Отговори
# 570
За морето аз всъщност от мнооооого години не съм ходила по "курортни обществени плажове" и не съм имала никакви проблеми с чревните инфекции. Малкият съм го водила поне четири пъти на море (на най-различни места по нашето черноморие) и веднъж в Гърция и не е имал проблем.
Може би наистина си представям водата по заливчетата, които аз посещавам и за която притеснения нямам. Нямам и за реките, по които обикновено ходя. Нито за язовирите. Само че ние поначало ходим по диви и слабонаселени места. Да се топна при цялата "гмеж" през юли в някое малко заливче, което плува от плажно място и няма къде да се напъхаш, вероятно ще ме е гнус.
Но всеки луд с номера си - ние сме от тоя тип, дето като видят чадъри и охраняем плаж и бягат далеч Simple Smile

Затова и всъщност смятам, че морето е от най-безопасните места, където да се топне човек Simple Smile

# 571
Ей, уляхте се с тия чехли и терлици.... Дайте да спрем по темата.
Не виждам какъв е проблема да споделяме мнения. Не виждам лошо и в споровете newsm78. Въпроса е да не преминават добрия тон.

# 572
Мая 191 аз нямам проблем, просто тази дискусия стана доста лишена от смисъл. Малко по-надолу от цитата ти съм се аргументирала.

# 573
  • София
Честито на всички цветя и дървета!  Two Hearts

Pinki, понеже попита, да кажа за болница Надежда. Изглежда супер луксозно, новичко, всичко е измислено както трябва като започнеш от родилните зали до чакалните. Цените са приемливи за частна болница - 1750 лв. за неосигурени и 1400 лв за осигурени. Това, което на мен не ми хареса, е, че няма как да си избереш доктор и екип, отиваш и който се падне на смяна. Изобщо няма опция предварително да ходиш на прегледи, за да са запознати със случая ти.  А също така не се гледа добре на раждане с дула - направо май не се позволява.

Лека нощ от мен!

# 574
 Добро утро поспаланки!  Laughing

# 575
Бях и в морската градина естествено и като хипнотизирана наблюдавах претапорте на колички Wink
Дано да си успяла да си харесаш някоя Mr. Green

tuitito, нямам търпение да видя снимките!!! Crazy Аз чак в края на този месец/началото на следващия ще се заема с детската стая и покупките. В момента там е складиран целия ни багаж след преместването  hahaha

veselotof, ти показа само една покупка и сега си траеш. Няма ли да се похвалиш с останалите бебешорски сладки придобивки?

zvezdi4ka*, изживях го и аз този булеварден ремонт... ooooh! Поне бъро го правят. При нас за 2-3 седмици свършиха отсечката. Радвам се, че вече сме далеч от булеварда. Снощи слушах птички как пеят, а не минаващи коли и гадните мотористи Mr. Green

За плуването на курса ни казаха, че трябва да е във вода около 30 градуса. И след като излезеш от водата се подмиваш със сапун с нужното там долу ph. Май беше 3,7 но да не те излъжа. Питай в аптеката. Аз също мисля скоро да се пусна към плажа, но не съм любител плувец. Ще се ровя в пясъка.

*Дария*, и аз имам такова изискване за жилище и за това търсихме дълго, но намерихме  Mr. Green Измивам всеки ден пода за 2 мин и ми е много чисто и приятно.

maria_magdalenna, hahaha много ме разсмя. Този спор е вечен. И аз като теб - майка ми до ден днешен на покривка сервира. Но аз като станах студентка открих удобството на мушамата за нейн ужас.

С малко закъснение - Честит празник на всички цветя, дръвчета и храстчета! Вчера заради местенето не успях да ви честитя Blush Последните три дни ми бяха много изморителни, но издържах геройски  Mr. Green Малко ме сви кръста на края, но бързо отпусна. Днес ще почивам и после полека лека ще намествам всичко.

Успешна нова седмица ви пожелавам   bouquet

# 576
Ехо, ставайте, добро утро  Hug
Нали ви казах вчера, че имаше слънце, да ама не, сега вали сняг Joy и то на парцали. Отиде ми разходката Hug

Памперсче, не ти блазв с това преместване и сега подреждане и прочие, не се преуморявай Hug

# 577
  • До морето :)
Влизам само да кажа, че сме добре. Времето е страхотно и не се заседяваме пред компютъра. По цял ден сме навън.   bouquet

# 578
Добро утро и от мен  Hug
Пописали сте си събота и неделя, но успях да ви изчета.
Ние събота бяхме цял ден на поляна, много весело беше, даже успях малко цвят да хвана по раменете  Mr. Green В неделя ходихме да избираме съдомиялна и климатик за охлаждане, но стигнахме до кривата круша, защото мястото ни е толкова ограничено, че не знам колко врътки трябва да направим, че да стане, но ще го измислим  Mr. Green той нашият апартамент е пример за практично използване на макс на минимални пространства  Mr. Green После ходихме до Кубо на плажа, много приятно беше, топнах краката и съм много доволна  Party И открих една невероятна вкусотия, която предполагам, че в летните месеци ще ми е избор номер 1 - изтискан лимон, лед, газирана вода, а аз прибвах и съвсем малко мед да не е толкова кисело - супер просто, много свежо!
Гледам дискутирате морето - аз не мисля да се лиша, но ние никога не сме ходили по натоварени плажове и курорти, винаги избираме закътани. Даже нямам търпение  Mr. Green
Pampers, сега чета на Джон Стайнбек Пътуване с Чарли:) Предпочитам да си чета пред гледането на тв или сериали като съм вкъщи:)
zvezdi4ka*, последните неща, които си взех, са от втората употреба отстрани на New Yorker, ама доста си порових - взех си един по-дълъг потник, един потник-туника, една поличка на ХМ цялата памучна и на корема е много удобна, една тениска по-дълга, една туника пак памучна на ХМ моряшка  Mr. Green иии май това засега. Всичко това да ми е излязло не повече от 20тина лева, може би. Иначе от предното лято си имам 2 рокли с набор под бюста, ще са ми идеални и сега мисля.
Аз в неделя следобяд като се прибрахме си разчистих гардероба, прибрах дрехите, които сега не мога да нося за след бременността (дай боже  Mr. Green), а другите ги напълних в един чувал и утре ще ги нося тук на една фондация.
Да ви се похваля, че съм много доволна от кокосовото масло, бяха ми се получили червени стрии на гърдите, но започнаха да се заличават леко, но аз мажа яко вече - сутрин, следобед, вечер.
Голям роман изписах  Mr. Green Сега ви оставям с пожелания за много хубав и усмихнат ден   bouquet

# 579
  • Пловдив
хейй мами добро утро Simple Smile)
Това време навън не ме оставя да седна на компютъра да ви драсна 2 реда, но си ви прочитам от телефончето де. Не Ви пропускам и за миг  Simple Smile
Аз тази сутрин с голям кеф си пиивам кафето, защото след малко ще влизам да се чипкам и с моя мъж палим гумите към Плевен, за да видим наща малка буболина колко е пораснала Simple Smile От кога я чакам тази дата...Ще си запазвам час за ФМ и 2-ма Аг-та ще ме гледат днес...та да видим дали са им еднакви мненията Simple Smile Силно се надявам все още да сме в розови гащури, че тоя Аг дето ме гледа и ми каза, че сме с мома малко не му вярвам, нали все пак е свищовлия, а те са луди всичките тук Simple Smile)
За морето - вие си нямате на идея как всеки ден си мисля за море. Просто едно от любимите ми места е точно плажа и морето и като дойде лятото и стане време на море ставам друг човек (разтапям се). Та сега с моя мъж обсъждаме кога ще попрескочим за някой ден до някой курорт. Иначе сега сме си запазили за края на май някакви бунгала на р. Тича с голяма компания. Малко не обичам такива места но знае ли човек - може да ми хареса Simple Smile
За обувките - тук всички се събуват без да ги моля. Но и с обувките да влезат вкъщи не ми е голям проблем Simple Smile
За басейните и морето - аз нямам чуденки, защото много ме е страх от вода  Embarassed Simple Smile Потапям се до коленете, почвам да си плискам цялото тяло и отивам на шезлонга да се пържа.
Ехеее олях се и ще закъснея...после ще ви се отчета, а сега изчезвам
Лек ден от мен

# 580
Добро утро ! Още е хладничко ама послее  Ill
Памперс успех с подреждането , аз тоя момент най го мразя Crazy
Този месец ще е голямото разместване , и после започваме ремонта ,че време няма  Whistling Кога беше Коледа   Rolling Eyes
Ании разказвай де аз чакам нещо интересно Hug (Някоя снимка  Wink)
Локресия лек път ,тези срещи са прекрасни Heart Eyes
Танище герой си ,мажеш редовно, аз само вечер ако се сетя Blush Вчера гладя един панталон отдавна прибран ,че за работа го взех ама не ми стоеше добре и какво да видя -за бременни hahaha сега ми стои идеално
Хубав ден коремчета ,зациклих  Laughing после пак ...

# 581
 tuitito, като гледам май само аз показах една две снимки. Нека се включат и другите.
 Преди малко пристина ваната, с останалите неща. Кашонът е огромен, чудя се къде да го оставя.

# 582
Добро утро!
То обяд стана, ама карай.
Днес съм на преглед. Вече трябва да видим пола на бебчо.
От седмица като ме е заритало... голям кеф. Особено вечер ооколо 18 часа като почне, че до към 21.

При вас по кое време ритат бебоците? Вчеро ме захвана още от обяд, направо си беше изключение.

Времето стана горещо. Нещо много бавно се климатизирам. Други години с радост чакам топлото, сега се крия по няколко часа на сянка и излизам вечер. Много ми изсъхна кожата, всички лигавици, особено тази на носа. Чак гадно дразни на моменти. Отдавам го на бременността. Пия няколко литра вода на ден, повръща ми се вече от нея. Почнах да я смесвам с малко портокалов сок, че по-лесно влиза.
Мия с вода пода по 2 пъти на ден, да е по-влажно в къщи, че изведнъж изсушения въздух зе да ме озорва. Предвид, че живея в къща и никак не е много сухо, както например е в южен апартамент, климатизирането ми определено пъпли като мравка.
Иначе изкарах рокли и фанелки без ръкав. Тук направо си ходят по потници. Ако бях по морето, сигурно щях да кисна по плажа от рано до към обяд.

# 583
Tuitito, ще кача снимки ама като се прибера, че тук интернета е безжичен и много се влияе от времето и честит ти шести месец, сега ти скивах лентичката Hug

Локресия, хубави новини само от прегледа Peace

Лече, много си оскъдна с писането, ти къде до Бс си всъщност?
  Аз май все по често започвам да имам втърдяване на корема, ама поне не боли, даже съм си доста пъргава с тоя корем, вчера катерих едни стълби в парка и се проверих колко издържам  Embarassed

# 584
Здравейте мацоранки,  надявм се всички сте добре   bouquet
Връщам се да ви чета, че не съм влизала от два дни  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт