СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 063
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
И още нещо споменаха относно квесторите. Не само, че ще са от други училища, а ще са и НЕ специалисти. Тоест преподаватели по предмети различни от БЕЛ и Математика.
Е, това открай време си е така и не разбирам защо те учудва?
Квесторите са учителите, които 'пазят' децата в стаите по време на изпита. Учителите по БЕЛ и МАТ дежурят и само в началото, преди изпита дават задачите и евентуално указания - нямат право да влизат в стаите, дори в някои училища ги караха да си тръгват, въпреки, че трбява да дежурят в уч. стая за да се намесят при нужда.

# 241
  • Варна
Не съм учудена, а просто го споделих.

# 242
  • my own world....
Nepokorna,  в пощата има статистика за баловете 2012 след 1во класиране. Тия от РИО са махнали статистиките от сайта.

# 243
Nepokorna,  в пощата има статистика за баловете 2012 след 1во класиране. Тия от РИО са махнали статистиките от сайта.
това е само за София, нали?

# 244
  • Варна
И нашата родителска е обявена за следващата седмица,в учителската стая и била по желание на родителите. Rolling Eyes Странна работа ако всички "пожелаем" как точно ще се съберем в учителската,но ще видя лично. Mr. Green

# 245
Нашата РС също е в сряда и била за кандидатстването - в някаква обща зала. Аз няма да мога да отида, но не мога да определя дали трябва да ме  еяд или не. Все пак не е за успеха, а за кандидатстването какво ли ново ще  ми кажат?

# 246
  • my own world....
Статистиката е за София.
А за родителската - няма да ти кажат нищо ново, което да е истина  Laughing
Нашето училище беше казало, че средата на април ще правят информационна РС, ама май ще я отложат, надявам се все пак да се проведе...нищо, че ще набутат 100 човека в стая за 20 ...

# 247
     Нашата седмокласна родителска среща ще е на 30.04., чудя се дали да ходя. В класа /единствен в училището 7-ми/ майките почти нищо не знаят за реда и ВО, а и сякаш не ги интересува - толкова ли не отварят да прочетат нещо... Та ще се обяснява всичко от А,Б... Ако кажат поне как ще ги разпределят по класни стаи, добре.

# 248
  • София
    ... Ако кажат поне как ще ги разпределят по класни стаи, добре.
Няма да ти кажат нищо, което не знаеш. В нашето училище двете паралелки 7 клас ще бъдат разпределени в 3 стаи; при вас - вероятно в две Peace

# 249
  • Варна
И нашата родителска е обявена за следващата седмица,в учителската стая и била по желание на родителите. Rolling Eyes Странна работа ако всички "пожелаем" как точно ще се съберем в учителската,но ще видя лично. Mr. Green

При нас РС се води от ръководителката на Вектор. Дамата беше изключително подробна и за мен лично имаше полза.

# 250
Днес бяхме на състезание по математика, май Великденско, не знам точно, ами много задачи бе  Rolling Eyes, 2 листа....24 на брой. Не разбирам изобщо, но ми се струват безумно много за 2 часа.

# 251
Днес бяхме на състезание по математика, май Великденско, не знам точно, ами много задачи бе  Rolling Eyes, 2 листа....24 на брой. Не разбирам изобщо, но ми се струват безумно много за 2 часа.
Доста са си, ама нека да тренират. Моят е оплескал последната задача, последното подусловие. Но казва, че не му е стигнало времето.

# 252
  • гр.София
Здравейте!Синът ми също е 7 клас и ще кандидаства тази година. Той се е насочил към Джон Атанасов и ТУЕС, ако има някои със същите желания, ще се радвам да си поговорим. Heart Eyes

И тук си говори с нас Simple Smile
с удоволствие Simple Smile) вече започва да ми става много притеснено за разлика от сина ми, който е много спокоен....

# 253
  • София
Лейди, в сайта на Регалия стои статистиката от миналата година.

# 254
Здравейте, за новата паралелка по информатика не научих нищо ново, но намерих задачи от изпита в ТУЕС 2010. В пощата са  Peace

Общи условия

Активация на акаунт