В момента чета ... 18

• 37 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Четох неособено добри отзиви за "Сватовникът от Перигор", но аз й давам 8/10. Такъв невероятен хумор се носи от повествованието. И присъства типичното за френската провинция настроение. Направо се връщам 14 години назад, когато прекарах около месец в едно подобно живописно село.  Heart Eyes

Мда, една от малкото книги, които ме накараха да се смея и да не искам да свършват.   Kissing Heart
И на мен ми хареса много книгата. PeaceСмях се от сърце и аз.Страхотни колоритни образи. PeaceА самото селце и неговите обитатели...една малка затворена вселена със свой ритъм. Peace И кулинарни шедьоври и експерименти Mr. Green...Много приятна книга поне за мен.
Приключих "Среща със смъртта" от Агата Кристи,а преди нея (вчера) прочетох "Малката принцеса" на Франсис Бърнет.
Решила съм наред с новото да си прочитам отново по някоя любима книжка.Нещо като завръщане при стари приятели.Винаги приятно и вдъхновяващо. Heart Eyes
Сега мисля да почна от една приятелка дадена ми "Морското вълче" на Майн Рийд.

# 721
  • София
Приключих "Мадоната на бадемите". Не беше лоша, но и не беше нищо особено. Много рано хванах завръзката и финалът изобщо не ме изненада. Другите две книги на авторката ("Тайната на Ботичели" и "Стъкларят от Мурано") съм приготвила в електронен вариант, но май ще поизчакат. Сега имам интересни заглавия от панаира.

# 722
  • Варна
Започнах "Александрийски квартет". Странен начин на повествование има Лорънс Дърел. Ще видим как ще се развият нещата.

# 723
  • София
Започнах "А планините ехтяха"  Grinning
Толкова чакан роман - надявам се да ми хареса така както и предишните два на Халед Хосейни.

# 724
  • София
mijjjka, а дочете ли "Зной и прах"?

# 725
  • София
mijjjka, а дочете ли "Зной и прах"?

Да, вчера  Simple Smile
На мен като цяло книгата ми хареса! Аз си ги обичам книгите за Индия. Допадна ми начина, по който беше пресъздадена атмосферата на Британска Индия.
Краят й не ме изненада, понеже съвсем наскоро гледах филма Wink

# 726
  • USA, Steak State
Започвам

# 727
В момента чета Мемоарите на една гейша и много ми харесва. Отдавна исках да я прочета..

# 728
В момента чета Мемоарите на една гейша и много ми харесва. Отдавна исках да я прочета..

Страхотна книга. Сложила съм си я в тези, които искам да прочета пак.  Hug

# 729
Започнах "А планините ехтяха"  Grinning
Толкова чакан роман - надявам се да ми хареса така както и предишните два на Халед Хосейни.
Моля те, сподели впечатленията си като я прочетеш
Аз чета "Плесницата" на Христос Циолкас

# 730

Тази е супер - най-вече заради стила на автора и чудесния превод. Simple Smile

# 731
Прочетох на един дъх "Правек и други времена". Отдавна книга не ме е грабвала така.

Започвам
.

# 732
  • София
Започвам "Пленница на короната". Чете ми се интересен исторически роман.

# 733
Аз тъкмо прочетох "Чест" на Елиф Шафак... хареса ми.. сега мисля да опитам
"Името ми е червен", отдавна се каня.

# 734
  • София
Започнах "А планините ехтяха"  Grinning
Моля те, сподели впечатленията си като я прочетеш

Аз почти я преполових...  Simple Smile Четох я до среднощ вчера  Laughing
Какво да кажа? Завладяваща е, наистина! Донякъде прилича на предишните му книги, но е и много по-различна. Има сякаш повече герои. Интригата те завладява, разгръща се по неочакван начин.
Със сигурност мога да кажа, че едва ли някой фен на Халед Хосейни ще остане разочарован от тази книга!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт