Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 52 816
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • В свой си свят :))))
Еееее, хайде де, разправии за глупости - недейте така!

Влизам да дам мнение за почистване от Свежест М по следната оферта:

http://bg.kolektiva.net/sofia/11214-profesionalno-pochistvane-na-doma.html

Оценка 7/10 и искам да обясня защо - имахме записан час за 17,00ч. - закъсняха с час и половина, частта, която исках да почистят не беше целият апартамент, а по-малко (офертата е за 100кв.) около да речем максимум 80кв.( спалнята и други части не исках да чистят) като имате предвид, че имам 2 бани, а не 1 и все си мислех, че след като квадратурата е определено по-малко от обявената във ваучера няма да има проблем, и друг път съм си взимала ваучери и не е стоял този въпрос, не ми се е случвало да ме питат ама сега тази баня трябва ли да я чистим...за първи път ми отказват. Иначе дойдоха 3 момчета, изключително старателни, всички мебели преместиха (дивана е тежък) изчистиха и измиха отдолу и извадиха "Панагюрското съкровище", на мен ми е невъзможно да го местя този диван...изчистиха паяжини, лампи, банята блестеше, изключително съм доволна от работата им, но горчивият вкус в устата ми остана...Оставиха ни талон за намаление при следващо почистване, ще помисля дали ще го използвам или ще извикам друга фирма. Има време до есента. Simple Smile

# 76
  • София
Доволни ли бяхте от тортите на Ефи? http://www.tupkanica.com/offers/Golyama-torta-ShOKA-LEShNIK-EFI- … lv-vmesto-3220-lv
Трябва ми нещо за неделя....
Карамелите видях, че ги обсъждате, ама не мога да схвана кой Карамел трябваше да купя и дали имат сега ваучери.....

# 77
  • софия
Доволни ли бяхте от тортите на Ефи? http://www.tupkanica.com/offers/Golyama-torta-ShOKA-LEShNIK-EFI- … lv-vmesto-3220-lv
Трябва ми нещо за неделя....
Карамелите видях, че ги обсъждате, ама не мога да схвана кой Карамел трябваше да купя и дали имат сега ваучери.....
НЕ. От "Ефи" само френска селска. Тази е хепи соц. Нищо общо и със снимката няма.

# 78
  • София
От ЕФИ съм поръчвала шоколадовата и бисквитената. С бисквитената даже повторих, но шоколадовата не ми хареса, доста скромна откъм "шоколад". Все се каня на френската, но като цена  май идва по- височка.

# 79
  • Sofia
Bunnie, в офертата е написано: 14 парчета, 1600гр. Аз потвърдих (защото съм я купувала!): Колкото е описана. Голяма.

Какво според теб трябваше да отговоря, така че ти и неразбралата и чувствителна дама да сте удовлетворени???...

Понякога се чудя защо не четете без да изливате напиращите си емоции... И без това те са само в собствените ви глави.  Tired

Моя е грешката, трябваше да обърна внимание на аватара ти явно доста добре те описва.

И аз бих отговорила като Ивонска, а не съм заядливка, нито змийче. В офертата всичко си пише, а важното е, че е истина. Идея си нямам какво повече може да се каже...

# 80
Бисквитената на Ефи и на мен ми хареса, обслужването и доставката бяха съвсем наред  Peace

# 81
  • София
Няма смисъл....

# 82
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

От доста време обмисляме с мои близки екскурзия до Румъния? Бях срещала някъде мнения, но не помня в коя точно от темите беше?
Става въпрос за тази оферта: http://www.vipoferta.bg/o145af656?
Има ли някой, който може да сподели впечатления относно фирмата и хотела за настаняване?

Благодаря ви!   bouquet

# 83
  • Sofia
Аз съм ходила. Фирмата е от няколко души, а шефката-екскурзоводка е голям ентусиаст и непрекъснато ще ви разказва. Хотелът е в курорта, където няма нищо за разглеждане и самостоятелно пътуване е невъзможно, т.е. ако не запишете всички допълнителни екскурзии ще трябва или да спите, или да гледате румънска телевизия.  Joy Свободното време само в Букурущ беше 1,5 часа, а на другите места - съвсем мъничко. Ще се движите под строй почти през цялото време.
Хотелът, в който ние спахме, беше отличен, но настаняваха в апартаменти - някои бяха в прекрасна и голяма стая с отделни легла, а други - на разтегателен диван в малкото холче.
Като цяло екскурзията не е перфектна, но ми хареса и не съжалявам.

# 84
Някой да има впечатления от студио за красота Хасиенда на В. Левски? Като фризьори или маникюристи?

# 85
  • Във въображаемия ми свят
Аз съм ходила. Фирмата е от няколко души, а шефката-екскурзоводка е голям ентусиаст и непрекъснато ще ви разказва. Хотелът е в курорта, където няма нищо за разглеждане и самостоятелно пътуване е невъзможно, т.е. ако не запишете всички допълнителни екскурзии ще трябва или да спите, или да гледате румънска телевизия.  Joy Свободното време само в Букурущ беше 1,5 часа, а на другите места - съвсем мъничко. Ще се движите под строй почти през цялото време.
Хотелът, в който ние спахме, беше отличен, но настаняваха в апартаменти - някои бяха в прекрасна и голяма стая с отделни легла, а други - на разтегателен диван в малкото холче.
Като цяло екскурзията не е перфектна, но ми хареса и не съжалявам.

Като цяло ние искаме да посетим Румъния, за да се запознаем с нейната история и забележителности, а не толкова за почивка.
Благодаря за отговора ви!

# 86
Здравейте Simple Smile

Какво мислите за тази оферта:

http://kolektivni.bg/team.php?id=2075

Лозенец Мед имат много пуснати оферти за масажи. Някой ходил ли е, за да даде обратна връзка?

# 87
  • София
Така или иначе стана дума за торти  Mr. Green и не помня похвалих се, но купих ваучер за 20 парчета торта от Джорджо Джани (за детската на детето, има имен ден на 6-ти и иска да черпи на 7-ми) - някой има ли представа как са на вкус?...  Rolling Eyes

# 88
Здравейте,
отдавна не съм взимала ваучери.... но пак почвам Wink
Взех от пиците на пицария Рим, че много ги хвалите, утре мисля да ги поръчам.
Това като запис да ви следя.  Blush

Иначе и аз се ослушвам за торта /детска/, отпада Лагуна /прочетох по-назад/, да препоръчате някоя?

# 89
Така или иначе стана дума за торти  Mr. Green и не помня похвалих се, но купих ваучер за 20 парчета торта от Джорджо Джани (за детската на детето, има имен ден на 6-ти и иска да черпи на 7-ми) - някой има ли представа как са на вкус?...  Rolling Eyes
Аз взимах за малчо, хапвахме я вкъщи. Ми, не ми допадна...едно време много хубави торти съм яла в тази сладкарница, че ни е близо, но тази не ми хареса. Избрах карамел и шоколад, беше със какаови блатове. На вид- перфектна, прясна, но...нищо особено. На мен Лагуна ми харесват най- много...засега, че аз не съм попадала на греди там.
Яд ме е че не взех от похвалената на Карамел, да свиркате ако пак пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт