СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 043
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Те са си по у-ща и какво от това? Ще има и от двата випуска-7мокласниците в тяхното си и 12класници чужди. Rolling Eyes

# 76
Те са си по у-ща и какво от това? Ще има и от двата випуска-7мокласниците в тяхното си и 12класници чужди. Rolling Eyes

При нас са си отделно средните и началните училища /с 1-2 изключения, но би трябвало директорите да обмислят и уредят организацията  Peace/

# 77
Днес се събудихме с кашлица и пресипнало гърло - вчера яде сладолед - някакви идеи каво да му дам за да пресека разболяването в началото? Мислех да дам осцилококцинум, но дали няма да е твърде безобидно? Нещо по-силно и ефективно?

# 78
  • Варна
Аха.Е,нашето е СОУ и ще си "пречат". Crazy

Злато,ако е вирус Изопринозин му давай,той е силничък.Ама ако е от сладоледа само Калций с вит Ц разтворим и нещо да смуче за гърлото.Дано не се разболява! Peace

Моя вчера се изкъпа и излезе да рита на чудния ни Варненски вятър.Виках,кряках ама кой ли ме чу. ooooh!

# 79
Днес се събудихме с кашлица и пресипнало гърло - вчера яде сладолед - някакви идеи каво да му дам за да пресека разболяването в началото? Мислех да дам осцилококцинум, но дали няма да е твърде безобидно? Нещо по-силно и ефективно?

Не е от сладоледа, моите от кога са го почнали, ама дребната и тя се опитва да покашля вчера...
И в градината има много болни, зимата нямаха така масово. Има си някакъв такъв вирус пролетен, то това променливо време- няма начин.

Пръскай тантум според мен, аз поне на хомеопатия въобще не разчитам

# 80
  • София
Злато - хомеожен за пресипнал глас + гърло, а Тонзилотрен е само за гърло. По 2 хапчета ударно първия ден трябва да приеме 10, втория намаляваш наполовина. Аз почти винаги опитвам да туширам  нещата в началото с хомеопатия и ако продължат повече от 2 дни-търся традиционна медицина

# 81

голд, аз давам в началото ударна доза вит С - 1мг. При начало на болки в гърлото - парченце лимон да смуче бавно и гаргара - в чаша хладка вода лъжичка сол, ако имаш морска, и лъжичка оцет. Ако искаш хомеопатично за гърло - Ангин Хийл, добро е.

чайве много - лайка, шипка, джинджифил - много е добър за имунната система. Настъргваш една-две супени лъжици от корена, заливаш в вряла вода и след 20мин се пие.

За кашлицата - издълбана черна ряпа с мед. само дали още има ряпа на пазара..

# 82
  • София

неонангин. Като посмуче два дни, и би трябвало да пресече. Не знам какво има в него, може да има локален антибиотик, обаче е почти вълшебен. Ако не мине с него, значи нещата стават сериозни.

Лично за мен хомеопатията е плацебо за много пари.

# 83
  • София и там където не се пуши
А някой знае ли защо матурите на 7мокласниците и 12класниците са в един ден,в различни часове и това не е ли недомислица поредна? Rolling Eyes
Значи докато 12класниците мъдруват в един момент 7мокласниците навлизат в у-щето,шумят,търкат столове,наместват се. Mr. GreenПосле пък точно 7мокласниците се размъдрували айде другите на талази излизат и шумят наново. hahaha
Мисла, че са в различни училища.

# 84
За матурите-7 и 12 клас,според възможностите на сградите.
Може да са в една и съща,за това са от различни часове.
Полагат се усилия да не си пречат-различни етажи и входове.
Минали сме по този начин на провеждане -не се притеснявайте Hug

# 85
  • Варна
Не са Дороти.Вчера говорих със служителка в у-щето ни (майка е на детенце в класа на малкия ми).Със сигурност са в едно у-ще,поне в нашето де. Tired

# 86
За ларингити и пресипнал глас - ударно ампула калциев глюконат+ампула вит.С, може и два пъти дневно, леко разхлабващо действа калция, може и нещо отбъбващо (противоалергично), от хомеопатията за пресипнал глас е аконитум, през 2 часа по 2 гранули.
Моят през месец беше с ларингит няколко години, та сме пробвали какво ли не.
За общото състояние и аз съм за джинджифил, може и настърган с лъжица мед, но е лютичко.

# 87
  • София и там където не се пуши
Затова не избирайте училища, където има малки и гимназии . Аз например се чудя на наплива за 32-ро. Толкова е шумно, че не бих това причинала на детето си.

Все са учили в тихи училища. В 107-мо разбирам за наплива - то птички пият, спокойствие тишина.

41-во макар, че е в центъра, пак е в тиха улица.

18-то, макар, че минава трамвай е значително по-тихо от 32-ро.

# 88
Дороти,нещо не разбирам.Провеждането на НВО,обикновено е в у-щето ,където вече учат децата,така че какъв избор?
Относно шума,какво се има в предвд-уличния ли?
Иначе,що у-ща съм посетила особено в междучасието-децибелите не се различават Embarassed

# 89

Лично за мен хомеопатията е плацебо за много пари.

Абсолютно  Peace

Гледахте ли онзи, дето изпи 300 хапа и нищо не му стана,  и на нас така ни действа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт