Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Варна
Хриси. ,аз смятам да отида на първият преглед за констатиране на бременността без направление,а след това да си взема такова за ЖК.Ти при кого мислиш да ходиш на гинеколог?  bouquet
Но има някакви промени в ЗК.Баща ми го оперираха за отстраняване на жлъчен мехур.Лекарката му дала направление за операция.После трябваше да мине месец или месец и половина,за да му издаде направление за контролен преглед при гастроентеролог(което е съвсем различно от това да те оперират),защото нямалаа право за едно и също нещо да дава 2 направления в рамките на периода,написан по-горе Shocked Shocked
Аз днес се чувствам много добре:)Едно такова ми е усмихнато,слънчево настроението:))
Смятам да си запиша час за лекар за 20.05.Като се сетя предният път,отидах на лекар още,когато теста показа втората чертичка;)Голямо нетърпение е било.Сега покрай сина ни,не ми остава много време да мисля.
Стискам палци всички да сте добре и още много нови майчета да се разпишат при нас! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 121
привет и от мен Simple Smile Много се радвам,че вече мога да пиша в тази тема,все още  не съм ходила на доктор другата седмица ще го направя Simple Smile Тест си направих 3 дни  преди  неочакваната М беше положителен,вече имам няколко дни зкъснение  Simple Smile
Имам едно малко въпросче-от   2 дни след като съм лежала извесно време и след това стана ме прерязва ниско долко точно по средата ,така става дори и когато съ била седнала ...Предполагам ,че е нормално  но нали ми е за пръв път  Grinning Какво ще кажете вие

# 122
Здравейте момичета!От година и осем месеца правим опит за второ дете и все не се получаваше!На пети май трябваше да ми дойде,но днес си направих тест и показа две черти.Теста е от най-евтините,но имах два и двата показаха две черти!Направо съм на седмото небе,вече се бях отказала!Кога ли трябва да ида на лекар! PartyДано всичко да е наред и лекаря да ми потвърди резултата! HugПредварително ви благодаря за съветите!Иначе ако всичко мине по план май ще си имам януарско бебе! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 123
Добре дошла vili_98 предполагам,че е нормално и аз понякога имам придърпвания,пробождания но съвсем леки. На мен също ми е за първи път  Simple Smile Желая ти успешна бременност  Hug

mama_na_kiki май се спрях на д-р Славчев  Simple Smile наистина има много добри отзиви за него. Иначе преди това си мислех за д-р Ангел Недялков от МД,за него също чух много хубави неща. А ти случайно имаш ли някакъв телефон на д-р Славчев или да го диря накъде  Laughing

Момичета помагайте,вчера от разходката нещо май повече ме подуха вятъра,въпреки,че бях облечена добре. Днес обаче ми дразни гърлото и се притеснявам да не стане по-сериозно  Cry
Пия чайче с мед и лимон,вие какво друго ще препоръчате?

# 124
Извинете че се намесвам в темата ви (тя вече си е само ваша  Hug )  , но искам да кажа че и мен в началото така ме пронизваше болка като стана рязко.Питах лекаря си тогава и ми каза да не се претоварвам , но според мен са нормални болки от разтягането на матката в началото , както и менструалните болки, тях  ги имах доста дълго време.

За настинка много мед , чай и лимони , другото което аз ползвах беше клеева тинктура , а за гърлото хомеожен (хомеопатично е и е безвредно )

# 125
Здравейте момичета,
извинявайте, че се намесвам във вашата тема, аз съм февруарска мама 2013.Вълнувам се отново като ви чета и очаквам с нетърпение и мамите февруарки 2014.Поздравявам всички бъдещи мами за двете чертички, пожелавам ви лека бременност, много положителни емоции, наслаждавайте се на всичко, което е пред вас през тези 9 месеца.Тези моменти няма да забравите никога Simple Smile
Хриси аз бях на консултация при др.Славчев. Отиди на място да си запишеш час.Така правят всички.Аз първия път отидох без час и чаках.
Хубава и спокойна вечер пожелавам на всички и да знаете, че ще влизам от време на време на ви се радвам на споделените емоции Flutter

# 126
Момичета, привет.
И аз да споделя, и аз съм с леко кафеникаво зацапване от днес сутринта (без каквато и да е болка), ходих на преглед, докторът не видя нищо нередно, сакът си отговаря на седмицата. Предписа ми дуфастон и папаверин, дано имам късмет.  Praynig Че много съм се наплашила.
Мами-зимни ветеранки, знам какво е усещането, човек все едно пак преживява наново трепетите около собствените си 9 месеца. Simple Smile

# 127
Привет на всички бъдещи мами!
И аз съм много развълнувана и разтревожена бъдеща януарска мама.
Нашите две чертички се появиха вчера, закъсня ми два дни и аз нямах търпение да направя тест, и купих два  Grinning И двата бяха положителни, и веднага отидох до личния ми лекар (нали съм Тома неверни) и там сестрата ми направи още два  EFP
Много съм радостна и малко ме е страх, надявам се всичко да бъде наред, знам, че не било хубаво да се казва преди 3-тия месец, но аз направо искам да извикам всички да разберат колко се радвам Wink
Ще се радвам да си споделяме всички неща около бременноста и да си даваме съвети!!!

Поздрави!
Ива

# 128
Добре дошли  Hug на всички нови бъдещи януарски мами !!!
Ехее, вече се събрахме доста  Heart Eyes Надявам се всяка от нас да види ембрионче и чуе сърчице  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed в най- скоро време! Стискайте момичета, поне 3 месеца, после по- леко. Много се радвам, че мога да споделям с вас всичко с тази моя трета много желана бременност и тайничко се надявам да имам близнаци  newsm04  bouquet Praynig

# 129
  • гр.Варна
toridim,възхищавам ти се на сметлостта! Hug  bouquetАз едва се навих за второ:)))Синът ни е безкрайно палав-всепризнато от всички и навсякъде!Нямаме и минутка почивка.Искрено се надявам,че новината за братче или сестриче и появата й/му,ще го промени:)
Отивам да се гушкам с бъдещият батко:))(поради липсата на татко тази нощ:)
Спокойна нощ:)

# 130
Не съм смела Peace,напратив! Но пък мисля, че имам възможност да дам любов и живот на още едно детенце stork-girl, да му дам шанс да се смее, плаче, радва и обича! Мисля, че ще успеем да се справим  ... дано не греша! Mr. Green

Лека нощ !!!  201uu

# 131
След голяма чуденка, реших и аз да се присъединя към вас. Видях двете чертички едва вчера и още ми е едно развълнувано такова. Малко съм и притеснена от факта,че следващите две седмици ще пътивам командировка из страната и ще мога да отида на лекар към края на месеца. Моля се всичко да е наред и януари безаварийно да си гушкам снежното бебе. Ще се радвам да си споделяме и да се подкрепяме в най-хубавите ни девет месеца.

# 132
Ух.. Имам голям проблем с това ранно ставане .. Днес станах в 6 без 15 .. все пак е СЪБОТА  #Cussing out #Cussing out
Освен това ми беше и първото гадене, но не повръщах.. Една приятелка ми беше казала един път повърнеш ли край .. всеки път  Mr. Green Mr. Greenстисках ли стисках  Grinning и успях да се устискам

# 133
Аз по принцип съм от ранобудните, ама и аз днеска се ококорих в 6:30. Много ми липсва и кафето, но ще се търпи няма как! Mr. Green

# 134
 И аз ставам най-късно в 6-6.30, а няма да ви обяснявам как буквално през 5мин се налага да ходя да пишкам. На мен не ми прилошава, даже до преди да разбера си пиех и кафе и си хапвах всичко.

Общи условия

Активация на акаунт