Отговори
# 450
Здравейте сладки коремчетааа! Hug
Бързам да се похваля,снощ исе прибрах от болницата в София.Резултата от амниоцентезата е -всичко си му е наред на бебето,пол женски  JoyНай-накрая ми падна камък от сърцето.Всичко мина успешно,сега трябва малко да си почина,че от пътя ли незнам или от емоция малко стягане на корема получих.Връщам се да ви чета.
 Hug

# 451
сонка, и на нас ни падна камък от сърцето.  HugСтрахотни новини! Почивай си и отморявай!

# 452
Eee, всички се бяхме притеснили за теб, добре дошла и ето как всичко си е наред Hug много хубави новини Hug

# 453
Добро утро малки и големи коремчета Laughing
Вече не ме боли гърлото, но една силна хрема и кашлица ме мъчи. Вчера си намерих нов лекар по ЗК, който да ме следи. Останах много доволна от прегледа, дано всичко да е  добре до края. Оказа се, че личната може да ми даде направление един месец след като съм ходила на консултация при старата. Сега ще чакам до 17.  05 за направление и се записвам там. Новият лекар е в "Асцендент" д-р Румен Раденков, ако някой има впечатления ще съм благодарна да ги сподели. Гледа бебока и каза, че върви със седмица напред и е голям като размери. Ще видим към края как ще е, защото и баткото беше огромен плод, който се роди само 3400кг.  Joy
Времето е много топло и се плаша лятото какво ще бъде.
Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 454
 Добро утро момичета! Благодаря за пожеланията!
 Сонка, радвам се, че всичко е наред.
 Диана, на мен ми правиха миналия месец.
 Времето и днес ще е страхотно. Само чакам да ми свърши пералнята и излизам по кафета и задачки  Laughing
 Ох, много съм надебеляла. То са крака, гърди, корем.... ужас.

# 455
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

sonka Много се радвам за теб и бебо че всичко е наред,дано и за напред всичко да е така  Peace

Аз сега в 11 часа имам час за ФМ така че и на мен стискайте палци всичко да е наред с бебо ииии да е с розови гащички  stork-girl
После ще вляза да кажа какво е станало,а сега пожелавам на всички лек и спокоен ден   bouquet

# 456
Добро утро Simple Smile))
Сонкааа радвам се, че всичко е минала добре и с бебка сте добре  Hug Сега почивка заслужена  bouquet
Днес е петъккккк, последен ден от седмицата  newsm68 Аз излизам в отпуска и в неделя заминаваме малко в Ямбол на гости и ако мога ще ви следя и пиша, ако хвана от некъде нет  Hug
veselotof сега като каза, че си надебеляла, сутринта се чуствах точно така  ooooh! Изведнъж от вчера имам чуството, че порастнах многооо. Но сега това подуване и тези екстри мисля, че са от топлото и тепърва ще  става все по-зле и ние все по-големи  hahaha
Puffy1988 палчета всичко да мине окс, и да са мечтаните розови гащетата Hug

# 457
Добро утро,един път да се разпиша рано Mr. GreenСонка,много се радвам за хубавите новини,отдъхни си HugПуфи,стискаме палци stork-girl за килограмите аз вчера се теглих и съм си все 62кг,как расте беб  newsm78почвам да се притеснявам,като ви чета колко сте качили JoyАни и аз чух нешо такова за лятото,май ще изкараме в къщи на клима Mr. Green

# 458
Сонка много хубави новини, дано до края всичко е наред и нямаш повече притеснения!   bouquet
Ние по празниците ще сме си пак по Сливен, ще прескочим и до морето ако ми се отвори парашута..
Пуфи - чакаме хубави новини..
Охх ел писала че на климатика а аз се чудя защо ще се кара лятото на килима Laughing

# 459
Утрооу!

СОНКА, УРААА!!! Страхотна новина!!   Party Time Е сега вече можеш спокойно да си бременееш!

