Зависимости между любовта и външния вид

• 92 386
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 705
Повече от сигурно е че е била и на някакъв режим. Доста месеци са и били нужни докато започне истински да тича. И да, ако е само сланина се сваля и по-лесно, ако има муслули, тогава свалянето е по-трудно.

Каква мускулатура при човек, който никога през живота си не е тренирал и е бил с наднормено тегло Simple Smile Всичко си беше л.айна и сланина  Mr. Green. Имам нейни снимки, но няма как да ги пусна ...

Валери, за Дюкянската диета ... ами каквото и да кажем си е вредна. Ако ще са само 3-4-5 кила защо трябва да се подлагаш на нея, след като съвсем малко ограничения и повече спорт ще свършат идеална работа.

# 706
В диетата на Дюкан, доколкото знам, салатите даже не са овкусени със зехтин. Не се ядат жълтъци и т.н Аз просто спазвам нисковъглехидратна диета, с малко ягоди от време на време. Минала съм вече по този път след голямото ми дете и знам, че по друг начин не мога да сваля килограми., последните, най-упоритите.

# 707

Охххх няма ли да свърши тази събота или утре ще е по зле и от днес Simple Smile

Знайш к'ва жега тук? Свари ни неподготвени.  Mr. Green

# 708
Повече от сигурно е че е била и на някакъв режим. Доста месеци са и били нужни докато започне истински да тича. И да, ако е само сланина се сваля и по-лесно, ако има муслули, тогава свалянето е по-трудно.

Каква мускулатура при човек, който никога през живота си не е тренирал и е бил с наднормено тегло Simple Smile Всичко си беше л.айна и сланина  Mr. Green. Имам нейни снимки, но няма как да ги пусна ...

Валери, за Дюкянската диета ... ами каквото и да кажем си е вредна. Ако ще са само 3-4-5 кила защо трябва да се подлагаш на нея, след като съвсем малко ограничения и повече спорт ще свършат идеална работа.

просто не знам как е допуснала изобщо да стигне 100 килограма. вижда ми се жестоко спрямо организма. племенникът ми е така -пълничък, ама просто си яде. ако аз ям толкова, не 100, ами 200 килограма  ще стана. ако се затича обаче, се задъхва и казва - олеле, ще ми изхвръкне сърцето Rolling Eyes. аз бих била много по-милостива към тялото си, все пак ще си е с мен през целия ми живот.

аз съм за много ограничения в храненето и никакъв спорт Mr. Green, не твърдя, че е печелившата формула на успеха, но при мен работи на 100%. когато съм леко хиенясала от глад - съм супер продуктивна. охраня ли се- ставам ленива, бавна, флегматична и дебела Stop.

# 709
Според мен си зависи какво целиш. Има жени с фина, аристократична структура, които очевидно не искат да излизат от визията на въздушна красавица и при тях спортуването би отнело тази грациозност, която обсъждахте по-напред.
Но ако по принцип не си такъв, а искаш да постигнеш здрав вид, ако искаш да се чувстваш с по-добър тонус, ми се струва неестествено да нямаш желание да спортуваш, защото спортът освен, че подпомага отслабването,  зарежда.
А и може би си зависи от характера на човека, от работата му, от ангажиментите.  Онази грациозната не си я представям да носи бебета с летящата походка, да сади цветя в градината, да ходи от място на място, покрай работни ангажименти.

# 710
Ти пък, като че ли не си виждала дебели хора и не знаеш как са стигнали до там Simple Smile
между другото имам две приятелки които бяха в същото положение и двете свалиха килата заради мъже !
Едната се влюби в един мухльо, който не и обърна внимание защото е дебела и тя реши да отслабне, а на другата мъжът и взе да кръшка с една засукана мадама и тя взе  Peace

# 711
  • София
Според мен си зависи какво целиш. Има жени с фина, аристократична структура, които очевидно не искат да излизат от визията на въздушна красавица и при тях спортуването би отнело тази грациозност, която обсъждахте по-напред.
Но ако по принцип не си такъв, а искаш да постигнеш здрав вид, ако искаш да се чувстваш с по-добър тонус, ми се струва неестествено да нямаш желание да спортуваш, защото спортът освен, че подпомага отслабването,  зарежда.
А и може би си зависи от характера на човека, от работата му, от ангажиментите.
Най- вече зависи от това колко килограма си над нормата. Аз съм спортувала цял живот, дълги години играех тенис, след това всеки ден плувах поне по километър- два, но с 10 кг над нормата след раждането не ми е хрумвало да отслабвам със спорт. Най- малкото тези стави ще трябват още дълго време, надявам се. С килограми над нормата разходки, каланетика и лекичко плуване, но най- вече режим на хранене. Не е до тип, според мен, само до количество наднормено тегло.

# 712
Вие само килограмите ли гредате на хората?  newsm78 Тази тема щеше да е нормална в форума Диети, но жени, които уж нямат какво да отслабват, да са толкова вманиечени в теглото, на себе си, че и на другите.
Възмущавате се, но изпитвате ли задоволство като гледате по-дебели от вас жени?

Една дума не чух за дебелите мъже, или като верни слугини ние трябва да сме с перфектно тяло, а те както искат да си ходят.

# 713
  • София
Вие само килограмите ли гредате на хората?  newsm78 Тази тема щеше да е нормална в форума Диети, но жени, които уж нямат какво да отслабват, да са толкова вманиечени в теглото, на себе си, че и на другите.

Една дума не чух за дебелите мъже, или като верни слугини ние трябва да сме с перфектно тяло, а те както искат да си ходят.
Ох, хайде стига, нали си говорим принципно. Тук слугини не виждам и рязкото покачване на теглото е зле и за мъжете, и за външния вид, и за здравето. Лошо е мъж на 30 да е с високо кръвно и 30 кг над нормата, но това е масово.

# 714
Бояна, съгласна съм. Но можеш да правиш коремни преси, лицеви опори, да караш колело и с 10, че и с 20 килограма над нормата. Не е казано, че трябва да са веднага напади, клекове и т.н
Нормалното тегло е това, което е нормално според таблиците, а не това, което е нормално според представите на всеки за красиво. Човек може да е висок 170 и да тежи 50 килограма и да смята, че това е нормата и за другите, но друг да е с височина 166 и да тежи 63 и ставите му да издържат на това натоварване, макар да не е красив за съдедката.

# 715

безразлични са ми килограмите и теглото на другите. не е моето тяло, а всеки може да си прави с неговото каквото пожелае. единствено бих изразила мнение, ако някоя се оплаква, че не може да отслабне, а виждам, че доста похапва - просто трябва да се поограничи. ако се харесва така - е ок Peace

дебели мъже не харесвам . нищо не ме отблъсква така като шкембе и огромен задник. няма шанс такъв мъж да ми хареса никога.

# 716

Ееее как де, аз казах че моя ходи на фитнес и на плуване, защото не го искам с шкембе  Mr. Green

# 717
но друг да е с височина 166 и да тежи 63 и ставите му да издържат на това натоварване, макар да не е красив за съдедката.

Между другото виждала ли си жена с тези размери ?? Май не защото с тези размери изобщо няма да е неприятна гледка Simple Smile И килограмите сами по себе си не означават нищо! Всичко зависи от структурата на тялото и дали е мускул или сланина Simple SmileАко е сланина ще е доста ''люлееща'' се гледка, но при едно хубаво тренирано тяло е просто наслада за окото Simple Smile
Примерно Ивет Лалова е долу горе с същите размери и се слави, като една от жените в леката атлетика с най секси дупе Simple Smile
Скрит текст:

# 718
Бояна, съгласна съм. Но можеш да правиш коремни преси, лицеви опори, да караш колело и с 10, че и с 20 килограма над нормата. Не е казано, че трябва да са веднага напади, клекове и т.н
Нормалното тегло е това, което е нормално според таблиците, а не това, което е нормално според представите на всеки за красиво. Човек може да е висок 170 и да тежи 50 килограма и да смята, че това е нормата и за другите, но друг да е с височина 166 и да тежи 63 и ставите му да издържат на това натоварване, макар да не е красив за съдедката.

-120 Shocked Попринзип, за тегло в гранизите на нормата се счита ръст -100. Можеш да погледнеш, която си искаш медицинска таблица. -110 е слаб човек, ама 120 вече отива към кльощавите създания от подиумите.  166 и 63 не мога да си представя каквото и да е напрягане на ставите.

Бoяна  от много мнения в темата, излезе, че се отслабва за мъжете. А и оттам почна темата.

Troy само така, дръж го изкъсо Simple Smile

Съгласна съм за структурата, мускулите тежат много повече от сланините. Ивет Лалова е само мускул и е страхотна .

# 719
  • София
За натоварването същото казвам и аз, трябва да се внимава, не да се лежи само. Wink А килограмите в повече са в повече спрямо обичайното за човека тегло, нали за това става въпрос в темата, не се гони някаква имагинерна перфектна пропорция.

Ibsena_ На мен ми се струва, че още много по- назад в темата се разбрахме, че никой не се радва, когато половинката му (мъж или жена) промени рязко, трайно и негативно външния си вид. Не говорим, че всеки трябва да е съвършен по начало или да се стреми към това, а че ако качи 30 кг е неприятно и за външността, и за себеусещането му, и за здравето.

Общи условия

Активация на акаунт