Отговори
# 90
Поредната лъжа !

# 91
гаврата с хората е вече прекалена ,то не че са много тези 50лв но поне веднъж да удържат на думата си #2gunfire

# 92
  • София-Велинград
Момичета,искам да попитам и аз нещо,социалното майчинство ,заедно с детските ли идва ,за първи път трябва да получа този месец ,предишните майчинства съм работила и са ми го давали работодателите,но сега така се случи,че съм на социално майчинство и не съм наясно  кога го превеждат,
Благодаря предварително за отговора  bouquet

# 93
Опитах се да пиша на БТВ за поредната лъжа , но писмото ми беше автоматично изтрито .

# 94
за търново някой да знае??

# 95
Момичета,искам да попитам и аз нещо,социалното майчинство ,заедно с детските ли идва ,за първи път трябва да получа този месец ,предишните майчинства съм работила и са ми го давали работодателите,но сега така се случи,че съм на социално майчинство и не съм наясно  кога го превеждат,
Благодаря предварително за отговора  bouquet
Да с детските го превеждат.

# 96
А някакво инфо за СЛИВЕН, благодаря предварително

# 97
  • Sofia
http://www.mlsp.government.bg/bg/news/news.asp?newsid=2992&catid=1     ето това обещаха от министерството         Общинска банка Варна все още няма нищо

От тук се разбира,че еднократната помощ за деца между 1 и 2 години ще се изплаща в края на месец май,а не сега.Сега ще изплащат само на децата с увреждания.Някой,с помощ за дете с увреждане получил ли ги е?

# 98
Не , не ги е получил разбира се

# 99
Пощенска банка Люлин има!  Hug Но без 50-те лева.

# 100
  • София
София, Люлин, Пощенска банка има превод !

# 101
Русе, Алианц , преди 10-на минути са преведени детските.  Hug
Късмет на всички!  Praynig Heart Eyes

# 102
за търново някой да знае??

Велико Търново сега ги преведоха 14 часа! Peace

# 103
В Пловдив още няма!

# 104
Варна експрес банк има превод ,преди 5мин са пуснати

Общи условия

Активация на акаунт