СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 112
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Shoni, изменение във 2 АЕГ няма. И миналата година паралелките им бяха с по 26 деца. Peace Промяната е само при  91 НЕГ. Peace

# 151
  • София
Аха.Е,нашето е СОУ и ще си "пречат". Crazy

Аз малко хаотично пиша и отговорям на постове, за което моля за извинение. Не мога да изчета всичко.
Деска, не се притеснявай. НВО и ДЗИ обикновено се организират на различни етажи. В началото на коридорите има квестори, които не позволяват преминаването на други деца по тях, с цел да не се пречи. По отношение на тишина и спокойствие всичко е наред.

# 152
  • my own world....
Справочникът, за който всички питахте е готов Simple Smile
Разпространява се само в нета, няма печатно издание. И е в две части - за ню импрес говоря.

# 153
  • Варна
При нас ни вопъл,ни стон за класни или пък за РС относно кандидатстването. newsm78

Деска, в кое училище сте?

# 154
  • Варна
Аха.Е,нашето е СОУ и ще си "пречат". Crazy

Аз малко хаотично пиша и отговорям на постове, за което моля за извинение. Не мога да изчета всичко.
Деска, не се притеснявай. НВО и ДЗИ обикновено се организират на различни етажи. В началото на коридорите има квестори, които не позволяват преминаването на други деца по тях, с цел да не се пречи. По отношение на тишина и спокойствие всичко е наред.

Ганис,благодаря за успокоението. HugДано е така! Но всъщност го написах,защото баш служителката  в у-щето ни се изказа негативно за тази организация на матурите,явно има нещо предвид и то точно шума,който настава.Както и да е .Моя така или иначе у нас си решава тестовете под звуците на брат си и ТВ,кален е дет се вика. Simple Smile

По математика в у-ще госпожата им препоръчала да си купят Изпитни тестове на Булвест,решават в къщи за домашно по един и в час проверяват и решават грешните.По литература в понеделника ще правят преразказ,ама не разбрах класно ли ще се води.Всъщност това няма значение толкова.Аз определено съм доволна от двете ни учителки,личи си по всичко,че ги готвят за важни изпити. Peace

# 155
  • Варна
А при нас си цари спокойствие абсолютно. Учителките определено си разчитат на подготовката на децата извън училище Confused А после се тръби навсякъде как в училището от години нямало достатъчно деца за една паралелка осми клас, защото всички са приети някъде
Другата седмица имат класно по БЕЛ, а точно след Великден и по математика.

# 156
Shoni, изменение във 2 АЕГ няма. И миналата година паралелките им бяха с по 26 деца. Peace Промяната е само при  91 НЕГ. Peace
  33uuТака съобщиха снощи по тв-то Winkосвен във 2АЕГ да станат от 26 на 24 ThinkingНо мен за немската ме е яд, защо точно тази година  Wink

# 157
  • България, София
Разпространява се само в нета, няма печатно издание. И е в две части - за ню импрес говоря.
Гледам, че има указател за момичета и за момчета. Как стои въпросът с училищата, които нямат квоти?
Дали има информация и в двата указателя за тях?

# 158
Не знам MOMН кога са публикували списък с допуснатите до 3 кръг по БЕЛ, може и да сте коментирали, но не мога да не изкоментирам силното женско присъствие - от 45 класирани деца - само 7 момчета.
Браво на всички деца.

# 159
Гледам, че има указател за момичета и за момчета. Как стои въпросът с училищата, които нямат квоти?
Дали има информация и в двата указателя за тях?

изобщо не се ориентирах в начина на закупиване? ! Та @, та незнам какво си. Не може ли да си напишат сметката и да им платим само? или заявка, която попълваме направо на сайта с отмятане на издатествата и изпращане от сайта директно на @ им!

# 160
Аз поръчах, надявам се  нещата в" Ню импрес" да се случват бързо, за да можем скоро да имаме справочника.

# 161
  • София
Аз никъде не видях написани имената на авторите. Излиза, че от един са направили шест. И последно, на книжно тяло няма да го има, така ли?  newsm78

# 162
Аз никъде не видях написани имената на авторите. Излиза, че от един са направили шест. И последно, на книжно тяло няма да го има, така ли?  newsm78

Няма да го има в хартиен вариант, а само в електронен. От написаното разбирам, че не може да се разпространява / не че съм имала такова нещо впредвид/, но може и да не позволява да не се разпечатва, което поне за мен няма да е много удобно. Друго е да е разпечатано и да може човек да си отбелязва и веднага да се ориентира по страниците. Но какво да се прави, както са го измислили.

# 163
  • I want it all and I want it now.
Другата седмица трябва да излязат и на др. издателства.
Лично аз ще си взема в хартиен вариант.  Peace

# 164
  • Варна
Аз в хартиен имам,там ще си драскотим.Но този го заръчах също. Wink

Общи условия

Активация на акаунт