СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 975
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Нашата родителска среща ,свързана с изпитите ще е утре. Тогава ще имам по-голяма яснота.  Peace

# 421
Кога започва подаването на заявления за изпитите?
Нас ни викат на 29 на родителска,но преди това със Заповед трябвало да се определят гнезда за подаване на документи.Страх ме е да не изтърва сроковете.

Славче, къде се загуби? Питам, питам, тебе те няма! Как е детенце?

# 422
  • Бургас
Аз докато ви намеря в новия подфорум. Laughing

Заета съм с дребната,а и бяхме много болни.Вече ще съм по-редовна.Ванко изкара 91т.на предварителния по математика и сега чакам резултатите от БЕЛ.

# 423
  • I want it all and I want it now.
Разяснявали са им днеска за изпитите в училище.
Моят ми казва ,че имало нови правила за класиранията. Тоест, че като се явиш на второ класиране не ти се пазело мястото от първото  Wink Може ли да ми кажете дали е така ? Според мен ти се пази място, досега беше така  Peace
Благодаря  bouquet

Браво на Ванко   bouquet

# 424
Моят ми казва ,че имало нови правила за класиранията. Тоест, че като се явиш на второ класиране не ти се пазело мястото от първото  Wink Може ли да ми кажете дали е така ?

Shocked не знам,който е чел новите наредби да каже!
Все се каня да те питам в подписа ти картинките от Негев ли са?

Славче, браво на Ванко! Това си супер резултат!

# 425
  • София
И аз ако може да попитам Embarassed
Ганис, във задачата ОЗ симетрали във варианта тъпоъгълен триъгълник - пресечната точка на симетралите е външна, дотук ясно, но зависимостта за ъглите не важи нали? т.е ъгъл АОВ има ли специално отношение с ъгъл АСВ ?

http://postimg.org/image/bb5i80pqr/
Здравейте, аз съм родител на шестокласничка и тъй като вашата тема ми е вече много близка отдавна я следа с интерес.

Ганис , прости ми невежеството, но при тази задача при условие, че ъгъл ACB е тъп, т.е. по-голям от 90 градуса то за ъгъл AOB= 180 -2.ACB не се ли получава отрицателна стойност???

Просто е сбъркала в бързината, на мястото на 180 трябва да е 360. Peace
AOB= 360  -2.ACB

Syn;
Чл. 21. (1) Във втори етап на класиране участват учениците, които:
1. не са приети;
2. са приети по второ или следващо желание, но не са се записали и са подали заявление по чл.
20, ал. 1.
(2) Във втори етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на мястото си от първи
етап или на по-предно свое желание.

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 18:03 от пенсионирана русалка

# 426
Oт справочника на Ню импрес разбрах, че при второ класиране можеш да се класираш на по-предно желание или да останеш на мястото на което си бил класиран първия път. Няма как детето да отиде на по-задно желание. Или по-предно, или старото!!!!!

# 427
  • София
Oт справочника на Ню импрес разбрах, че при второ класиране можеш да се класираш на по-предно желание или да останеш на мястото на което си бил класиран първия път. Няма как детето да отиде на по-задно желание. Или по-предно, или старото!!!!!

Точно така е.

# 428
  • I want it all and I want it now.

Благодаря.   bouquet И аз така знам  Wink
Голд Аватарите ги взех готови от темата за аватарите. Не знам на кой са снимките.  Wink

# 429
и аз ги позачетох справочниците, но моля да ми обясните какво е "свитък с теста за НВО" и 'свитък за втори модул' newsm78 Първото, предполагам, че са трите листа, на които е отпечатан самия тест, а второто ? -листите за чернова ли ще да са този 'свитък'

# 430
Моят ми казва ,че имало нови правила за класиранията. Тоест, че като се явиш на второ класиране не ти се пазело мястото от първото  Wink Може ли да ми кажете дали е така ? Според мен ти се пази място, досега беше така  Peace
Eй, и мен се опита така да ме обърка една учителка преди две години, ама си бях направила домашното, та дълго и сложно спорехме, защото беше от тези, дето няма как да бъркат и да не са наясно  ooooh! Виждам, че цитирате Ню Импрес - там обаче е допълнено, че място не се пази в смисъл, че ако детето се класира на по-предно желание, мястото му от първото класиране наистина не се пази. Това струва ми се е важно уточнение, защото връщане назад няма.

# 431
  • София

Ганис , прости ми невежеството, но при тази задача при условие, че ъгъл ACB е тъп, т.е. по-голям от 90 градуса то за ъгъл AOB= 180 -2.ACB не се ли получава отрицателна стойност???

Просто е сбъркала в бързината, на мястото на 180 трябва да е 360. Peace
AOB= 360  -2.ACB

[/quote]
Теди, благодаря ти:) 360 - 2.гама. Наистина съм сбъркала.

# 432
Къде беше справочника на Ню  импрес?Някой ще даде ли линк?
Иначе и аз знач, че ако се класираш на 1-во кл. по 1-во желание , ако не се запишеш там, не ти се пази място, а от там насетне  Rolling Eyes

# 433
  • Варна
Иначе и аз знач, че ако се класираш на 1-во кл. по 1-во желание , ако не се запишеш там, не ти се пази място, а от там насетне  Rolling Eyes

Заповядай! http://www.nu-impress.com/index.html

Е,добре де,то е ясно,че щом си приет на 1во кл.1во желание,ще се записваш,няма накъде да мърдаш повече. Simple Smile

# 434
  • София
Че, ако сте приети по ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ на ПЪРВО КЛАСИРАНЕ, няма как да се класирате на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт