Зависимости между любовта и външния вид

• 92 225
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 640

Красотата е обективна, разбира се, но никъде - освен из бг-мама не съм срещала такъв отпор да се признае, че една хубава жена си е хубава поне за 90% от обществото, независимо с какво точно. Помня в предна тема - показана егати мацката - ама бг-мамите рекоха - има грозни и неправилни уши, вижте я - нищо особено не е   Joy
Тук се равняваме по световните красавици, а и на тях се намират кусури, затова така. Иначе хубавата жена си е хубава жена, дори да не е твой тип хубост пак рядко има място за спор, съгласна съм.
Само да не е дебела, обаче!  Naughty

# 2 641
Е, "гроздето е кисело" е отделен проблем.  Laughing

Ама ако ми кажете, че Валери Божинов е смятан за красив от 90% от обществото, аз ще се отпиша от човешкия род.

# 2 642
Мале, Troy - това не е моята хубава жена определено, но не мога да отрека, че ако беше с 20тина кг по-малко - щеше да е  Peace

За мъжете красив не е точната дума. Аз например красавец като чуя - веднага си представям една лигава и миловидна хубост, което не е моя пай. По-скоро мъжествен или просто готин  Laughing

# 2 643
Е, защо?  Laughing Има си красиви мъже и без да са лигави. Правилни черти, туй-онуй. Иначе и жените биват женствени и готини, отделно от красотата.

# 2 644
  • n/a
Ама ако ми кажете, че Валери Божинов е смятан за красив от 90% от обществото, аз ще се отпиша от човешкия род.

Е, може (и най-вероятно) да са имали предвид
душевната му красота. Айде на бас ...

# 2 645
Е, защо?  Laughing Има си красиви мъже и без да са лигави. Правилни черти, туй-онуй. Иначе и жените биват женствени и готини, отделно от красотата.

Защото аз лично така ги усещам нещата. Знам, че е малко странно, но...

# 2 646

Ти така ги усещаш странно нещата, ама мъжете не могат да ги усещат по подобен начин?

# 2 647
  • София
Не е нужно всички да харесвате красиви мъже, аз съм естет, това ми е трудно да прескоча, колкото и да е мъжествен и тн някой.

Жаве, ами Анастасия Ингилизова, що народ въздишаше и въздиша по нея, а не е от най- слабите.

# 2 648

Ти така ги усещаш странно нещата, ама мъжете не могат да ги усещат по подобен начин?

Моля  newsm78

# 2 649
Не е нужно всички да харесвате красиви мъже, аз съм естет, това ми е трудно да прескоча, колкото и да е мъжествен и тн някой.

Жаве, ами Анастасия Ингилизова, що народ въздишаше и въздиша по нея, а не е от най- слабите.
Ами има си чар, жената. Характер. Как няма да въздишат.

Моля  newsm78
Нали твърдеше, че за мъжете красивият външен вид е основна предпоставка за влюбване. 

# 2 650

Тъй.  Flutter

Лоана, моля ви се.  hahaha

# 2 651
Какво общо има моето предпочитание в случая? Аз никъде не  твърдя, че моето усещане е общовалидното, дори напротив. В същото време никъде не споменавам влючване. Назад се заговори за избор за съпруга със съответната натовареност, това е различно. Но ако ти държиш да наложиш като общовалидно, че мъжете не се влюбват в красиви жени – ок... Thinking

# 2 652
аз като гледам наоколо все си мисля, че за всеки влак, че и за вагоните  Laughing си има пътници. е, има класи разбира се, ама какво пък, най-важното е да се чувстваш комфортно и да не ти пука за мнението на околните.

''Мисля си – какво доживях! Да пиша за задника си! Всички общочовешки теми ли свършиха! Но всъщност каква по-общочовешка тема от един задник! Сега, истина е, че около мен има и други задници, но аз вярвам в моя. Защото си е мой, засега успявам да го запазя в реални граници, горд е, самостоятелен и... изобщо готин е. Моите мъже харесват различни неща в мен -  кожата, двете бенки, около които един редовно ми оставяше синкав любовен белег, косата, ей такива неща. И всичките до един си падат по задника ми. Малко конфузно се получава като тема, но какво да правя.''

от тук:

три жени си ги мерят

# 2 653
  • София
Като кахте мерене, попадна ми нещо смешно. 113 см крак мерен от вътрешната страна имала Антония- Борат
http://www.red-carpet.bg/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1 … html#.UZtG7LVM8S1

# 2 654
 Laughing

Съдейки по познатите ми мъже, жената, в която са влюбени, в техните очи е красавица, независимо как изглежда "обективно".

Общи условия

Активация на акаунт