Зависимости между любовта и външния вид

• 92 503
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 570
Още помня как реших да се включа в темата за "90 дневната диета", и бях жестоко овикана, за това, че си позволих окуражаваща реплика към едно момиче  Laughing Ако аз съм имала да смъквам 3-4 кг, те имали да смъкват по 40. Повече не посмях да пиша там.

# 571
Не е вярно винаги. Не е като да не съм запозната, правила съм го. Не само че не свалих, ами и качих, спазвала съм стриктно всичко, не съм се тъпчела с плодовете.

# 572
  • София
Абе плюете по солетите и сандвичите на крак, ама като гледам в готварския какво се готви ежедневно - домашно и полезно - направо надебелявам от снимките само  Joy
Така е, то не са мазнини, захар и тн, потрисам се като вляза там.

# 573
  • София
аз затова и не влизам, като изклюючим два-три пъти за конкретно търсене. Само като видя снимките и чуя описанията, и ми става тежко на стомаха. Да са живи и здрави пишещите там, но се чудя как поддържат нормалто тегло вкъщи при такова кулинарно разточителство.

# 574
Не плюя по нищо, всеки отслабва по различен начин. Плюя по тези, които не ядат, ама уж.  Grinning Устите им са все пълни и не знаят защо не отслабват. Тяхното е внушение. Мелят ежечасно по цял ден, но с идеята че са на диета.  newsm78

# 575
Не плюя по нищо, всеки отслабва по различен начин. Плюя по тези, които не ядат, ама уж.  Grinning Устите им са все пълни и не знаят защо не отслабват. Тяхното е внушение. Мелят ежечасно по цял ден, но с идеята че са на диета.  newsm78

Te дори да не мелят постоянно, постоянно мислят за храна, а това влияе на сигналите, които мозъкът подава за отделяне на стомашни сокове и позиви за глад.
Нали виждам какво става при нашите - не стига дето постоянно се яде (т.нар. междинни хранения), ами се гледат нон-стоп кулинарни предавания, на баща ми хобито му е всеки ден да обикаля по хранителните магазини (т.е. не разходка 30 мин., а 30 мин. главна мисъл какво ми се яде), постоянно разни рекламни брошури с храни се подмяткват по масите.... т.е. всички сетива са обсебени от мисълта за ядене. Сигурно и сънищата пак с това са свързани.

# 576

Te дори да не мелят постоянно, постоянно мислят за храна, а това влияе на сигналите, които мозъкът подава за отделяне на стомашни сокове и позиви за глад.
Нали виждам какво става при нашите - не стига дето постоянно се яде (т.нар. междинни хранения), ами се гледат нон-стоп кулинарни предавания, на баща ми хобито му е всеки ден да обикаля по хранителните магазини (т.е. не разходка 30 мин., а 30 мин. главна мисъл какво ми се яде), постоянно разни рекламни брошури с храни се подмяткват по масите.... т.е. всички сетива са обсебени от мисълта за ядене. Сигурно и сънищата пак с това са свързани.
Именно. Храненето и килата са целият им живот.

# 577
Сладурки..)
Четейки си забърках лек обяд от настъргана ябълка, морков, лайм, зехтин и орехи..Wink)
След малко - на спорт.. Sunglasses

# 578
Ще ви разкажа един майтап: И като дебеланка съм се харесвала и съм била в мир със себе си. На моята приятелка й беше чудно, щото според нея съм била самоходна бъчвичка.
На плажа, лежим си на кърпите и тя ме пита: " Абе, Теодорчи как се търпиш така", Аз: "Ами добре съм си, харесвам се само дето не мога да стана ако не ми помогнеш"

# 579
Подскажи къде трябва да се засмеем, че аз не виждам майтапчийското. Embarassed

# 580
браво на вас, че се харесвате всякак  Hug

аз ще ида да похрупкам морковчета  Laughing

# 581
Абе плюете по солетите и сандвичите на крак, ама като гледам в готварския какво се готви ежедневно - домашно и полезно - направо надебелявам от снимките само  Joy
Така е, то не са мазнини, захар и тн, потрисам се като вляза там.

Не сте изцяло прави, не сте! Преди години там ме научиха как да правя целувки - така добре ми обясниха, че ми се получиха екстра. А и едни страхотни пирожки с гъби и варено яйце от рецептите на Лабрекс си записах.

# 582
Винаги ми е било чудно, що девойките с наднормено тегло, които твърдят, чес е чувстват стрхотно в кожата си и се харесват, си плесват аватари на стройни и финни моми, я някой дори и на такива с изваяни от спорт телца  Laughing Laughing Laughing

# 583
  • София
Цитат
И изобщо имало ли е любов, там където няколко кила отгоре у партньора ти те правят нещастен?

Цитат
Имало е секс..

И толкоз, ще добавя аз....

Ако все пак съм пълна и мога да отслабна, ще го направя точно заради човекът, който ме обича всякаква....

# 584
добре де, кажете ми като на неразбиращ - откъде ще дойдат излишните килограми, ако няма излишни калории  newsm78

наистина не схващам. не мога и да си го представя дори. не съм виждала пълен гладуващ. изглежда ми просто - малко калории - малко килограми  Peace.
Ха,ха това ми напомни какво си говорехме с мъжа ми онзи ден ,гледайки предаването споменато и то Трой за двете сестри "Secret eaters" . Той само каза,че незнайно защо няма пълни хора в Сомалия или Бангладеш ,не защото няма болни от гуша, Хашимото или нещо друго хормонално,а защото нямат какво да хапват реално. Когато имаш само купа ориз  за цял ден работа и за 10 гърла ,то реално няма как да напълнееш Sad
 А ние сме така презадоволени с храна,а оттам идват и пълненеето ни-никога няма да кажа,че не знам защо пълнея , а пълнея ,защото се храним доста здравословно, но често обилно и напоително Sad(

Общи условия

Активация на акаунт