Зависимости между любовта и външния вид

• 92 175
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 900
И аз сутрин не закусвам,козунаци,курабийки и т.п. не обичам,но виж домашни ТУТМАНИЦИ обичам,може би защото много рядко правя.

# 901
Абе какви са тия тутманици , дето толкова страници им отделихте ? Crazy

# 902
  • София
Аз съм виновна, сори, просто ми е звучно, иначе не обичам. Обичам баница.

# 903
  • София
символи, също като мекиците - по дефиниция от тях тече мазнина и всека уважаваща себе си привърженичка на диетите ги мрази (... защото й се прияждат).  Wink

# 904
Не , бе , Анди , питам сериозно . Grinning
Аз тестени неща не обичам , но майка ми прави един вид тутманик , баба правеше съвсем различен .
Затова искам да знам какъв е този модел , дето го възхвалявате . Wink

# 905
 Simple SmileТемата каква насоченост доби-от оня кретен към препоръки за здравословно хранене и бля бля кой дали закусва овесени ядки или Тутманици Laughing ама каква е звучна думата само.Аз в началото на темата се бях притеснила за въпросното момиче,което се оказало щета,да не би да се познае,ако отвори темата,защото сигурно няма бгмама,която да не е регистрирана тук...

# 906
  • София

Тутманика е питка със сирене.

# 907
  • София
символи, също като мекиците - по дефиниция от тях тече мазнина и всека уважаваща себе си привърженичка на диетите ги мрази (... защото й се прияждат).  Wink
Не си права, жените, които постоянно са на диета не са слаби и те редуват диетите с тонове мекици. Останалите хора можем да ядем мекици, но няма да ги ядем всеки ден, няма и да ни се ядат всеки ден, защото не са забранени. Така веднъж на няколко месеца ям Макдоналдс, далеч по- вредно от мекици, но какво толкова, още мърдам и на диета съм била веднъж.

# 908
Голяма смешка, наистина. Не четох темата от самото начало, но има ли жена, дето в резултат на раждането на детето, децата, е загубила мъжа си или пък е усетила променено отношение? И ако е така, това, заради промяната във външния вид ли е или заради нещо друго? А мъжете явно се възприемат като  някакви дебилни същества, които не могат да проумеят, че са възможни за определен период някои промени след раждането на децата.

# 909
Кой ще даде една рецепта за тутманик? Здравословен, ако може.  Mr. Green

# 910
Кой ще да де една рецепта за тутманик? Здравословен, ако може.  Mr. Green

Ааа,по-добре се откажи,здравословен няма да е вкусен:)

# 911
  • София
Не , бе , Анди , питам сериозно . Grinning
Аз тестени неща не обичам , но майка ми прави един вид тутманик , баба правеше съвсем различен .
Затова искам да знам какъв е този модел , дето го възхвалявате . Wink

да кажа рецептата тогава, доколкото я помня наизуст:

4 яйца (3 се разбиват в сместа, а 1 се оставя за мазане отгоре)
1 чаена лъжичка сода за хляб
около 200-250 гр кисело мляко (чаена чаша)
3/4 чаена чаша олио (в оригиналната рецепта е около чаша и половина, но на мен ми е мазно)
200-250 гр натрошено краве сирене (слагам чаена чаша и малко отгоре заради децата)
500 гр. брашно

Препоръчително е продуктите да са със стайна температура, а не студени от хладилника, за да се надигне повече тутманикът. 3-те яйца се разбиват със содата и киселото мляко. Добавя се олиото и брашното, и се разбърква до хомогенна смес (накрая трудно се разбърква). Слага се и натрошеното сирене и пак се разбърква. Сместа се разстила се в тавичка (ако се сложи хартия за печене, вероятността да залепне се елиминира, заради по-малкото олио). Последното яйце се разбива и намазва отгоре върху сместа . Пече се в предварително затоплена фурна, докато се зачерви. Разбитото яйце прави страхотна лъскава коричка отгоре.
Трудно ми е да дам препоръки за тавата, не помня вместимости.

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 20:22 от Andariel

# 912
  • София
Голяма смешка, наистина. Не четох темата от самото начало, но има ли жена, дето в резултат на раждането на детето, децата, е загубила мъжа си или пък е усетила променено отношение? И ако е така, това, заради промяната във външния вид ли е или заради нещо друго? А мъжете явно се възприемат като  някакви дебилни същества, които не могат да проумеят, че са възможни за определен период някои промени след раждането на децата.
Сигурно има, по- рано в темата дадох пример за прослойка, в която външният вид на жената е най- важното и вероятно единствено важното и качество. Сигурно ако жената на такъв мъж стане щета дори временно ще загуби позиции за постоянно.
Та мъжете не са дебилни същества, но някои хора са, няма как да променим това.

# 913
Е тук колко са мутресите?

# 914
Закуската е най- важното ядене за деня, питай който си искаш специалист по хранене Wink
Препоръчително е хранене в 8, 10 , 12, 16, 19 часа.

Това е така, ако порциите са минимални. Целта е да се задвижи метаболизмът.

Иначе - организмът наистина чисти най-добре сутрин, защото през нощта цялата енергия отива за храносмилане и ако веднага след ставане го натъпчеш с храна не му даваш шанс да изхвърли натрупаните токсини и тн.

Общи условия

Активация на акаунт