държи на думата/ и ще искам да разбера защо. Ако не ми каже и се прави на шменти и капели – няма какво повече да си лазим по нервите и да му се натрисам и да му преча – взимам си нещата и си заминавам. Емоционален шантаж било. Девойката си тръгна, вие пак недоволни.
Все ми е тая, ама как си противоречите. ooooh!

Добро утро и светъл ден на всички!  bouquet
newsm10 smile3501
Добър ден на всички! Hug Heart Eyes Simple Smile

# 594
Не ги е срам  Joy

Сега Дж ще се фука във фейса и туитъра си с тези снимки. Но тя не знае, че е на мода да се постват снимка правени на самоснимачка в банята Grinning

# 595

campanula, намери тази, на която той се усмихва накрая, плз!  Heart Eyes

# 596

campanula, намери тази, на която той се усмихва накрая, плз!  Heart Eyes
Буюр Simple Smile

Тук замалко да  я прекърши от гушкане  Heart Eyes

Колко чиста и невинна е тук  Heart Eyes

# 597

А, тешекюрлер!  Laughing  Hug  Heart Eyes

Колко чиста и невинна е тук  Heart Eyes

И как се зарадва, като детенце, когато и каза "Никъде няма да ходиш! Да става, каквото има да става!"  

# 598
И как се зарадва, като детенце, когато и каза "Никъде няма да ходиш! Да става, каквото има да става!"  
Моля  Hug
Честно казано, много приятно ме изненада К с тази си реакция.

Извинете, ако я повтраям тази снимка на Гьозде

# 599

Общи условия

Активация на акаунт