Зависимости между любовта и външния вид

• 92 399
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 690
A не е ли най-добре, освен филето и изварата, да се ядат и овесените ядки с плодовете? Защо трябва да е или едното, или другото. Всичко трябва да се яде.
пп: имам приятелки, пощурели по вдигането на тежести, непрестанно пускат клипчета с вдигане от лежанка на някакви щанги от жени(!) и колко грама са загубили тази седмица. Нещо не е наред.

# 691
Чек отслабва се и още как Simple Smile
Моя позната с бягане свали 40 кила за една година, като имаш на предвид, че е на 50 години и през целия си живот е била дебела и никога не е спортувала. Свали си килата само с бягане и няма нито грам увиснала кожа по себе си, нито пък нацепено.
Размерите и бяха приблизително 1.6 висока и над 100 кила . Wink

# 692
Защото, Янечек, ако целиш сваляне на килограми, то не можеш с такъв тип хранене. Ако е задържане, да.
Аз пък тотално бях лишена от всякаква суета,докато децата бяха съвсем мънички. Просто емоцията след раждането ми беше достатъчна да съм щастлива. И на мъжа ми не видях да му са му се отразили килограмите, ама то де да знае човек като ви чете.
 Чак сега като малкият и той стана човече, започнах да мисля как изглеждам.

# 693
  • София
Сигурно е възможно да се отслабва без спорт, но аз не мога и то не защото не съм ограничила храненето. Само за месец и половина тренировки от сайта на Румяна  и три пъти седмично каланетика свалих четири килограма, при това при хранене, при което не усещам никакъв глад -кисело мляко, филе, салати, извара. Докато гладувах и карах на овесени ядки, плодове, салати и т.н никакъв ефект. 

Не че нещо, но овесени ядки, плодове и гладуване за мене са оксиморон. Нищо чудно, че си отслабнала от филе и извара. И аз смятам, че от спорт не се слабее. Разбира се, че е необходим, но според мене първо трябва да се свалят килограми и после да се почне със стягането. Иначе става мускули отдолу и сланина отгоре.
Ако човек е спортувал преди да напълнее си има мускули под тлъстините и като отслабне това ясно се вижда. А гладуването или еднообразната диета, дори да е нискокалорична вредят, най- много да се свалят 2- 3 кг в началото и след това щетите са винаги повече от ползата.

Чек отслабва се и още как Simple Smile
Моя позната с бягане свали 40 кила за една година, като имаш на предвид, че е на 50 години и през целия си живот е била дебела и никога не е спортувала. Свали си килата само с бягане и няма нито грам увиснала кожа по себе си, нито пък нацепено.
Размерите и бяха приблизително 1.6 висока и над 100 кила . Wink
Бягане за човек с 40 кг отгоре  Shocked Не е ли имало кой да я спре? Става ми лошо като си представя как е могла да осакатее, какво е причинила на ставите и връзките си. Ужас.

# 694
Само се надявам за твое добро, да не си се хванала с диетата на Дюкан. Разбирам, че всяка жена иска да е красива и да я харесват и това е напълно в реда на нещата, но и не с цената на вредни за здравето диети.

# 695
Аз не искам да сваля повече от пет килограма, защото никога не съм била по-слаба от това, което целя . Така, че не виждам какви щети могат да се получат при такава цел.  Искам да си стигна килограмите, на които се чувствам добре.

# 696
  • София
Аз не искам да сваля повече от пет килограма, защото никога не съм била по-слаба от това, което целя . Така, че не виждам какви щети могат да се получат при такава цел.  Искам да си стигна килограмите, на които се чувствам добре.
5 кг за два- три месеца се свалят лесно, а и щом си само толкова над нормата можеш и да си спортуваш каквото искаш. Виж при повече от 10 над нормата нещата стоят по друг начин.

# 697
За малко килограми сигурно не е вредно наистина. Но съм свидетел на ужасна истрия след Дюкан. За 20 + кила тава дума. Страхотия.

# 698

Бягане за човек с 40 кг отгоре  Shocked Не е ли имало кой да я спре? Става ми лошо като си представя как е могла да осакатее, какво е причинила на ставите и връзките си. Ужас.

Охххх няма ли да свърши тази събота или утре ще е по зле и от днес Simple Smile
Колко мислиш, че може да бяга една жена с такова наднормено тегло? В началото беше просто вървене на бърз ход, и с падането на килограмите вече почна и да бяга! В момента е фитнес фанатичка и редовно бяга по няколко киломентра на ден/ няколко пъти в седмицата Wink

# 699
  • София

Охххх няма ли да свърши тази събота или утре ще е по зле и от днес Simple Smile
Колко мислиш, че може да бяга една жена с такова наднормено тегло? В началото беше просто вървене на бърз ход, и с падането на килограмите вече почна и да бяга! В момента е фитнес фанатичка и редовно бяга по няколко киломентра на ден/ няколко пъти в седмицата Wink
Очевидно в такъв случай килограмите не са паднали от джогинг, а от диета. (не се ядосвай сега  Grinning)

# 700
Вървенето на бърз ход гори много калории Wink Не си спомням да е била на диета, но явно физическата активност и се отрази, тъй като никога в живота си не беше спортувала.

# 701
Повече от сигурно е че е била и на някакъв режим. Доста месеци са и били нужни докато започне истински да тича. И да, ако е само сланина се сваля и по-лесно, ако има муслули, тогава свалянето е по-трудно.

# 702
  • София
Вървенето на бърз ход гори много калории Wink Не си спомням да е била на диета, но явно физическата активност и се отрази, тъй като никога в живота си не беше спортувала.
Гори калории, така е и все пак без промяна в храненето не допускам, че може да се отслабнат 40 кг. Ти каза тичане, затова се потресох. Вярно в събота преди обяд разговорите са малко странни.  Sunglasses

# 703
За малко килограми сигурно не е вредно наистина. Но съм свидетел на ужасна истрия след Дюкан. За 20 + кила тава дума. Страхотия.
Уаууу, аз явно изглеждам на аватара като да имам да свалям 20 плюс.... Ако сваля толкова, сигурно ще се върна в четвърти -пети клас и ще умра...  Не, че като родих нямах да свалям 26.

# 704
Стига де, изобщо не кометирах аватара ти, да не говорим, че снимката е толкова дребна, че не си личи нищо. Не се сърди, просто исках да кажа, че диетата на Дюкан е вредна и опасна и това вече е доказано.

Общи условия

Активация на акаунт