СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 994
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Дидева, не виждам какво пречи да има такъв подфорум в бгмама:) Който иска, ще го посещава. Който не иска- няма.
А кой е казал, че пречи да има такъв подфорум?  Grinning
Както вече казах, на тези които не са посещавали " другия" форум може да им е интересно да го разгледат, а и още едно място за взаимопомощ никога не е излишно.

# 391
Имате поща:) - ПИ по Мат от СМГ, неделя 21 април

Прокибар, много благодаря за задачите на СМГ!

# 392
  • София
Да питам за някакви отзиви (лични впечатления) от обучението и условията в някои от частните гимназии-"Образователни технологии", "Васил Златарски", англ. гимназия "Уилям Шекспир", "Увекинд", "Ерих Кестнер", "Дорис Тенеди" дали имате? Ваши близки деца или познати да са учили там? Ще съм благодарна за всяко мнение-може и на лични. В темите за частните училища се обсъждат основно градините и основните училища.

# 393
За Златарски имаше отделна тема...

# 394
  • София
може да попиташ и в отчетните на горните класове.

# 395
Ганис, много благодаря за всеотдайността, с която помагаш на всички нас. Доста се поблъсках и аз със задачата с квадрата, добре че си пуснала решението.
А за ОЗ - подробно ще ги разгледаме с младежа.

# 396
Ганис,не знам какво да кажа освен голямо БЛАГОДАРЯ!    bouquet
Днес ще ги разпечатам на 7мокласника да ги научи и ще му издиря задачки за прилагане. Simple Smile

Deska, като издириш 'прилагателни'  Wink задачи - пусни в пощата, моля!

# 397
  • Варна
Някой напред беше писал, че разликата в оценката от НВО и тази за срока не може да се различава с повече от 1 . Не можах да намеря поста, бързо да си признае без бой hahaha, кой го беше написал и има ли го накъде черно на бяло това правило newsm78

Аз го писах. Беше казано на РС, но по скоро не е нещо ,,черно на бяло'', а нещо споменато отгоре към учителите. Аз мисля, че логиката е, че дете с отличен успех през учебната година няма как да изкара по малко от 5 на първи модул. В противен случай може би ще изглежда, като неоснователно надута оценка от учителя.

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 12:39 от ina_19761

# 398
  • София
Ето още една ОЗ Wink

http://postimg.org/image/ulnd7z4rb/

# 399
  • София
Ганис,не знам какво да кажа освен голямо БЛАГОДАРЯ!    bouquet
Днес ще ги разпечатам на 7мокласника да ги научи и ще му издиря задачки за прилагане. Simple Smile

Deska, като издириш 'прилагателни'  Wink задачи - пусни в пощата, моля!
Дами, в момента набирам на компа такива задачки и по-късно ще ги пусна в пощата, в раздел материали по мат.

# 400
ganis, супер си!
Иначе ОЗ без практикум след тях е безсмислено!
Нашите в училище и на курсове не са чували понятието ОЗ!
и ще се наложи аз да му го смилам

# 401
  • Варна
Ганис,съвсем ни разлигави! Laughing  bouquet
И моя не е чувал за ОЗ и както стана ясно,точно където се прилагат бърка задачите.
Днес му ги давам ,да си разгледа чертежите и формулите,да ги научи.
И после ще го проверя колко ги е научил и най-вече как е с прилагането им. Wink

# 402
Ганис,съвсем ни разлигави! Laughing  bouquet
И моя не е чувал за ОЗ и както стана ясно,точно където се прилагат бърка задачите.
Днес му ги давам ,да си разгледа чертежите и формулите,да ги научи.
И после ще го проверя колко ги е научил и най-вече как е с прилагането им. Wink
Деска, без приложенията няма какво да научава - трябват му задачи за упражнение - ганис, каза, че ще пусне - иначе ще си е само суха теория!

# 403
  • Варна
Знам ,злато ,нали това казвам,учи и прилага после .Още довечера на тест от 1ви модул ще го видя какво е схванал,там има поне по 2 такива задачи. Simple Smile

# 404
сбъркахме ги вече и децата и ние се сдухахме

Общи условия

Активация на акаунт