Зависимости между любовта и външния вид

• 93 244
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 75
....Колкото и да не ти се вярва има жени, които без да се тъпчат, дори без да променят начина си на хранене през бременността, качват доста кг. ...

честно казано - това изобщо не го вярвам Peace

не знам как ако не поемаш свръхкалории , качваш. напълняването не е от нищото, ей така, от въздуха - а от поемането на излишно калорична храна, от невъзможността да се контролираш, от компенсирането и задоволяването на някакви емоционални потребности с храна, вместо с реалната нужда.

Едно от обясненията е метаболизмът, който също се променя през бременността. Ти може да си ядеш, каквото и преди, но метаболизмът през бременността се забавя. При някои по-малко, при други повече. И ако преди бременноста ядене на хляб на всяко ядене примерно не са били свръхкалории за организма, през бременността може и да станат. При мен примерно и спирането на активния спорт може също да се е отразило. В крайна сметка при все, че внимавах изключително много с какво и колко се храня, качих 17 кг. Не са трагедия, но определено свалянето на останалото след родилното беше много трудно.

# 76
...И ако преди бременноста ядене на хляб на всяко ядене примерно не са били свръхкалории за организма, през бременността може и да станат.....

значи там е пойнтът  Peace

в контрола Simple Smile. никой друг не може да контролира твоите нужди на тялото, само ти сама, единствено ти Peace . ако не става, значи покриваш нещо с това отпускане. а какво е то - аз не мога да знам.

# 77
Ама какво значение има защо и как? Фактите са – жената е дебела. Тогава се предприемат мерки, вместо да се дълбае в насока – така съм щастлива, килограмите нищо не носят.  Едното не е равносилно на другото.

# 78
Честно казано с 3 деца едно след друго всяка година си е на крачка от лудоста  baby_neutral baby_neutral baby_neutral  Едно,че всяка бременност и раждане е хормонален стрес, гледането на три бебета...да не говорим...Аз съм с три деца, двете са с малка разлика и говоря от опит. Била съм и с 25 кг повече, сега съм във форма, но съпругът ми винаги ме е обичал. Гледа на мен като на неговата половинка. Смъкнала съм 22 кг и скоро си разглеждах снимки от най-дебелия ми период и се ужасих ShockedИ го питам- как си ме харесвал тогава. А той- е, какво толкова-обичам те Rolling Eyes
Та да подложиш жена си на това-всяка година да ражда и гледа бебета и после да говориш простотии...на такъв и боят му е малко #2gunfire

# 79
Не разбирам, защо се дивите и чудите, когато е пределно ясно, че мъжете харесват с очите си. Едва ли ще спре да обича жена си, но съвсем спокойно може да спре да я харесва и да я желае.
А, много жени ползват раждането на дете като оправдание за излишни килограми, неподдържани коси, запуснати дрехи и т.н. Ок, ако това е в началото и е резултат от стрес и умора, но 5 години по-късно  newsm78
На моя приятелка мъжа й се моли да спортува с него, еее, не ще и не ще. Предпочита да яде торта, вафли и кроасани и да гледа сериали. Не работи, защото се грижи за детето, което всъщност се отглежда основно бабите.
Нека всеки да живее живота си, както иска, но да не обвинява всички останали за резултатите от собствените си избори и мотивации.

# 80
  • Варна
Стига с тези килограми, де, все натам се завъртаме като стане дума за хубост! Ще кажеш, че всички кльощи са първи красавици!  Party

По темата: Мъжът, оплакал се от жена си е пълен идиот, спор няма. Тя също го гони със съгласието си да му роди три деца в такъв интервал от време. А Любовта най- вероятно не е "пристигала" при него изобщо. Да спре да я желае физически е едно, но да му се променят чувствата е съвсем друго. Той с пениса ли обича?
Красотата не купува обич и добро отношение, не го ли знаете?

# 81

Боже, какво откритие!

Напротив, купува.

# 82
така е зададена темата  Peace
акцентът пада на килограмите.

..... Да спре да я желае физически е едно, но да му се променят чувствата е съвсем друго. ....

според мен спреш ли да желаеш физически някого, то преди това е настъпила метаморфоза на чувствата .  причините за метаморфозата на чувствата могат и да различни от промени във физиката на партньора, разбира се.

Напротив, купува.

и още как дори  Simple Smile

# 83
  • Насред хаоса
А когато тази красота започне да избледнява с течение на годините? Не говоря само за килограми.

# 84
  • Варна
А когато тази красота започне да избледнява с течение на годините? Не говоря само за килограми.

А бе, мани! Остарееш ли няма кой чаша вода да ти даде.

Момичета, не вярвам да сте сериозни!  Wink

# 85

А бе, мани! Остарееш ли няма кой чаша вода да ти даде.

Момичета, не вярвам да сте сериозни!  Wink
Чаша вода все ще ти напълнят, ама за секс не сънувай! Mr. Green Joy

# 86
То, щото любимият ще си остане вечно млад, `убав и потентен.  Stop

# 87
  • Насред хаоса
Анджък де. Ама все към жените са претенциите и критиките.

# 88
  • София
Анджък де. Ама все към жените са претенциите и критиките.
Защото на жените толкова им е акъла. Към мъжете има също толкова основания за претенции, дори и не само заради естетиката, а защото едно шкембе или 20- 30 кг отгоре са зле за здравето.

# 89
  • София
Аз просто категорично отказвам да повярвам, че някои от мненията в темата са сериозни Rolling Eyes Или си пишем ей така, празни приказки, щото в нета всеки може да си каже, каквото му скимне, нали...или този герой от първия пост има много сродни души във форума, лика-прилика просто...
Клиширано или не - морал му липсва на това общество, мили дами, във всяко отношение, както се оказва, вкл. и вътре в семейството...Морал, култура, човечност. Що така не ги харесвате тези нещица? Старомодни ли ви се струват?

Общи условия

Активация на акаунт