Отговори
# 555
Здравейте и честит празник!  bouquet

Кучо, веднага отговарям как не са ме разкрили- просто родители в чужбина,  роднини -няма в Ямбол. Не сме се виждали скоро, но сега по празниците ще има голяма изненада Simple Smile

И ние с ММ не харесваме родното Черноморие. Миналото лято почивката я изкарахме в Старосел.Планина+минерална вода-идеалната за нас комбинация. Това лято голяма чуденка- в чужбина не може, на минерален басейн не може.Не сме решили още къде да почиваме.
В тази връзка искам да попитам знаете ли нещо за ходенето на минерален басейн по време на бременност. Нашите лекари естествено забраняват. Аз прочетох малко-извън Бг жените си ходят през цялата бременност без притеснения. Пък и нали там не се завъждат гъби, няма химикали...На мен ми се стува добър вариант  newsm78

# 556
  • Пловдив
Добър ден и честит празник на празнуващите! Sleeping Beauty, да ти е жива и здрава мъничката принцеса и много да ви радва! ColdEyes, и на теб много здраве и красиви моменти ти желая!
ushana, хемоглобинът ти е чудесен. Моят е 115, въпреки че пия Биозин мама от самото начало и въпреки, че ям доста червено месо, дробчета, спанак и т.н. Иначе Биозинът ме спаси от разболявания.
За влизането с обувки- може у нас. Изцяло съм с ламинат и не е проблем да ударя един парцал и прахосмукачка. Но честно казано предпочитам да се събуват. Сега с бебето ще е друго. А не са се събули, а  fight
Ще ида да си взема върбичка после. Питах съседите, които са ходили, но още имало много хора, а не ми се бута.

# 557
Здравейте, от слънчево Осло Mr. Green най- сетне се домукнах и до тук baby_neutral
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, МНОГО ХУБАВ ПРАЗНИК И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО  bouquet
За обувките вкъщи в бг не #Cussing out, но в Испания като знам как мият улиците и колко са чисти обувките може, е без малко дете по земята  Naughty и тук ги мият постоянно ама още не съм видяла кво е положението.
Хайде, бб аз отивам да се разхождам малко Mr. Green

# 558
Аз да ви кажа, че много мразя големи гърди и в момента се чувствам като дойна крава. Сутиените не са проблем, намират се всякакви размери, но чувството и визуалният дискомфорт ми идват в повече. Не разбирам как все повече жени избират да си слагат силикон. Но вероятно е и доста по-различно, аз лично не бих могла да се пусна без сутиен или с бюстие в момента.
Soho doll, все едно ми четеш мислите. Моите никога не са били малки (бяха си нормално големи), но сега и аз се чувствам като дойна крава. Оптически ми се струва, че ме правят много по-масивна ,отколкото всъщност съм Sad А всички ми казват "чакай да започнеш да кърмиш, ще станат още по-големи". А на мен ми се реве и се чудя -по-големи, накъде по-големи???

Цитат
Нали разправят, че това значело че бебето ще е с много коса.
Лелее, аз (да чукна на дърво) като досега не съм имала въобще киселини, моето плешивично ли ще е  Mr. Green hahaha

Sleeping Beauty, Coldeyes, честит имен ден   bouquet

# 559

Честит празник на именничките newsm51Да са живи,здрави Hug
За сутиените още не съм сменила размера Sadно мисля да си взема нещо по тънко или от тия бюстиета,но дали ще намеря памучни,че всичко изкуствено ме дразни Twisted Evilза почивка тази година даже няма и да мечтая,аз и без да съм бременна  че хващам всички бацили Cryи догодина ще има лято Mr. GreenУсмихнат ден на всички Grinning

# 560
Честит празник, именнички! Да сте живи и здрави!
Относно мръсотията в морето... всички знаем, че отходната канализация по морто се излива директно във ... водата.  И въпреки, че добре знам това, много обичам да ходя на море и до сега не съм имала проблем.
Тази година обаче ще пропусна. Ако си говорим за опасности, тук прекрасната Карандила е такъв змиьорник, чи само се усмихвам, морските като ме питат що не ходя на балкан, като живея в полите му. Ми щото... нали.... змий, кърлежи... мрази.  И така нататък.
За мен най-голямото удоволствие винаги е било разходка по плажа с кафе (и цигара) по изгрев слънце с мокри глезени.

# 561
Здравейте и от мен в този цветен ден!!

Sleeping Beauty, да ти е жива и здрава именничката, да си носи името с радост!  baloni

КолдАйс, честито и на теб!   bouquet

Аз да се включа за плуването - определено вярвам, че е най-добрия спорт за бременни, но трябва да има абсолютна сигурност, ако плуваш в обществен басейн. Моя близка приятелка си докара преждевременно раждане в комбинация с инфекция, благодарение на басейн в болнично заведение, ужким предназначен точно за бременни. Ако някой се интересува къде - в клиниката на Мазнейкови. Така че хич не препоръчвам да се рискува в басейн, освен ако човек не е напълно сигурен в това как се обработва и за каква хигиена става дума.  
Виж за морето и аз много се чудя. С предната бременност бяхме на море съвсем в началните седмици и си се къпах без грижи. Не съм хващала нищо... Късмет, може би Simple Smile Тази година пак мислим да идем, но сериозно се замислям дали да влизам, точно заради това, което казва Мария Магдалена. Цялата гнус на курортите се излива в морето и то горкото не смогва да се пречисти в достатъчна степен може би. Не знам. Може би и аз ще се изкуша да вляза. Ще преценя на място.

Ушана, ама наистина хемоглобинът ти е повече от чудесен! А като за бременна направо е върха. Моя последно беше 119, а сега сигурно е още по-надолу... Аз пиех желязо в края на предната бременност (ампули Тот'хема), та може би и този път ще ми изпишат.

Аз днес стягах багажа за Лондон, както винаги се оказа, че Стела има двойно повече багаж от нас  hahaha Сега я чакаме да се събуди и да излезем на разходка.

Ани, не казваш как е минало пътуването. Със самолет ли бяхте? Как ти понесе? Приятно изкарване сега, щом в Осло е слънчево, значи отиват нещата на към лято  Laughing

Hug

# 562
Честит празник на всички празнуващи  bouquet!Бъде много здрави, усмихнати и заредени с положителни емоции.

Днес си направихме един хубав пикник на Панчарево, беше много приятно.

За обувките бях много ядосана. Цяла седмица правих основно почистване и излъсках всичко. Бяхме в ремонт до преди 2 седмици. Алекс е с астма, аз съм алергична към прах, мухъл и т.н. След като всеки ден излизвам пода с дезинфектант и  някой да дойде и да ми се разхожда с мръсните обувки NaughtyДа не говорим, че детето им(което е на 12г.) също се разхождаше с обувки и аз го помолих да се събуе преди да влезе в детската стая.
Има ситуации в които е изключено човек да се събуе, но на гости ни бяха наши комшии, които можеха просто да си дойдат с домашните чехли. Когато в един дом има дете не мога да си представя, че няма да се събуя. Не мога да ползвам чужди чехли, но винаги гледам да съм подготвена с такива от вкъщи.
За да не се налага да влизам в конфликт с някого, ще купя калцуни и в такива ситуации ще ги помоля да си ги сложат. Grinning
Явно съм станала много раздразнителна, че обръщам толкова голямо внимание на такива дребни неща.

Не знам вие как сте, но на мен ми е вече тежко...
Забелязвам, че ям определени неща на периоди до момента до който не ми се отвратят. Няма да ви казвам какви са, че все пак сте бременелки Mr. Green
Клинчето от Лидл си го нося вкъщи и ми е много удобно. Grinning
За изследванията не съм наясно, знам само, че кръвната група трябва да си нося. Моята е изследвана преди 9г. hahaha

Отивам да видя баткото какво има да пише за домашно и ще излезем на разходка.

Весел и усмихнат ден на всички! Grinning

# 563
Здравейтее Simple Smile
Честит Празик на всички празнуващи   bouquet
Бъдете живи и здрави  Hug
Аз се разходих днес, взех си върбичка, имаше много хора в църквата, но минахме бързо, после малко по магазините и така  Wink
Сега си почивам, че не мога да издържам вече на дълги разходки  Thinking
Лека ви вечер , аз ще кулинарствам   chef

# 564
Честит имен ден на всички празнуващи!
Цял ден не мога да се включа. Тъкмо изчета всичко, започна да пиша и дойде някой. От сутринта посрещам и изпращам гости. Днес съм именничка и доста хора ме уважиха за празника. Та дойде време да ви почерпя и вас cook  Party TimeПреди малко изпратих последните гости, надявам се hahaha и сега съм прибита. Снощи също имахме гости...абе изобщо какво да ви кажа, тъкмо изчистиме и измиеме и хайде слагай пак маса. Вече много ме боли кръста, изморих се и ми се спинка даже.

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 18:06 от Kikito86

# 565
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес - малки и големи - да сте здрави, много щастливи и усмивки да огряват лицата!
Ние ще отидем по-късно до БГ църквата - да си запаля свещички и ако е останала върба.

# 566
Аз ще ходя на море, даже вчера обиколихме черноорието. Не съм съгласна за това, че е мрасно и гадно има ве още места, където се е запазило без строежи и даже кафе не продават. От две години ходим сао по такива места и не може да ме накара никой, да го заместя с гарците или нейде другаде. Heart Eyes

А пътуването мина горе долу спокойно, единствено преди да излетим ми се втърди корема, предполагам контракции, но не ме болеше. После от шума и летенето се размърда ама за кратко вече всякаш по силно го усещам сигурно е пораснало милото.

Аз ходя боса в нас и не мога да си представя някой с външни обувки Sick

# 567
  • София
И понеже отново стана голяма галимация от нищо, искам да ви питам вие чистите само, когато ще имате гости ли? В нас всичко е в бяло и ако трябва да чакам гости за да излъскам...  ooooh! Ние не ходим с обувки в къщи, но не ми е проблем ако съм забравила нещо да се върна и да си го взема обута. Но не мога да карам хората едва ли не да се благодарят за това, че съм изчистила специално за гостуването им. Както и не поддържам и не искам да поддържам антураж от чехли и терлици на различни хора. Пък ако е толкова голям проблем, то обърнете внимание на приятелите си, защо да се сърдя на някого, ако сама не съм поставила граници? Относно това, че имало хора, които се снимали с обувки до лазещо дете, нека има, то и лазещи деца по градинките и пясъчниците има. И близките пак си снимат с тях, ама там може вероятно и не прави впечатление.

# 568
Що пък ..., до сега всеки съвсем добронамерено(според мен) си изразява мнението по ? за обувките. И аз искам всичко да е с теракоти и паркет - това ми е едно от основните изисквания,(което трудно ще пренебрегна при търсенето на нов дом). Сегашната ни квартира е с ламинат(с изкл. на едната спалня и никога нямам усещането, че е изчистено там). Тук масово пода е покрит с мокет и е забранено поставянето на друго...Според ММ с това ми изискване мноого ограничавам избора на жилище.

# 569
Ей, уляхте се с тия чехли и терлици.... Дайте да спрем по темата.
Мене мама ме е възпитала, че не е прилично и е неудобно да накараш гост да се събуе, било признак на ниска култура. И така бях свикнала. Като се омъжих обаче, цялата рода на съпруга с чехли и терлици... и на това свикнах.
Това ли е сега най-важното... чехлите и терлиците.... аз определено нямам време да мисля за това... почти през целия ден си мисля за ритниците, които получавам отвътре  Grinning

То това малко като покривката и мушамата. Купих първата мушама в живота си 1 година след като се омъжих, щото моя мъж така и не се научи да яде на покривка. Аз бях свикнала на бяла покривка, салфетка и пълен набор прибори.
Навици. Човек може да свикне с всичко на практика.

Общи условия

Активация на акаунт