Зависимости между любовта и външния вид

• 92 268
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 765
Как пък я видяхте като недохранена ? ooooh!
Много си е добре , дори не е прекалено слаба .

# 766
  • София
Краси, аз искам не само моят мъж да ме боготвори, а поне още един и той да е чужд!
Е, то за чуждите ясно.....     Laughing
Но в контекста на темата, нали се оказа, че е най-важно собственият мъж да те боготвори, а не да те смята за "тотална щета".
Та, затова питам за половинките-налични ли са и дали оценяват жертвите, правени за тях?!    Laughing

А дали мъжете, на които всеки ден се приготвя пресен и топъл тутманик го оценяват?
Колкото за някой тутманика е саможертва, толкова за други това да изглеждат както са изглеждали.

ПП Не се спря с драмата толкова страници, все едно някой от нас е казал за току що родила жена, че е пълна щета, а не собствения и мъж.

# 767
Кой яде тутманик в днешно време, освен децата от първи до четвърти клас Laughing? Мисля, че хората сега са достатъчно информирани.

# 768
  • София
Кой яде тутманик в днешно време, освен децата от първи до четвърти клас Laughing? Мисля, че хората сега са достатъчно информирани.
Не знам, ама и не знам в днешно време някоя жена да гладува и да прави невероятни саможертви, за да я харесва мъжа ѝ (изключвам мутресите и подобни малки групи).
Но извън шегата влез в готварския и ще видиш толкова снимки на тутманици, че свят ще ти се завие. Само случайно попаднала пред очите ми плънка на тутманик или пита "плънката беше от около 200г овче сирене, 4 яйца, половин пакетче крема сирене и половин кофичка заквасена сметана".

# 769
Сигурно има и такива рецепти, не знам. На мен още по-лошо ми се струва да гладува, за да я хареса имагинерен чужд мъж, за да се чувства добре. Познавам една такава група жени, ама те не са във фертилна възраст, а са в критическа.

# 770
Не знам, ама и не знам в днешно време някоя жена да гладува и да прави невероятни саможертви, за да я харесва мъжа ѝ...
Явно не си чела цялата тема.    Laughing
Поне половината писаха, че мъжете им определено няма да ги харесат, ако качат кг.Та, и се ограничават, и жертви правят.....за да продължават да ги харесват мъжете им.

За тутманиците не знам.    Laughing
Моят мъж оценява всичко, което правя. Включително липсата на вечеря.....    Grinning

# 771
  • София
Сигурно има и такива рецепти, не знам. На мен още по-лошо ми се струва да гладува, за да я хареса имагинерен чужд мъж, за да се чувства добре. Познавам една такава група жени, ама те не са във фертилна възраст, а са в критическа.
Отклонения колкото искаш, тук говорим за това, че е възможно да родиш и след известно време, година- две- три да си върнеш формата. Не говорим, че всеки трябва да е с манекенски пропорции, че трябва постоянно да се гладува или за някакви саможертви. Предполага се, че човек се чувства добре в кожата си като такъв какъвто е свикнал да бъде, а не като драстично по- слаб, по- дебел и тн.

А в готварския има една тема със снимки, там жените въртят някакви кулинарни чудеса всеки ден, но не ми е хрумнало, че е саможертва или с тутманика искат да примамят съседа, явно им е приятно да готвят, а и го умеят. Това не говори лошо за онези от нас, които не пекат всеки ден топли кроасани за закуска.

Не знам, ама и не знам в днешно време някоя жена да гладува и да прави невероятни саможертви, за да я харесва мъжа ѝ...
Явно не си чела цялата тема.    Laughing
Поне половината писаха, че мъжете им определено няма да ги харесат, ако качат кг.Та, и се ограничават, и жертви правят.....за да продължават да ги харесват мъжете им.
Не съм чела такива неща. Аз самата няма да се харесвам ако съм много повече килограми, помня, че след раждането, докато не отслабнах тези 10 в повече ми тежаха ужасно. Но не ми коства някаква драма да си държа формата, ям си нормално, включително и десерти. Затова не разбирам къде е мястото за жертви, нали говорим да си във формата характерна за теб, а не за нещо друго. Изискват се усилия да си я върнеш, но след това си я поддържаш по естествен път, както си я поддържал и преди.

# 772
  • София
Ами не знам, аз четох, че ако не си със затлъстяване и считаш за нормално да поддържаш физическата си форма в добро състояние, значи се подиграваш на тези, който не я поддържат.

Също така четох, че тези с добра и поддържана фигура за единствено и само моделите на Виктория сикрет.

Четох, че нормално изглеждаща за мен жена била анрексичка, кльощава и недоразвита, сравняване с 12 годишно дете.

Изобщо манджа с грозде.

Това с индексите е много интересно.
При този височината минус сто, аз бих била 72 кила и бих изглеждала направо затлъстяла.
Влязох да раждам 65 кила и не изглеждах как да кажа, като щека с корем, ами бях доста.
Отделно 57 кила, които вече казах, че бях решила да редуцирам с фитнес, заприличах на биче.
Такова набито, изобщо трагедия.

Как кой яде тутманици?

# 773
Разбира се, онези, докоснатите от съдбата да не знаят що е то ограничение, за да са във форма , няма как да разбират.

# 774
  • София
вкъщи ядем тутманици всеки път, когато децата поискат да направя. Но съм установила, че за да стане добър тумнаникът, трябва да му отрежа наполовина количеството олио, отколкото е описано в рецептата. А 4 яйца, 3/4 чаша олио и 200 грама сирене (краве) на 500 грама брашно хич не е много за едно 4-членно семейство. Остават няколко парченца за следващо ядене.

# 775
Мадамата от снимката си е много добре даже, а и в лице е хубавица, пък нека да приличала на 12 годишно момиче  Whistling
Като я гледам обаче надали яде тутманици  Laughing

Не знам кой в днешно време яде още тутманици, но сутрин пред баничарницата до нас се вие зверска опашка, да се чуди човек тези мазнотии как им ги понасят стомасите

# 776
Бояна, хората различно пълнеят. Аз ако почна да ям сладко, тестено, алкохол вечер, веднага качвам.
Иначе за минус 100- аз като съм минус 105 съм слаба на вид, минус 100 съм ок, а минус 95 вече съм пълна  Laughing Така че наистина е много относително.
Важното е човек как се чувства.
Най- добре съм се чувствам физически като се храня правилно, с много плодове и зеленчуци. ( Отделен е въпроса с какво са третирани ). Но ако съм под стрес тогава ми избва на ядене  Tired

Мацето, което пуснахте за мен е плоско и не е женствено. Да се разхожда по подиумите е ок.

Тази мадама Kate Upton е на 2 поредни кавъра на Спортс Илюстрейтед, има много по- женствени форми от повечето моделки и с никакъв случай не е кльоюава. Мъжете я обожават :

В БГ като цяло жените се харесват доста по- слаби в сравнение с евпопейския стандарт. Нямам предвид модели.

# 777
  • София
Разбира се, онези, докоснатите от съдбата да не знаят що е то ограничение, за да са във форма , няма как да разбират.

Аз разбирам, ако ям пържени филии за закуска, нещо мазно с хляб за обяд  и друго нещо мазно с хляб за вечеря, плюс калорични десерти сигурно ще кача няколко килограма доста бързо. С нормално хранене не качвам, но нормалното ми хранене не е гладуване, лишения, драма. Ако с обичайната си диета човек качва трябва нещо да промени или просто нормалното му тегло е над това, което е в момента, не знам.

Иначе има безброй сладкиши, които са и полезни, не е необходимо човек да се лишава от сладко и идруго
Скрит текст:

Ето един великолепен десерт или закуска, който може да се направи от напълно скаран с печенето човек и е сравнително здравословен. (захарта е поне два пъти повече от нужното в рецептата)
http://www.cooks.com/rec/doc/0,174,153183-238202,00.html

Бояна, хората различно пълнеят. Аз ако почна да ям сладко, тестено, алкохол вечер, веднага качвам.

Едва ли ще качиш ако не ядеш сладко и тестено полети с алкохол всеки ден. А и от сладко и тестено до сладко и тестено има огромна разлика. Същото е и с алкохола, не вярвам чаша вино да влоши нечий метаболизъм. Но да, всеки си има различен стил на напълняване, зависи от много неща.

# 778
Ами ето, че не разбираш.
Аз с обичайната си диета не качвам, а поддържам.
За да сваля ми трябва още по-диета, ако мога така да се изразя.
Но да си нон-стоп на диета е нон-стоп лишение.
Много добре ги знам сладкишите диетичните.  Laughing Не става и с тях.
Не едва ли ще качиш, ако :не ядеш сладко и тестено полети с алкохол всеки ден. А и от сладко и тестено до сладко и тестено има огромна разлика. Същото е и с алкохола, не вярвам чаша вино да влоши нечий метаболизъм. Но да, всеки си има различен стил на напълняване, зависи от много неща.
Ами аз качвам. И от чаша вино веднага лепвам.

# 779
Средната височина на българката е доста под 175 см Wink Всеки харесва различни неща, но не мисля че личните предпочитния могат да бъдат еталон за каквото и да било Simple Smile
За мен примерно идеалната жена е 172 см , носи дрехи размер 36-36, и носи обувки 37 Simple Smile
Всичко което не се вмества в тези размери, влиза в категория крава  Mr. Green
smile3501  Браво , нямам думи Sad
И аз съм 179-180 см , с 42 размер обувки, но когато съм 70 кг съм с прекрасни мерки и визия  ,но моята най-добра дружка ,която е 164 см когато стане 60 кг са й много окръглени и личат много. Вярно,е че на високите кг не им личат чак толкова ,защото и с 30+ кг отгоре изглеждам прилично добре ,а не мога да кажа същото за ниска жена .
Оттам идват и недоразуменията и неразбиранията между разговори за килограми между ниски и високи жени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт