В момента чета ... 18

• 37 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • на североизток от Рая
 Ленинка, ето я книгата. И е страхотна.

# 91
# 92

Нели ти е отговорила  Hug Доста тежка е, също като тези на Хосейни. За това писах, че имам нужда от нещо за релакс...

Моля, дайте някакви идеи за леко четиво за разтоварване.

# 93
Последно от чиклита четох Повелителката на метлата-хареса ми  Peace

# 94
Последно от чиклита четох Повелителката на метлата-хареса ми  Peace

Супер! Софи Кинсела! Ще видя утре дали я имат в една близка книжарничка Simple Smile
Преди малко измъкнах от детската библиотека "Войната на таралежите". Няма такъв смях  Joy До утре ще съм я изяла с кориците  Hug

# 95
деним, в читанка я има  Peace

# 96
деним, в читанка я има  Peace

Уффф, нямам четец още  Rolling Eyes А на компютъра не мога да чета, т.к. много бързо ме заболяват очите  Twisted Evil

# 97
Не знаех- аз на телефона чета и ми е даже по-удобно.

Сега намерих 11/22/63 на Кинг - ама на странички-утре ще я събирам  Mr. Green

# 98
Второто! Просто питам дали си ги чела? Те не са толкова тежки. Simple Smile

Не, не съм ги чела. Благодарение на теб, ще ги прочета при първа възможност. Особено "Правек и други времена" ми легна много на сърце, след прочетените полски рецензии, за съжаление български не ми се удаде да намеря...

svet65, ти си формулирала и моят страх относно книгата. С удоволствие бих прочела точно твоя рецензия!  bouquet

# 99
Второто! Просто питам дали си ги чела? Те не са толкова тежки. Simple Smile

Не, не съм ги чела. Благодарение на теб, ще ги прочета при първа възможност. Особено "Правек и други времена" ми легна много на сърце, след прочетените полски рецензии, за съжаление български не ми се удаде да намеря...

svet65, ти си формулирала и моят страх относно книгата. С удоволствие бих прочела точно твоя рецензия!  bouquet

Mrs S, big pufana ти е подсказала любимата ми книга за 2012 г. (и за вечни времена  Laughing .) Ето част от мислите ми за тази голяма книга (жалко, че не мога да прочета полските рецензии):  "Правек и други времена"

# 100
  • София
Мисля днес да започна
Някой с мнение за книгата?

Да, ето моят коментар:

"Разломи" е роман от четири части,всяка от които обхваща момент/проблясък от живота на четири поколения. Всяка част е особен вид огледало, в което се оглеждат героите от останалите части. В някои от частите се разказва за тях като възрастни, но в техните спомени ги виждаме като деца. Историята се разказва отзад-напред и кълбото се разплита чак накрая. Доста въздействаща!"

Аз прочетох "Невидими кризи" на Георги Господинов. Не очаквах много от такъв тип сборник, но много ми хареса. Peace

# 101
  • на североизток от Рая
sweetkids_mama, благодаря за споделения коментар.  Hug

Скрит текст:
Напоследък май никой не споделя вкуса ми относно книгите, които чета. Което не е задължително, де. Просто ми направи впечатление.

Аз вече преполових книгата и много ми хареса. Последните книги, които прочетох тези дни, бяха доста приятни и ми оставиха хубав вкус.

Дано и следващата седмица да направя нов добър избор в библиотеката.

# 102
Започнах "Интригантката 1 Peace

# 103
Mrs S, big pufana ти е подсказала любимата ми книга за 2012 г. (и за вечни времена  Laughing .) Ето част от мислите ми за тази голяма книга (жалко, че не мога да прочета полските рецензии):  "Правек и други времена"
Дано не е спам,но много ми се иска да ти кажа, че точно това е търсеното значение на заглавието, според мен разбира се.   При Правек (Prawiek) има игра на думи - освен име на селото, в което се развива действието, думата означава- вековно, старо, вечновалидно, буквално преведено е "праисторическо".
Голям апетит ми отворихте, ще се чете!!!

# 104
Свърших с "Хиляди сияйни слънца" на Хосейни. Чувствам се .... емоционално преситена. Разкошни са и двете му книги. Но не мога повече. След "Ловецът на хвърчила", "Чуй ме" и "Хилядите слънца" (точно в тази последователност) имам нужда от един глуповат, лек за четене чиклит. Може би нещо в стил Кандис Бушнел или Мариан Кийс ....
Идеи някакви?
   Чели сме заедно "Хиляди сияйни слънца", и аз я свърших днес.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт