Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са етапите при кандидатстване по програмата „Аз мога повече 2012“?
Какви са условията за получаване на ваучер по програмата „Аз мога повече 2012“?
Какви са правилата за удължаване на уведомлението при кандидатстване по програмата „Аз мога повече 2012“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са етапите при кандидатстване по програмата „Аз мога повече 2012“?
Етапите при кандидатстване по програмата „Аз мога повече 2012“ включват подаване на документи, одобрение, избор на доставчик на обучение, получаване на ваучер и обучение. Кандидатстването се извършва в Бюрото по труда по местоживеене или месторабота, като се предоставят необходимите документи. След това започва процесът на одобрение, който може да варира според различните бюра по труда. След одобрение кандидатът трябва да избере доставчик на обучение и да получи ваучера, който трябва да бъде предоставен на доставчика преди началото на курса.
-
Какви са условията за получаване на ваучер по програмата „Аз мога повече 2012“?
За да получите ваучер по програмата „Аз мога повече 2012“, трябва да бъдете одобрени след подаване на документи в Бюрото по труда. След одобрение изберете доставчик на обучение и предоставете ваучера на доставчика преди началото на курса. Важно е да се спазват сроковете за получаване на ваучера, които се определят въз основа на началната дата на обучението.
-
Какви са правилата за удължаване на уведомлението при кандидатстване по програмата „Аз мога повече 2012“?
-
Какви са последствията от пропускане на срока за удължаване на уведомлението по програмата „Аз мога повече 2012“?
-
Какви са изискванията за успешно завършване на обучението по програмата „Аз мога повече 2012“?