Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 52 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Младост
Момичета, спешно ми трябва оферта за пици, ако може с доставка ще е добре. Търсих на пицария Рим и Дон домат, но в момента нямат нищо, а са ми удобни, защото ги има в Младост.
Ако някой е срещал нещо...

# 46
  • София
Момичета, нямам време да чета предишната тема, търся добра оферта за маникюр и педикюр с обикновен лак. Към коя оферта да се насоча?
http://grabo.bg/sofia/manikiur-ili-pedikiur-s-opi-ili-gel-lak-snb-0q6gdk
А отзиви?
Нямам отзиви засега, но предвид взетите ваучери смятам да посетя студиото. Ако някой е ходил, нека  да сподели. Hug

# 47
  • София
july1993, разгледах офертата.  А дали ще могат да обслужат толкова ваучери в определения срок? Все пак си имат и други, редовни клиенти.

# 48
  • Някъде на път....
july1993, разгледах офертата.  А дали ще могат да обслужат толкова ваучери в определения срок? Все пак си имат и други, редовни клиенти.

И на мен ми е доста съмнително дали ще успеят във времето, което са посочили.... newsm78

# 49
Здравейте,
Някой да е ползвал офертата за фотокнига и дали е доволен?

http://grabo.bg/fotokniga-s-do-130-snimki-i-tvardi-koritzi-09htqw

Ползвала съм не е зле, но на мен по-евтино ми излиза от http://www.artscow.com/?Ref=1118025

Идват са около 2 седмици, много снимам и печатя всичко, на снимки или на книги. Ползвам ги доста и винаги на безплатни плащам само доставката, излиза по-изгодно. Ако някой иска мога да му пратя покана на имейл, така ще поплучите повече безплатни снимки (както и аз Simple Smile ).

# 50
Взех си тортата от "Карамел" на ул.Черномен. Вкусна е, харесва ни  Simple Smile

Колко парчета е тортата?

Колкото е описана. Голяма.

Много си мила благодаря, когато човек не може да отговори на зададен въпрос по-добре да си замълчи, понятията голямо и малко са доста относителни. Както и да е ще гледам занапред да не се допитвам до теб. Хубава вечер.

# 51
Нямам отзиви засега, но предвид взетите ваучери смятам да посетя студиото. Ако някой е ходил, нека  да сподели. Hug
Аз се интересувам от отзиви. Вчера попаднах на тази обява. newsm78

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 21:58 от FairyTale

# 52
  • София
july1993, разгледах офертата.  А дали ще могат да обслужат толкова ваучери в определения срок? Все пак си имат и други, редовни клиенти.
Може да се зададе въпрос в самата оферта и мисля, че ще отговорят още утре.  А и не пречи преди да се плати ваучера, да са пита по телефона и да се запише час. Ако нещо не става, просто не се плаща ваучера. А ако сметнем 120 души за месец, излиза, че средно по 5 човека трябва да минат за ден (при 5 дневна работна седмица). Ако маникюристката не е една, какъв е проблемът? Пък и ако е една -  не е невъзможно.  Grinning
Виж, обявата вече всява малко смут. Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 22:23 от july1993

# 53
  • София
Няма смут в обявата.Просто при маникюристките текучеството е огромно.
Сегашната явно  напуска. На новата ще и обещаят 50%от оборота, удръжки на осигуровки от тях  и много клиенти. Но като разбере, че 2/3 от тях са с ваучери и ще вземе по 2 -3 лв и тя ще си потърси друга работа.
Кръговрат...

# 54
  • София
Сегашната явно  напуска. На новата ще и обещаят 50%от оборота, удръжки на осигуровки от тях  и много клиенти. Но като разбере, че 2/3 от тях са с ваучери и ще вземе по 2 -3 лв и тя ще си потърси друга работа.
Кръговрат...

Всичко идва от ниските доходи. За маникюристката е малко това, което получава, за клиентката пък е много 20-30лв за едно мацване на ноктите... Ни така, ни иначе. Къде ще му излезе краят, не знам. ooooh!

# 55
Сегашната явно  напуска. На новата ще и обещаят 50%от оборота, удръжки на осигуровки от тях  и много клиенти. Но като разбере, че 2/3 от тях са с ваучери и ще вземе по 2 -3 лв и тя ще си потърси друга работа.
Кръговрат...

Всичко идва от ниските доходи. За маникюристката е малко това, което получава, за клиентката пък е много 20-30лв за едно мацване на ноктите... Ни така, ни иначе. Къде ще му излезе краят, не знам. ooooh!

На терминал 2. И последният да изгаси осветлението.
Сори за спама, но не се удържах. Натам сме тръгнали за съжаление.

# 56
  • София

Колко парчета е тортата?

Много си мила благодаря, когато човек не може да отговори на зададен въпрос по-добре да си замълчи, понятията голямо и малко са доста относителни. Както и да е ще гледам занапред да не се допитвам до теб. Хубава вечер.

Защо да не мога да отговоря - тук няколко страници обсъждахме точно тази оферта и всички знаят, че на рождения ми ден я ядохме в офиса!... А и как да преброя парчетата, като не съм в бранша - в офиса "изкарахме" даже повече! За това ти написах - голяма е.

Хем не си правите труда да прочетете 5 страници назад, хем и на колене някой трябва да ви обяснява...  Tired

# 57
  • София

Колко парчета е тортата?

Чак сега виждам въпроса. Ами не съм сигурна, защото не съм я мерила, но предполагам към 25-28 см е диаметъра на тортата.

# 58

Колко парчета е тортата?

Защо да не мога да отговоря - тук няколко страници обсъждахме точно тази оферта и всички знаят, че на рождения ми ден я ядохме в офиса!... А и как да преброя парчетата, като не съм в бранша - в офиса "изкарахме" даже повече! За това ти написах - голяма е.

Хем не си правите труда да прочетете 5 страници назад, хем и на колене някой трябва да ви обяснява...  Tired

Ако ти беше прочела задните страници щеше да разбереш, че се обърнах към МОМИЧЕТАТА КОИТО ПИСАХА ЧЕ СА ПРОБВАЛИ ТОРТАТА, и че се притеснявам дали ще стигне за моя повод, човек ако има желание да помогне няма да напише голяма, а ще каже че са я изяли ........ човека. Спирам с дискусията да не се натрапвам. Пожелавам хубава и усмихната седмица на всички!

# 59
  • София
Като те чета ме е страх да ти кажа колко човека сме я изяли, защото после ще ме обвиниш, че не съм я рязала според ТВОИТЕ очаквания!...  Tired

Дадени са килограми и парчета - режи я както искаш, става и на питифури!

Ти как искаш да ти се отговори? Явно ако не е според твоите очаквания не е отговор....

Общи условия

Активация на акаунт