Памперсче, наистина, аз направо се облещих като видях как бебетата седят с часове в акита. Направо се засегнах (  Mr. Green ), че може човек така да остави детето. Така или иначе в първите около три месеца се сменят гащите преди всяко хранене, а при код "кафяво" - моменталически. Независимо какви пелени ползваш. Да не говорим, че при всички положения бебо се оставя няколко пъти на ден по голо дупенце да диша за по половин час.
Аз бих пробвала, ако наистина не подсичат, но вече започвам да си мисля, че е въпрос на кожа и на химичен състав на пикото, защото и в многократната пелена то се допира до дупето... Не знам, ще се образовам още.

Мен ме мъчи гърло, че и кашлица, мислех си, че с игнор и с чай ще се размина, ама не... А вчера и една биричка ударих, та днес е леле-мале. Ние в понеделник също сме Пантелей пътник за Лондон, а там го дават около 15 градуса  Rolling Eyes А аз с гърло... Сигурно много хубаво ще си изкарам...

Пете, на твоя син добре му работи фантазията  Joy И е прав - универсално е именцето!!

Хайде, аз отивам да се наливам с чай и после духвам навън по сенките в парка
  bouquet

# 460
Здравейте и от мен кръгли пупи   bouquet
Сонка много се радвам за теб  Hug
Пуфи всичко ще е ок  Peace
Мими и аз като теб мила с една гадна хрема ужас направо  от вчера и то всички сме така  Crazy и се чудя с какво да я лекувам сега, някоя мама да каже нещо бързо действащо за хрема и гърло

# 461
Добро утро, момичетаа Simple Smile)
Първо да поздравя sonka хубавите резултати, пожелавам ти до септември никакви притеснения повече  Hug
kotkincho, приятно изкарване в Лонодн, аз ужасно много обичам да пътувам и сега това много ми липсва.
Puffy1988, стискам палци за едни розови гащета Simple Smile

Ние уикенда ще ходим да избираме климатик, който ще се ползва само за охлаждане, иначе се топлим вече 2 години с конвекторна печка, супер сме доволни, температурата е много приятна и уютна, а и сметките за ток са повече от нормални. Но лятото... става ад.

Аз днес се премерих, вече съм +4 от началото, мисля, че е ок, много се надявам да не надвиша 12-15 кг.

За многократните пелени малко е и до нагласа  Mr. Green, както със всичко де, ако в началото не си убеден напълно, просто не мисля, че ще се получи. Аз даже ги сънувам тия пелени от време на време Mr. Green Иначе според мен предимствата са доста повече от недостатъците. А за подсичането при памперсите, по-скоро причината е този гел, който всъщност играе като попивател, а също и доста другите химии, които се използват за избелването на пелените.
И аз като Sleeping Beauty мисля, че няма спор или караници, а различни мнения  Peace

Хайде хубав ден от мен, днес ще ходя до библиотеката да си продължа картата и да си взема някоя друга книжка  lovekiss

# 462
  • София
Благодаря на момичетата, споделили за стволовите клетки. Тези дни ще прегледаме и обсъдим всичко, и ще видим какво ще решим.

Ushana, на 21-ви видях, че има пак. Ако искаш да ходим тогава, въпреки че аз мислих за юни, юли.

Veseloto, честит рожден ден!

Petia, интересно име, поне знаеш, че ще е единствено за нашите ширини  Mr. Green

Аз тази нощ най-после се наспах, че последните две голямо кокорене беше.

Sonka, много, много се радвам за теб! Сега вече отдъхни и се наслади на бебочка.

Puffy, хайде и ти най-после да ни зарадваш с девойка, че като знам как я жадуваш  Hug

# 463
Новият лекар е в "Асцендент" д-р Румен Раденков, ако някой има впечатления ще съм благодарна да ги сподели.
Аз имам впечатления, но ще ти пусна на лични Simple Smile

Аз вчера се бях разчистила и уж не съм се изморявала и напрягала, но днес ме свива яко  Cry надрусвам се с хапове (позволени от док) и няма да мърдам от леглото, дано да ме размине и да не стигам следобяда до доктори  Praynig

# 464
Добро утро мацуранки!

Сонка, всичко е добре, когато свършва добре Hug Радвам се за теб!
Аз съм на БГ земя вече и аха - да се порадвам на хубавото време, какъв гърлобол ме хвана и мен, голям късмет извадих. Та сега и аз подхващам чайчетата. Няма да им се давам на болежките, ааа.

Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт