Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 52 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз си търся ваучер за почистване на жилище и измиване на прозорци, ползвали ли сте услугите на някоя фирма и доволни ли сте

# 496
  • София
Преди време имаше на Хепи ваучер за дробчета за 3,00 лв. Купихме и днес го комбинирахме с ваучер за безплатна бира от една игра на Старопрамен. В нашето Хепи са направили детски кът и малките дивяха до насите. Доволна! 10/10

# 497
  • София
Отчет за салон Снежина - доволна. Подстрига ме Ася. Много експедитивна. Харесва ми как се постара. Единствената ми забележка е, че когато сядах за измиване в мивката имаше остатъци от предишното измиване и  малко се погнусих. Добре, че веднага пусна водата, шампоанът ухаеше приятно, а тя любезно попита как е температурата. Това бяха смекчаващи вината обстоятелства  Laughing

# 498
Много съм доволна от Victoria Style:  http://www.lapni.bg/offer/6433

# 499
# 500

може ли малко подробности за процедурата - има ли видим ефект, или такъв се чака след 15-тата процедура?

# 501
  • София

може ли малко подробности за процедурата - има ли видим ефект, или такъв се чака след 15-тата процедура?
Ами да, има видим ефект, веднага личи повдигане на контура. Даже козметичката ме снима, когато беше работила само върху едната половина от лицето, за да мога вкъщи на компютъра да видя по-ясно промяната. Работи с ток, който много слабо се усеща. Накрайниците са топчета, които плавно минават по лимфните пътища. Но, разбира се, онова, което всеки иска да види, се постига с 10 процедури и после постепенно се намаляват, докато се стигне до един път месечно за поддържане на идеалната форма. Grinning Има пакети за целта по 350лв.

# 502
Има пакети за целта по 350лв.
Пакети за 10 процедури за 350 лв., така ли?

Е добре де, за бунаци ли ни взимат, та обявяват редовна цена на процедурата 120 лв., пък, видите ли, отстъпка ви правим 90%  Tired и платете само 9.90 лв. вместо 120    Naughty

Използваната козметиката дали е била Guinot?

Иначе е чудесно, че си доволна от процедурата  Peace

# 503
  • София
Има пакети за целта по 350лв.
Пакети за 10 процедури за 350 лв., така ли?

Е добре де, за бунаци ли ни взимат, та обявяват редовна цена на процедурата 120 лв., пък, видите ли, отстъпка ви правим 90%  Tired и платете само 9.90 лв. вместо 120    Naughty

Използваната козметиката дали е била Guinot?

Иначе е чудесно, че си доволна от процедурата  Peace
Да, козметиката беше  Guinot - мнооого и различни тубички имаше. Grinning  Действително е скъпо. Казаха ми, че цената е висока и намалението наистина е голямо. Направили са го, за да пробваш. Затова и не може да вземеш повече от един ваучер. После пак имало намаление за пакетната цена, но вече не такова. Много ми хареса, козметичката е много любезна, обясняваше непрекъснато какво прави, но не ми е по джоба в случая. Ако има на друго място такъв апарат с тази козметика с намаление като това, с което отидох, не бих се замислила и за 10 процедури. Заслужава си  Grinning

# 504
  • Sofia
Някой да е ползвал маслото от мравки? Има ли ефект и колко дълго се маже или е поредният търговски трик?
http://bg.kolektiva.net/sofia/13086-tala-za-obezkosmiavane.html?

# 505
  • София
Преди време имаше на Хепи ваучер за дробчета за 3,00 лв. Купихме и днес го комбинирахме с ваучер за безплатна бира от една игра на Старопрамен. В нашето Хепи са направили детски кът и малките дивяха до насите. Доволна! 10/10

Кое Хепи, не става ясно....

# 506
  • София

Точно и аз исках да си купя ваучери за Хепи, че да ги съчетая с безплатната бира и не успях. И оттогава дебна за ваучери от Хепи, но не виждам

# 507
Някой да е ползвал маслото от мравки? Има ли ефект и колко дълго се маже или е поредният търговски трик?
http://bg.kolektiva.net/sofia/13086-tala-za-obezkosmiavane.html?

Аз ползвам крема, вече втора опаковка резултатът е доста по-бавен растеж и видимо оредяване, но за напълно премахване още не може да се говори  Confused

# 508
  • София

Кое Хепи, не става ясно....

В люлинското Хепи са открили детски кът преди около седмица.... Не съм сигурна дали Тити Г. има предвид него

# 509
Тези от Карамел (не на Хени) ми доставиха днес наистина тортата- компенсанция. Не мога да не призная, че всичко беше повече от чудесно, стандартна, прясна, вкусна торта, донесена, както обещаха. Аз лично ще им дам втори шанс, евентуално...Не ви агитирам, просто не можах да не ги похваля, след като заслужават този път Wink
Не съм взимала ваучери отдавна, нещо с последния ударих голяма греда и много ме доядя...

Общи условия

Активация на акаунт