H&M - Тема 18

• 98 871
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Някой поръчвал ли е дамски сандали? Как са като качество?

Детско бельо поръчвали ли сте?

# 736
# 737
Търся този, размер 92 или 98: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0245915001.html
Ако някой има излишен, ще се радвам да го отърва  Laughing

# 738

Сандалите са прекрасни

# 739
  • София
Има ли Бд над определена сума?

# 740

Сандалите са прекрасни

Кои по точно?

БД няма, но се абонирай за получаване на известия от ХМ и ти дават -25% отстъпка за артикул и безплатна доставка.

# 741

Сандалите са прекрасни

БД няма, но се абонирай за получаване на известия от ХМ и ти дават -25% отстъпка за артикул и безплатна доставка.
Явно, този код не работи в периода на разпродажбата, защото и аз пробвах да се регистрирам с другия си имейл адрес и ми дава, че кода е невалиден. Tired

# 742

Сандалите са прекрасни

Кои по точно?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0283203001.html  тези си взех аз уникални са качеството е супер и от децкото бельо съм си вземала от топчетата доволна съм

# 743
Isa_iv, благодаря за отговора.

Детското бельо отговаря ли си на размера?

В сряда направих поръчка с код от бюлетин, така че става. Жалко, че чак сега се светнах за него, предните пъти си плащах доставката. Трябва да се напише на първа страница на темата.  Peace

# 744
  • София
Егати, две неща ми свършват под носа, докато се натуткам с кода  за бюлетина. Признавайте, кой ми отмъкна спалното бельо на цветно рае  Simple Smile. Между другото лови си кода на намалени артикули.

# 745
Благодаря Ви, момичета. Явно тогава при мен има някакъв проблем..Жалко Rolling Eyes

# 746
Isa_iv, благодаря за отговора.

Детското бельо отговаря ли си на размера?

В сряда направих поръчка с код от бюлетин, така че става. Жалко, че чак сега се светнах за него, предните пъти си плащах доставката. Трябва да се напише на първа страница на темата.  Peace

Да отговаря си

# 747
Здравейте! Искам да попитам този бански хубав ли е? Притеснява ме плетената част да не се скъса на първото обличане.

От детското бельо съм доволна, отговаря си на размера.

# 748
Човече, имам тази долничка http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0280721001.html , но бяла. Дантелата е здрава, но съхне много бавно. На мен не ми пречи, но за някого може да е недостатък. След първото пране много леко посивя в пералнята  Cry
Иначе моделът е страхотен, седи прекрасно и скрива всичко, което трябва да скрие   Mr. Green сравнявам с един китайски, който имам - еми нищо общо. Сега банският ми е от китайска горничка и тази долничка Grinning

# 749
Много благодаря! За съхненето въобще не се бях замисляла... Май ще отпадне, не ми се струва подходящо за дете.

Общи условия

Активация на акаунт