Отговори
# 585
Ееее, хайде сега! Не е чак толкова мръсно морето Wink Да не ходите на централните плажове, ей? Simple Smile
Смея да кажа, че по нашето черноморие има места с по-чиста вода от питейната даже.
Има толкова закътани и диви места, където водата е кристална, чиста и толкова приятна. Аз по гръцко също съм виждала какво ли не... След август месец за съжаление водата се размътва на места, заради цъфтенето на водораслите, но това няма общо с мръсния канал.
Всеки си решава дали да посещава плажовете или не. Аз ...не мога без тях. Живея в очакване на лятото и нямам търпение да се разхладя в горещите летни дни. Мъжду другото това лято температурите щели да са най-високи за последните 600 години.    Shocked Направо не ми се мисли с тоя тумбак как ще я караме Sad
Tanishte, може ли малко инфо. От къде си купи кокосовото и как изглежда. В каква опаковка е?
Аз си купих Какаово масло. Омазнява, но не като олио разбира се. много се притеснявам да не ми се появят много стрии по гърдите. Много се напомпаха просто  Rolling Eyes

# 586
Лелеее, тъкмо се прибирам и направо ми се стопи мозъка, голяма жега! Сега мисля да се отдам на плажни коктейлчета обаче от вкъщи  Mr. Green
LemOn, взех си го от Балев Био Маркет на ъгъла на Ген. Колев и Чаталджа. Струва 13 лв. в стъклено бурканче е, студено пресовано кокосово масло. В твърдо състояние е, но се топи над 24 градуса, т.е. веднага с допира до тялото ти се втечнява и става лесно за разнасяне по кожата. По принцип може да се използва и за готвене, като заместител на маслото за мазане примерно, но аз още не съм стигнала до тази му функция, а само се мажа с него. В магазина има много видове - аз честно казано грабнах това, чията картинка ми се стори най-хубава  Mr. Green, тъй като не знаех какви са разликите, но после прочетох, че е хубаво да бъде extra virgin. 

# 587
Ани  Hug Да си изкараш добре ,нищо че е снежно Heart Eyes
veselotofкато науча как става и аз ще кача няколко , а аз не снимам веднага а прибирам и сега поразрових и ... ooooh! спирам с пазаруването ,само козметика и памперси за началото, а  и помпа за кърма ,но е поръчана на мама Wink
Цитат
Публикувана от: LemOn
Ееее, хайде сега! Не е чак толкова мръсно морето  Да не ходите на централните плажове, ей?
newsm26 По мръсно нещо от басейн не знам ,морето е друго нещо Heart Eyes
От зехтина се чувствам много добре за сега , преди бях на бебешко олио ,може скоро на скарата да ме метне ММ Joy

# 588
Tanishte, а каква марка е маслото? Това какаовото, което взех е твърдо в пласмасово бурканче и трудно го нанасям. Първо го раздробих с една лъжица, за да мога да го вземам  на парчета и нанасям - топейки се по кожата. Но... малко е трудно така.

# 589
Как се мажете с тези масла при тези температури навън  newsm78 А лятото като стане още по горещо направо не знам.

Да питам за колана BeSafe, който си го е взел - как точно минава? При мен както и да го глася все си минава през долната част на корема, а не през коленете както е на картинката. Аз съм 165, стегнала съм на макс отзад обаче ми е ужасно неудобен. А същевременно искам да го ползвам, че като гледам какво става по улиците. Тази сутрин един караше на зиг заг по околовръстното - не можеше да нацели средната лента. Гледам го после на светофара - човека май си четеше нещо оставено на дясната седалка  ooooh! 

# 590
 Малина, първо го слагаш на облегалката и го нагласяш, след това сядаш върху него като частта за колана ти минава през краката, накрая слагаш колана и го закопчаваш. Ох, не мога да го обясня, дано да си ме разбрала.

# 591
Ох, като кажете, че е жега направо не мога да повярвам като гледам тук какъв дъжд пере буквално навън #Crazy отоплението на къщата е пуснато, а на вън в момента са скромните 4 градуса Joy

Аз без море няма да мина и тая година, даже си правя планове как ще постоя някой друг ден Twisted Evil аз от басейните имам лоши спомени и не влизам в тия развъдници на бацили, както и гъби за баня не ползвам.
Сле тази почивка май ще бъда 10 кг отгоре  hahaha всичко ми се яде тук и баща ми ми огажда на прищевките, заредил е с плодове ама каквито се сетите и само готвят Heart Eyes пък аз съм си чревоогодник ама и на дребосъка му харесва Joy

# 592
Малина, първо го слагаш на облегалката и го нагласяш, след това сядаш върху него като частта за колана ти минава през краката, накрая слагаш колана и го закопчаваш. Ох, не мога да го обясня, дано да си ме разбрала.

Така го слагам, обаче като сложа колана и го щракна с копчетата на BeSafe ми минава през долната част на корема, не мога да го наглася така, че долната част на колана да минава през краката, как ли не опитвах вчера, че и тази сутрин  Crazy

# 593
  • Пловдив
Момичета дойдоха ми тези неща.

Жилетчицата е много сладка - то аз и заради нея направих поръчката. Значи това са дрешки на известни марки, но с някакъв дефект почти незабелижим. И явно са бракувани и тези ги изкупуват. Да наистина етикетите им са одрязани докъдето е било фирменото лого. При мен гащеризончетата са с едни много бледи мънички жълти петънца тук там, мисля че ще се изперат. Доволна съм от качеството и копченцата са прахобоядисани - това което ме притесняваше. Та за 4 лева съм много доволна. Очаквах да е доста по зле след като nads3 писа. Честно казано за друго не бих рискувала. Та към шапчицата вече прибавих и тези нещица...

Хайде и ние в кереча - скъпото станал поръчител преди 5 години и онзи сега спрял да внася вноските и било наш ред разправят банките. От снощи го разбрахме и неможем да си намерим място. Та дайте линкове за обсъждане на темата, че нещо немога да се съсредоточа. Извинете за вметката...

# 594
 ДианаР, много са сладки. Всичките ли неща в сайта са с дефекти?

# 595
LemOn, ето това е моето: http://www.biona.co.uk/product-194-4.html, но предполагам всяко друго студенопресовано ще свърши работа. Иначе като консистенция не е толкова твърдо, че чак с лъжица да го взимам, с пръсти го взимам от бурканчето и то после се разтапя на кожата. Но сега се наложи да го сложа в хладилника, защото вече е доста горещо и става прекалено меко.

# 596
  • София
Привет!

Аз тъкмо си проверих резултатите от кръвната картина от тази сутрин, ХБ ми е малко нисък - 114.  Утре ще ходя до АГ-то и ще попитам дали да взимам някакви мерки.

Диана, хайде с кеф да обличаш новите придобивки след някой и друг месец Wink

Кокосовото масло и на мен много ми го похвалиха.  Не само за бременни, и за децата можело да се ползва, особено в случаи на по-суха кожа и дерматит било чудесно.  Аз все не успявам да стигна до Балев Био да си купя, а отдавна съм се наканила. 
Имам приятелка, която готви с него (не всичко, обаче) и е доволна.

Няма много активност и аз не се сещам какво друго да пиша Rolling Eyes  Нещо влизам във филми, струва ми се един такъв омекнал корема тези дни, пък и не го уещам това бебе... А съм на ФМ чак на 16-ти май...  Аз около 2-3 седмици след преглед редовно започвам да психясвам, дано да е напразно и този път Crazy

# 597
Няма много активност и аз не се сещам какво друго да пиша Rolling Eyes  Нещо влизам във филми, струва ми се един такъв омекнал корема тези дни, пък и не го уещам това бебе...
Ами добре му е на бебчо и си кротува Simple Smile Нали имаше някаква теория, според която ритали като не им харесвало нещо Wink
Два дни като бяхме на почивка, почти не го усетих - само вечер леко се завърташе по малко, колкото да се обади и това е. А преди това - активен по цял ден. Най-вече като се сгъна (ако се наведа напред и си притисна корема), тогава почти винаги се обажда.
А че е омекнал корема - по-добре мек, отколкото твърд (за корема при бременност, де  Joy)

# 598
  • София
А че е омекнал корема - по-добре мек, отколкото твърд (за корема при бременност, де  Joy)

hahaha  hahaha hahaha Голям лаф!

Мерси за успокоението Hug  Дано просто дребното е мързеливо като първото, а и заради предната плацента да му е още рано Rolling Eyes

# 599
Здравейте  bouquet

С някоя мама писахме за CANGAROO DRIFT 3 IN 1.  Сега не мога да си спомня с коя Embarassed, но да си кажа: Видях я. Пробвах я. Зимният кош е върху летния. Продавачката каза, че "явно има опция летния да се махне", но трябва да се развиват едни болтове, винтчета или както там се казват, което си е мъжка работа. За мен в този вариант се оказа доста тежка.

Tanishte, благодаря! Ще си пробвам късмета Wink

Общи условия

Активация на акаунт