Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 15

• 150 940
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Не съм сигурна дали ако сте изкарали курс по програма Аз мога и Аз мога повече може да кандидатствате и за тази.

# 1 471
  • Асеновград
Не съм сигурна дали ако сте изкарали курс по програма Аз мога и Аз мога повече може да кандидатствате и за тази.
Според ЦПО с които говорих може.

# 1 472
Би трябвало да можеш, защото сега сме в различен програмен период. Което не съм сигурна е дали можеш ако предния път си карал графичен дизайн, дали и сега можеш да изкараш същия курс? По-скоро мисля, че не можеш да караш повторно същия курс, но би могло да се изкара нещо сходно. Примерно компютърна анимация, или каквото там би било сходно.

# 1 473
  • Асеновград
Още когато стартира Аз мога повече, дадоха възможност на ползвалите Аз мога , отново да карат и ключова компетентност и професия , като не трябва да се покрива с образование което имат или с карания преди това курс. И ключов фактор да са го изкарали успешно по предната програма.
То и няма смисъл човек да кара повторно един същи курс.

# 1 474
излишни обобщения, защо пък да няма
компютърните програми преди 10 години нямат нищо общо с днешните вресии
може и за други промери да се сетите

# 1 475
Аз не съм запозната много с тези пограми, може ли някой да сподели, например английски език може ли да се започне курс от ниво B2 или всички са от А1 и А2? Има ли някакъв начин да се види от някъде или трябва да се свържа с всяка една обучаваща агенция поотделно, за да питам?

# 1 476
  • София
Аз не съм запозната много с тези пограми, може ли някой да сподели, например английски език може ли да се започне курс от ниво B2 или всички са от А1 и А2? Има ли някакъв начин да се види от някъде или трябва да се свържа с всяка една обучаваща агенция поотделно, за да питам?
Попитайте в училища Европа, Кабината, Фарос за обучение с ваучери по европейска програма и ще ви опътят.
Аз записах в Европа, изпратиха ми тест за определяне на нивото на английски език и тогава кандидатстваш за ваучер за определените нива.

# 1 477
Някой да си е избрал воучер за Александър училище?

# 1 478
А някой знае ли как мога да се откажа при вече започнал курс на обучение, защото не съм доволна?

# 1 479
А някой знае ли как мога да се откажа при вече започнал курс на обучение, защото не съм доволна?
Пишете на Агенцията, бързо отговарят. Дано има вариант, щом имате забележки към доставчика.
Аз търся доставчик на практически обучения в София- фризьорство, грим, дизайн...иска ми се да някъде, където ще науча нещо, а не  "проформа".

# 1 480
Дали знаете някой да предлага обучение по гръцки език по програмата?

# 1 481
Плаща се някаква неустойка и за колкото часове са минали би трябвало да се плаща също??

# 1 482
  • Асеновград
Свържете се с агенцията, ние не бяхме доволни от преподавателката, И я смениха с друг страхотен и самия курс мина на друга платформа, след като ги уведомихме ,че има проблем.  Но след като сигнализирахме, ни пуснаха анкета, в която съвсем обективно си дадохме мнението и на тази база смениха преподавателката. Ако имате вайбър група на курса обсъдете как да действате.
Доколкото си спомням правилата се плаща някаква неустойка при прекъсване.

# 1 483
Все още може ли да се кандидатства за езиково обучение?Интересуваме за Пловдив кой са доставчиците?

Общи условия

Активация на акаунт