Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз предния път не помня да съм правила такова изследване. Не е от задължителните, нали??  newsm78

Торидим, този път ще се запиша на ЖК при АГ-то, при което ходя от около две години - д-р Миков. Страхотен човек! Той работи с касата, но за съжаление НЕ изражда бебета и по-натам ще си посетя и стария лекар. Живот и здрав мисля отново с него да раждам - д-р Маленов от Т. Киркова. Той е от по-големите шефове там. Много е добър, препоръчвам го с две ръце.  Peace

Дейзии, честита точица! Моят термин е 31.12-01.01.  Hug  Весел пранинк ти пожелавам, това е един от най-паметнте моменти в живота на човек!  Hug

Матевска, добре дошла!

# 106
Благодаря! Ние сме си в период на чакане  Praynig дано всичко е наред ! На 13-ти мисля да отида на гинеколог да видим ще каже ли нещо  Embarassed

# 107
Панди,  не е от задължителните, но ако имаш коте е препоръчително!

marinamihailova,
аз и двата пъти го правих в Националния център по заразни и паразитни болести, но за жалост не помня цена ...

matevska, няма ли да е прекалено рано? Според мен си изчакай поне 2 седмици!

# 108
Бъдещи мамчета, относно токсоплазмозата ви съветвам да си я направите единствено в Национален център заразни и паразитни болести. Аз си правих изслеването април месец, преди да пробваме за бебче. В сряда се прави самото изследване, за това е хубаво понеделник или вторник да си занесете кръв или да ви я вземат там. На мен лично ми я взеха там. Лекарят беше много мил и отзивчив. Цената беше 56лв. Оказа се, че нямам имунитет и трябва да съм по-внимателна. Лекарят каза след като забременея към 2-3 месец да отида да си изследвам само единия от маркерите, тъй като сега са ми изследвали два.
А относно държавно или частно проследяване на бременността мисля другата седмица да си посетя личния лекар и да го разпитам, а след това ще ви кажа и на вас Simple Smile!
Много ви благодаря за обясненията и съдействието  bouquet

# 109
Lexy/Nety, много ти благодаря за инфото! И аз двата пъти се изследвах там, но не помня цена. Значи 56 лв ... леле  Mr. Green

# 110
отново имам зацапване тази сутрин  Shocked мислех, че всичко ще приключи с този дуфастон, но уви....  Rolling Eyes с първата бременност такова чудо не видях до края... сега направо не мога да си намеря място от смесени чувства - страх,яд.......

# 111
  • гр.Варна
Добро утро!::Simple Smile))) Hug Hug
marinamihailova , стискаме палци всичко да е наред!Нали знаеш,че една с друга бременнсотта не си прилича.Има и такива момени,но се надявам всичко да приключи с щастлив финал за вас.
Момичета,как се чувствате? Hug  bouquet
При мен има само болка и напрежение в гърдите,както и леееко гадене,когато съм гладна.Мога да кажа,че дори ми се пуши,макар че съм ги спряла откакто разбрах,че ще си имаме бебе!
С предната бременност ми се гадеше от цигари,много ми се пишкаше,макар че по принцип не ходя често до тоалетната,не ме боляха гърдите!
Неразположенията явно са различни:))) Hug  bouquet

# 112
marinamihailova, здравей! Преди година и аз бях по същия начин, знам какво ти е.  Hug Аз Дуфастон започнах да пия някъде към 6-7 седмица и продължих докато вляза в 4-тия месец. Течения все имах разноцветни, всеки ден различен нюанс  ooooh! В един момент просто спря течението... няколко месеца по-късно се роди и дъщеря ми  Heart Eyes Единствено мога да те посъветвам да си пиеш Дуфастона и да си спокойна. Аз вече бях имала един спонтанен аборт предната година, и с тия течения се бях зомбирала от четене в интернет  Tired, е да ти кажа освен допълнително притеснение - нищо друго не си докарах. Само ако е бистра кръв, тогава вече - звънкай на АГ.  Peace  Стискам палци, всичко да е наред и след 9 месеца да се похвалиш в "Родени" Simple Smile

# 113
При мен е за първи път  newsm78 не съм имала никакво зацапване
Гледам да не се филмирам  Laughing ЯМ повече, спи ми се, оригвам се нон стоп (това най-много ме изнервя) имах болки все едно всеки момент ще ми дойде, от вчера почти изчезнаха. Тази сутрин пак правих тест и втората линийка е доста по ясна от предните пъти, почти колкото контролната е  EFP
Проблема ми е само с цигарите ... пуших по кутия и малко на ден и то силни цигари! Сега си взех по-слаби и се старая да ги намаля. Проблема е, че ми се пуши! Надявам се до 3-4 дни да успея да ги махна нацяло!  Embarassed

# 114
marinamihailova наистина всяка бременност е различна! Спокойно , както ти е казала Stelito89 важно е да не е ясна бистра кръв!

mama_na_kiki и аз имам  различни симптоми от преди- подуване на корема, леко гадене сутрин като се събудя, наедрели гърди,  голям апетит!  

matevska и аз пушех преди да бебеправим- изкушавах се понякога, но сега съм категорична, че няма да тровя бебока-  ще се преборя някакси! Давам ти малко сила и ги хвърляй тези пръчици- сега е най- важно бебчо, нали?

Лек и спокоен ден желая!!!!

# 115
Здравейте,аз днес бях на дъъълга разходка в морската градина. Чувствам се добре  Simple Smile имам само болезнени гърди и напрежение и лееки болки в корема,надявам се всичко да е наред  Wink

# 116
Привет отново Simple Smile!
Хриси, идея си нямаш колко благородно ти завидях:) Много ми лиспва морето Sad
mama_na_kiki на са ми все още болезнени гърдите, цялата съм се изпъпчила и ми е некомфортно като пред цикъл Sad Изнервена съм много, но не го отдавам толкова на бременността, колкото на изпитите, които ми предстоят и задълженията на работа... Сутрин се будя много гладна и съм постоянно жадна, сигурно изпивам около3-4 литра вода на ден.
Нямам търпение вече да ида на лекар и да разбера какво точно се случва Simple Smile
Хубава вечер Simple Smile!

# 117
Ох, Варна ... понякога толкова много ми липсва!!!  newsm76 1swing sun bye

Lexy/Nety, стискам палци за изпитите! И аз като теб нямам търпение да видя има ли точка няма ли ... но ще си изчакам повечко за да може да видим евентуално и сърчице! Ох, дано само нямам болки и кървене ...

# 118
 toridim, и аз реших първият преглед да е заедно с установяването на сърдечна дейност Simple Smile Мисля си, че ще ми е по-спокойно наведнъж, пък да видим.... Мисли положително и няма да има болки и кървене Simple Smile! Аз всяка сутрин си казвам колко е хубав деня и как всичко ще е наред Simple Smile!

На работа лакираха паркета и така смрад се носи, не знам как ще издържа...Повдига ми се постоянно Sad

# 119
Ах,момичета  Hug Hug Моето решение е също да отида тогава,когато може да се установи сърдечната дейност,дано устискам до тогава  Simple Smile
Иначе имам един глупав въпрос  Embarassed Една приятелка ми каза,че като отида да си взема направление за АГ да не казвам,че съм бременнна,защото издавали само едно такова и то щяло да ми трябва за регистрирането на ЖК. Вярно ли е това или тя се е объркала нещо??? По принцип кога се регистрира в 3-тия месец ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт