Отговори
# 645
Здравейте!Искам да ви пипитам имали ли сте болки околко пъпа или под пъпа..сякаш нещо ви дърпа.Случва ми се за втори път ии започвам леко да се притеснявам..нормално ли е? Confused

# 646
lovely baby ,мен 2-3 пъти ме заболя по начина по който описваш на същото място.Болката беше за 2-3 мин и сама отмина,ако и при теб е така,няма нищо притеснително-питала съм моя док. Peace

# 647
  • София
Здравейте мами Simple Smile

За тази болка или по точно подръпване около пъпа бях чела че е възможно бебето да си "играе" с пъпната връв и от там да идва това подръпване,аз лично такова нещо не съм усещала.Незнам инфото до колко е вярно така че най-добре ако продължава да си питате лекарката Simple Smile

# 648
Здравейте мами Simple Smile

За тази болка или по точно подръпване около пъпа бях чела че е възможно бебето да си "играе" с пъпната връв и от там да идва това подръпване,аз лично такова нещо не съм усещала.Незнам инфото до колко е вярно така че най-добре ако продължава да си питате лекарката Simple Smile

Simple Smileми не е вярно-пъпната връв на бебето не е свързана с пъпа на майката,за да се усеща това Simple Smile

# 649
lovely baby ,мен 2-3 пъти ме заболя по начина по който описваш на същото място.Болката беше за 2-3 мин и сама отмина,ако и при теб е така,няма нищо притеснително-питала съм моя док. Peace
да и при мен отминава за 2/3 минути,възможно е и бебето да си играе Simple Smile като легна ми минава

# 650
Нормалное придърпване около пъпа височината на матката е на това ниво в 6 месец Embarassed както казва ММ гоогал знае всичко Mr. Green

Май само моето бебе е изненада baby_neutral и това на памперсче, ама тя не иска и да знае, пък мойто се крие newsm78

# 651
  • София
Привет и от мен!

Веселото, ако искаш направи ни общ албум и парола ще се дава на лични. Нека да не е видим, да си е само за нас си. Мислих да правя, да снимам и кача малкото ми за сега неща, но тъкмо се прибирам и съм адски изморена, с леки болки. Ако не ти се занимава, довечера или утре сутрин ще направя.
Ние днес взехме още малко нещица, но основно са от 3 месеца нагоре, да не кажа изцяло. В единият МОЛ ликвидират магазин с бебешорски нещица и имаше супер- мега- гига намаление. То почти нищо не беше останало де, ама забърсахме 2 жилетки, блузка, ръкавички, шапчица...Иначе има много хубави неща на марката, но за жалост ще може само с поръчки от Англия вече.

Някой сподели за болка в пъпа. И аз имах, два пъти май, за кратко. Не знам на какво се дължи.

# 652
Аз я имам постоянно, но не ме тревожи. Мисля си, че трябва да е свързана с разпъване на матката, защото в момента тя е горе-долу до там и започва да се развива над пъпа. Ето.
Пускам анкета ей сега Simple Smile

# 653
  • София
Последното заглавие май не е много актуално вече - то лято се задава, каква пролет Mr. Green

сохо дол, браво за покупките!  Кой магазин ликвидират?

Ани, има време да се покаже и твоето бебе Wink

# 654
Момичета, не знам дали довечера ще седна пред компа, а утре сутрин стягаме багажите, да ви пожелая много хубави, слънчеви, весели празници   bouquet  newsm08

# 655
  • До морето :)
За придърпването около пъпа - с предната бременност го имах, много е неприятно. При мен беше остра болка. Докторката, която ме следеше тогава, каза, че е нормално. Засега нямам такива проблеми, но не е късно де.
(винаги съм се чудела какво има зад моя пъп  newsm78 )

# 656
Малко ме успокоихте Simple SmileА що се отнася до пола аз още не знам ..не може да се види,както казва лекаря крие се  Grinning Чудя се дали да ида на 4д да ме погледнат,тъй като ме гледат с по-обикновен ехограф

# 657
и аз така съм  се чудела... и ми е интересно..
и аз мам от време на време такова придърпване...и няколко пъти сяка6 пари такова неприяно и остро... Sad

# 658
Сложих всички неизползвани досега предложения, за да не се разсърди някой. Последното може да се промени малко, ако трябва.

# 659
Днес забелязох, че след като спрях витамините има значително влошаване в кожата ми, ноктите и косата, петното дето си открих се засилва Crossing Arms върна ли се в бг-то ги почвам пак. Разнообразно хранене ала бала, я хапченцето и всичко ти е в организма и се чувстваш и по-добре baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт