Отговори
# 600
Здравейте момичета,
Имам нужда вече от голяма почивка. Цял месец ремонти правим  Whistling Whistling Whistling инъче съм в болничен и си почивам, който пита... Тази година мислим да отидем към Приморско, или около този район, началото на юни мисля, че после много топло става. Миналата година бях в Турция, останах очарована, много добре си отдъхнахме,а и цените са по-поносими от тук. Притеснява ме пътя сега и затова се чудим още  newsm78

# 601
момичета, знам че тук не е мястото, но си купих тази рокличка http://prodavalnik.com/strahotna-roklichka-za-bremenni-asos-uk-i22060881 от този потребител, но ми е малка в бюста... някой ако проявява интерес може да ми пише на лични...

# 602
  • София
Здравейте  bouquet

С някоя мама писахме за CANGAROO DRIFT 3 IN 1.  Сега не мога да си спомня с коя Embarassed, но да си кажа: Видях я. Пробвах я. Зимният кош е върху летния. Продавачката каза, че "явно има опция летния да се махне", но трябва да се развиват едни болтове, винтчета или както там се казват, което си е мъжка работа. За мен в този вариант се оказа доста тежка.

Tanishte, благодаря! Ще си пробвам късмета Wink

С мен беше разговора за количката Simple Smile Не се притеснявай не сме една или две за да си спомняш  Wink
Благодаря че каза какви са ти на теб впечатленията след като си я видяла,явно и ние ще трябва да ходиме на още 1-2 обстойни разглеждания,мен също естествено ме вълнува колко е тежка количката,но не чак толкова,защото живеем на 1-вия етаж и общо взето за пренасянето ми пречат 7-8 стъпала Simple Smile Има време ще гледаме и други Wink

# 603
Здравейте ! Изпуснах ви тотално  Sad
Сонка , много се радвам за добрите резултати от амниото  Hug
Днес трябваше да ми е феталната , но апарата за 4д  в МД бил развален, та ме гледа лекаря на обикновеният. Изнервих се максимално след като часа ми беше изместен с цял час .  Close  Иначе си имаме момченце , вече  със сигурност .
Хубава вечер от мен  Hug

# 604
Момичета, къде ходите на 4Д? До колкото разбрах има в София, Пловдив и Стара Загора? Къде точно, в кои болници е това?
Какво струва процедурата?

# 605
Кокосовото масло и на мен много ми го похвалиха.  Не само за бременни, и за децата можело да се ползва, особено в случаи на по-суха кожа и дерматит било чудесно. 

В тази връзка, аз случайно открих същото предимство на какаовото масло.
Купих си го за себе си,но след четене и проучване започнах да мажа дъщеря ми,която има адски суха кожа и на сгъвките на колената и лактите има тежки кървящи обриви. От три години е така, мазала съм каква ли не скъпа козметика с малотраен ефект. Сега от един месец я мажа всяка вечер с какаовото масло ( по същото време смених и душ-гела,поръчах един бебешки с масло от ший) и няма обрив, няма нищо!
За моето тяло още не мога да кажа дали има ефект, нямам особено нарастване,но поне е приятно като усещане след душа  Peace Peace
Мисля да мажа и бебето с това масло.

Бюти, кажи какво ти препоръчва доктора при този ХБ, да си сравня часовника. Моят ХБ преди месец беше 110 и плевенския доктор- на който повече вярвам- каза рано е още за желязо, а софийския доктор каза да почвам веднага ферофолгама. Не го почнах обаче.     

Аз съм си на село от четвъртък, далеч от ремонта и се чувствам страшно енергизирана, въпреки жегите. Бебето се движи по няколко минути денем. На мен проблемът ми е,че като се радвижи, веднага ми се припиква и усещам едно неприятно,та чак болезнено стягане на вагиналния пръстен, а понякога ми се струва, че ще ми се изсипят вътрешностите. Една съседка,която също е с второ,каза,че и тя има такива усещания. Но все пак не съм спокойна.  В общия случай коремът ми е мек и все още мога да се прегъвам, навеждам, да спя по корем и т.н. без проблем.     

# 606
Amelly Ший е билка, която се използва за почистване на петна от кожата, като изгаря и обелва кожата и по този начин маха и петната. Как точно използваш тази билка? Наскоро гледах реклама на шампоан с Ший и като знам какво е билката, много се зачудих....

А тези неща на момичето ти по сгъвките хич не ми звучат като суха кожа? Силно ми напомнят невродерматита, който и аз и съпруга ми имаме. Лошото е, че ако имаше лек, щях да си го лекувам... И аз така като се залющи и мажа с разни масла, колкото да омекне.

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 21:21 от maria_magdalenna

# 607
да ти кажа откровено, въобще не знам какво е ший  Embarassed сега от теб разбирам,че е билка. Просто прочетох препоръки за продукти с масло от ший и реших да поръчам един душ-гел за щерката, пък и евтин беше. Но съм абсолютно неграмотна по въпроса.
тук пише,че се извлича от орех http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE_%D0% … D1%88%D0%B8%D0%B9
и се ползва за овлажняване.
Може би ти се бъркаш с нещо друго?

# 608
Недей взема с Ший, ще изгориш детето. Аз лично съм много фен на българските продукти на българска роза с розово масло. Бера билки от дете... Макар че Ший е китайска ако не се лъжа билка и тук не расте, прочети какво е преди да я ползваш. Аз съм си вземала крем за лице  с ший за почистване на петна. Маже6 2 пъти на ден. За  1 седмица ти съблича кожата и ти пораства нова. Grinning

# 609
Корените от брош и кората на канеловото дърво също са билки. Не е нужно да цъфти като лайката... Аз бих внимавала с тях.
Аз лично ги възприемам като естествен антибиотик. Или по предназначение, или по-добре без. БЕра около 10-тина биллки и сушени горски плодове, които ползвам за чайове и особено за отвари, които обожавам да пия зимата. СЕга като бременна мога да пия само 2 - 3 от тях. Останалите предизвикват маточни контракции. Аз не бих ползвала безразборно козметика с етерични масла и билки.

# 610
tuitito, като гледам май само аз показах една две снимки. Нека се включат и другите.
 Преди малко пристина ваната, с останалите неща. Кашонът е огромен, чудя се къде да го оставя.

Е хайде показвай, не ни дръж в неведение Laughing и аз днес се включих със снимки във ФБ групата Crazy

# 611
Мария, аз съм доволна,че най-сетне намерих лек за обривите на детето,но нямам капацитет да се ограмотявам допълнително по въпроса, коментирах употребата на тези продукти с дерматолога,който познава оплакванията на дъщеря ми и той каза "добре" и така действам.

Сега ти видях и този въпрос
Момичета, къде ходите на 4Д? До колкото разбрах има в София, Пловдив и Стара Загора? Къде точно, в кои болници е това?
Какво струва процедурата?
4Д не е нещо самостоятелно като апарат или процедура. Апаратът ехограф има различни режими на работа: 2Д,3Д,4Д и Доплер и докторът ти само ги превключва. Преди 6-8 години 4Д режимът е бил някаква новост и докторите използваха комерсиалната страна на тази новост в собствен интерес, като взимаха отделна цена запреглед на 4Д, тогава беше около 80лв. Сега в Сливен не знам как е, но в София и в Плевен където ходя, ползването на 3Д или 4Д режимът на апарата е част от прегледа при женска консултация и в моя случай струва 30лв в Плевен и 40лв в София. Дори в ловешката болница има вече такъв ехограф и не се взима отделна цена за преглед с него.

# 612
Тук в Сливен няма апарат с 4Д. На 3Д ме гледат. Явно апаратурата не е достатъчно нова тук.

# 613
Здравейте! Soho Doll, благодаря за информацията. Онзи ден бях в този Outlet, но точно в За-За не влязох  Joy Ама тази твоята лекарка...
Pampers, ХБ 127 ми се води в нормата, просто видях, че за 2 месеца е спаднал доста и трябва да взема мерки. Говорите си за моренце... Много ми се ходи, но ще пропусна тази година. Най-много на планина да успеем. Имаше още неща, но... ставам все по-завеяна. Дори се блъскам редовно в хората! Сладки сънища ви желая!

# 614
Разликата между 4д и 3д не е толкова голяма и най-вече значителна - времето е четвъртото измерение, т.е. можеш да видиш в реално време какво прави бебето. Задапаратното устройство е най-важното в случая  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт