Отговори
# 615
Да, и аз така знам, щом имате 3Д в Сливен, няма нужда да се разкарваш до друг град заради 4Д преглед. Истината е,че и самите доктори рядко го ползват, моите мисля,че го пускат само за мой кеф , щото  в началото на прегледа си гледат бебето на 2Д-то, а чак като почнат на мен да ми разказват, пускат 3Д-то  Simple Smile

# 616
Момичета, днес си направих хубава разходка с една приятелка с бебенце Simple Smile
Излязох в 11 ч и се прибрахме в 22.30  Laughing
Цяяяял ден Simple Smile
Мисля, че си харесах количка - АВC DESIGN 3 tec- доста ги гледах в нета, утре мисля да ида да ги видя в някой магазин  Thinking
Да ги поразгледам на живо и да видим какво влиза в цената -950 лв ooooh!
Има време де, смятам да вземем количка понатам, но сега ще гледам  Mr. Green
Айде лека от мен  Hug

# 617
 Добро утро! При мен няма нищо интересно. От два дни усещам силно малкото човече.
 Ненимира , и аз ги харесвам на външен вид.

# 618
Тук в Сливен няма апарат с 4Д. На 3Д ме гледат. Явно апаратурата не е достатъчно нова тук.

В Евата ли ще раждаш?Незнам за 4д в сливен, но в Бургас мога да кажа,че д-р Миринчев е много добър.. Има си апаратура , просто трябва да се запишеш по-рано.
В Бургас има и на други места.. като д-р Калчева, но аз не я харесвам и не ти препоручвам там

# 619
Добро утро момичета.. аз днес неможах да спя и съм станала в 5 и нещо.. търкалях се, но ... така и неможах да заспя.. Сега закусвам и в 10 съм на док... Вече съм в 22 седмица, но немога дакажа ,че усещам бебо силно.. на моменти усещам нещо, но не е регулярно и не е всеки ден..

# 620
Мисля, че си харесах количка - АВC DESIGN 3 tec- доста ги гледах в нета, утре мисля да ида да ги видя в някой магазин  Thinking
Нашата ще е такава  Simple Smile Ще я вземем от племенничката, но не мога да кажа много компетентно мнение... Харесва ми, че е с големи гуми и е здрава, а по нашите улици това беше много важно! Бутала съм я няколко пъти по едни баири и беше ОК до колкото мога да преценя, но за мен на този етап всичките са ми еднакви  Embarassed Не съм ти много полезна, но да се отчета  hahaha

# 621
  • София
Добро утро, момичета!
Рано - рано се събудих, но то пък толкова хубаво - слънчице, прохладно, все още тихо. И аз гледам вече 22 - ра седмица, голям кеф.
Момичета, искате ли да си направим общ албум и там да постваме покупки, коремчета, евентуално снимки от срещи...Не във ФБ, Веселото беше пускала нейни нещица в Снимка.бг, може там, но да направим общ и да е видим за нас само. На мен би ми било много полезно, защото съм събрала 5 различни списъка, но друго си е да видиш на живо какво се купува всъщост.

Кърли, успех днес!

# 622
 Soho doll, аз съм ЗА, но нямам ФБ.

# 623
И аз съм ЗА защото си спирам профила във ФБ

# 624
  • София
Именно, аз това казвам да не  е там. Аз имам, но не го ползвам, както и други тук, предполагам. Да видим дали ще има и други желаещи и да направим в Снимка.бг

# 625
Добро утро  bouquet тук такова слънце е напекло, че е срамота да спиш, едва 7 и 30 е , а все едно е обед Mr. Green
Аз вчера си получих един ритник от малкото, защото нещо го притиснах и веднага ми даде знак, че не му е добре Embarassed
Кърли, успех на прегледа Peace
Честит ви шести месец, малко остана baby_neutral
Аз смятам, че маслото от ший не е опасно, аз много го харесва. Използва се за много неща за кожни проблеми, в медицината, за всякакви други неща Mr. Green
Абе пак много мами ми се губят, май ни заразоха и отидоха на море без нас.
За албума, съгласна съм, въпреки че нямам много неща и всичките дето имам са подарък Mr. Green

# 626
И открих една невероятна вкусотия, която предполагам, че в летните месеци ще ми е избор номер 1 - изтискан лимон, лед, газирана вода, а аз прибвах и съвсем малко мед да не е толкова кисело - супер просто, много свежо!

Може да го направиш още по-хубаво с листа от мента и джинджифил(ама много много малко). Аз правя такв "пунш" и лятото и зимата с нормална или газирана вода. Повече от превъзходен е.

За книгите - и аз съм така. Въобще не се сещам да включа телевизора. Предпочитам да чета, но аз си падам по Тери Пратчет Mr. Green

Аз също не мисля да изпусна плажа - винаги ходя сутрин рано с бабите, когато е спокойно, слънцето нежно те гали и е приятно хладно. Сядам на закътено пред някое от заведенията (те на централния плаж във Вн си имат заградени площи), пийвам  нещо приятно и слушам музика. Чета малко книга, ровя се в пясъка и към 10 часа си тръгвам. Вчера дори си взех по-закрита долница за бански тип боксерки, защото моите са много изрязани и няма да са много подходящи с този корем. А ще ползвам горнищата на банските, които имам. Тъкмо ще играят и ролята на сутиен после през деня  Mr. Green

Би ли споделила коя е фонадацията? Аз обикновено ги слагам до кофата за боклук моите, за да си намерят нов собственик. Иначе читавите дрехи и аз съм ги отделила за другото лято и мисля да ги "замразя" в тези вакуумните торби, за да не заемат много място.

И аз трябва да почна да се мажа по-често.  ooooh! В момента го рпавя сутрин след баня смамо. Като тръгна на плаж ще почне обилноот мазане, защото моето масло от ший има естествен защитн фактор и ще е идеално за плаж и разходки Mr. Green

tuitito, аз много обичам прережданията, така че ще ми е голям кеф Crazy Само чакам милото дасглоби гардероба.  Rolling Eyes
Пускам ти адреса на лични за магнитче(вече си го знам). Ти искашли да пратя едно морско?

maria_magdalenna, аз съм в постоянно движение  - все нещо правя и въобще не усещам бебето. Понякога късно нощес като легна, или ако съм седнала и ниско долу в тясното прави някакви движения. Но както написах - рядкост е при мен.

Имаш ли пулвелизатор за цветя - пръскай из въздуха с него. Така ще овлажниш много добре. Това с миенето на пода, не действа така сполучливо.

За маслото от ший/карите - за първи път чувам това, което си написала. Може би под формата на билка за пиене има друго действие с вътрешно приложение. За маслото и външното му приложение има страхотен ефект, както си прочелаот линка, дето е пуснала Amelly. Мои приятели го позлват с години в семействата си и няма нищо общо с написаното от теб. Дали наистина не се бъркаш с друга билка? А тази маска дето сваля кожата я знам и ефектът не е от маслото, а от химиите в нея. Има я и в други комбинации с други билки. А и чистото масло няма нищо общо с козметиката с билки Hug

Иначе и ние си берем и пием чай само от билки. Няма нищо по-хубаво и ароматно от тях, но за жалост сега ни е ограничен избора им им....

malina07, маслото мигновено и прави кожата мека като коприна. Кремовете се разнасят и попиват много по-трудно.  Mr. Green

DianaR, съжалявам да го чуя. Наш приятел е във вашата ситуация и не искам да те отчайвам, обаче поръчителят изплаща остатъка от кредита и върху него пада цялата тежест на закона. В случая на нашия авер - запорират по 400 лв от заплатата мувсекимесец, а от теглилия кредита вземат по 25 лв/месец.....Не се ядосвай. Ще се справите, особено ако приятелят ви е свестен човек и се договорите. Ако ли не - пийте една студена вода и другия път мислете хубаво на кой какви услуги правите  Hug

Sleeping Beauty, не се притеснявай, че не усещаш бебо. Аз тъкмо четох за 6-я месец, че има периоди на активност и после дълги периоди на почивка. Успех с АГ! Да кажеш после какво са ти изписали за хемоглобина. На мен на 17-ти ще ми пускат тези изследвания.

sealover, честити сини гащи! Жалко, че сте изпуснали хубавата гледка на 4Д.Все пак като се оправи няма ли да те гелдат на него? newsm78

Amelly, завиждам ти, че си на чист въздух далеч от рмеонти и шумове  Hug Какаовото масло е много подходящо за бебета. Ползват го много особено в началото, когато при някои им се бели главичката и телцето. Аз също мисля да мажа и моето бебче с него.

За албум със снимки нямамк нищо против, защото много момичета нямат ФБ и са малко изолирани. Само нека да е с тайна парола, която ние си знаем.

Хубав ден ви пожелавам и весели празници!   bouquet

# 627
Pampers, включвам се към феновете на Тери Пратчет, прочела съм му почти всичко, което има на бг пазар, а като бях в болницата се получи много готино, че съседката по легло ми изпрати на таблета една от много малкото, които не съм чела и си имах супер занимание.

DianaR, ако не става по мирен път пробвайте да го намерите и да го заплашите, за съжаление често в такива случаи "селските" номера вършат най-добра работа.

За албума и аз съм съгласна, но за сега нямам абсолютно нищо, което да покажа. Ние ще пазаруваме към юли-август чак.

Аз продължавам да вия срещу луната. Не стига че ставам по 5 пъти да пишкам, ами тази нощ ставах и за закуска. Дори имах покушение от едни спагети. Някой ги беше оставил наклонени с отвора надолу и естествено в мига, който отворих шкафа имаше дъжд от спагети  Joy

Лек ден от мен, аз отивам в парка Заимов на демонстрация и конкурс на цветя. Само ще гледам, де  hahaha

# 628
Добро утро и от мен  dance
Pampers, Фондация Вяра, Надежда, Любов се казва, имат обществена кухня за социално слаби. Имат страничка във ФБ: https://www.facebook.com/fondaciq.vqra.nadejda.liubov?fref=ts Писах им да попитам дали приемат дрехи (защото мисля не всички приемат) и те се зарадваха. Иначе аз много рядко оставям до контейнера, най-вече единични неща, преди съм оставяла на майка ми, тя ги носи в църквата и от там ги раздават на бедни семейства. Всъщност като се замисля никога не сме хвърляли дрехи май.
Тери Пратчет не знам защо така не успях да се зарибя  Mr. Green Май не уцелих момента, но пак ще се пробвам със сигурност.
soho doll, и аз нямам нищо против да си направим такова албумче Simple Smile и честита ти 22ра седмица Simple Smile На всички всъщност, които влизат в 6ти месец  Hug Не мога да повярвам как бързо мина това време!
Хубав ден на всички   bouquet

# 629
Здравейте момичета   bouquet
Да се включа и аз в темата за морето-аз смятам да се въздържа.Вече от 5-6 години съм в Гърция (живея на 3 км от плажа) и преди 2 години отидохме до нашето черноморие ,ама много мръсно ми се стори и не се престраших да вляза,а освен водата плажа също беше в лошо състояние многоооо мръсен за разлика от тук (всяка вечер го почистват).Иначе преди имаше едно местенце мисля Силистар беше страхотно все едно откаснато от света,но разбрах че са почнали да го застрояват  Sad
Относно ходенето с обувки-свиква се.Тук няма човек който да се събува (такъв им е манталитета),ама удрям един парцал и всичко свети  Peace

maria_magdalenna,и моят мъж е свикнал на мушама (въпреки че постоянно е бил по лагери и в ресторанта не вярвам специално за него да са вдигали покривката  hahaha )ама аз продължавам да слагам бялата покривка нищо че след всяко хранене я пера  Joy сещате се защо  Mr. Green

Sleeping Beauty,и аз преди два дена се притеснявах като теб,ама сега ме побърква направо-големи шутове  hahaha ако тази теория е вярна значи все негодува от нещо ,още от сега ли с характер  Crazy

sealover,честит мъж   bouquet

new leaf,разсмя ме с това покушение  Joy

Момичета ще ви помоля да ми стискате палчета ,че тази вечер съм на доктор за последно тук и се надявам всичко да е ок.,за да мога спокойно да се прибера в Б-я.Доста съм притеснена и силно се надявам да е пораснала много беболина ,защото вече яко ми раздува корема и много силно я усещам ,а нали вървим назад със седмиците по размери  Praynig

Приятен ден ви желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт