Враца- 37

• 95 826
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Остава ни само да се заглеждаме в обувките на хората и да търсим сабо.

То и без друго, с тия дупки по пътищата, все в краката си гледам  Mr. Green ше требе да хвърлям по некое око встрани, белким видя холандски налъми.  Laughing

# 286
С това сабо,в това време и тези изкопи или ще трябва да е сменил обущата или ще да е в спешното хахахаха  Joy

# 287
  • Враца
Здравейте, мамчета! Simple Smile Приемате ли нови попълнения?
Имам син на година и половина, казва се Кристиян. За първи път попадам на врачанската тема и с радост ще се присъединя към вас (ако може).  Blush
Няма да имам възможност да прочета всички теми, но поне тази, в която се записвам ще я прегледам.
Исках да ви попитам за някой добър хомеопат дали има във Враца. Гугъл ме препрати на една ваша стара тема, където сте писали за д-р Енев, но е от 2010 и се чудех дали инфото е все още актуално? Simple Smile

А-а-а-а и честита баба Марта на всички, желая ви прекрасен ден (ако може да е такъв в това скапано време) и много усмивки! Simple Smile

# 288
Нови попълнения са винаги добре дошли  Hug
За д-р Енев е актуално инфото все още, в ДКЦ 2 е кабинета, мога да дам телефон на сестрата Simple Smile

# 289
  • Враца
Здравейте!
Тази година ще правя бал на сина ми.
Необходими са ми добър джиджей и фотограф/камера/.
Моля да ми помогнете!
 Hug

Ди Джей с две ръце мога да препоръчам Георги, работи в Нашенци в момента, озвучавал е сватбата ми, тази на сестра ми и тази на едни приятели, всички сме доволни, пък и се знае, че е Ди Джей от доста време и определено знае как да весели хората и си разбира от работата. Като цена мисля, че беше нещо от рода на 50 лв на час, но не съм сигурна, ако искаш пиш ми на лични да ти дам тел. Simple Smile А за фотограф не мога да ти помогна.

Да се изкажа и аз по темата с АГ-тата, ражданията и т.н. Ще кажа моя опит по-точно. Simple Smile Цялата ми  бременност я следи д-р Миткова, много съм доволна от отношение, професионализъм и апаратура (ходила съм в кабинета й само), но е много скъпо, на всеки преглед съм давала по 25 лв, а знаете, че в 9 месец са всяка седмица прегледите.  Tired Единствено не съм доволна от това, че така и не успя да ми излекува гъби1ките, които все още имам. Оправдавам я донякъде, тъй като бях бременна, след това кърмех и беше ограничена от към лекарствата, с които можеше да ме лекува. Но пък все ми ги изписваше едни и същи, виждайки, че временно решаваха проблема, а и не каза нито веднъж да ми пусне микробиология да се видят точно какви са тези гадини, за да знаем с какво да ги лекуваме. Сега мисля да отида при Петкова за тези гъбички, свекърва ми и имала голямо доверие като специалист и ще я послушам пък да видим Simple Smile
За раждането - не се бях уговорила с Миткова, нито с някой друг, бях си казала, че както циганките отиват там и раждат и си заминават без да дадат лев и аз така ще направя и така и стана. Падна ми се на раждането д-р Станев (на Станева мъжа й), много съм доволна, много весел и човечен, с чувство за хумор понякога странно, но забавно. Както и да е, всичко мина по мед и масло, раждането ми беше от трудните (нормални), та имах времето и възможността да събера впечатления. И тук искам да кажа, че според мен за едно раждане е много важна акушерката, не искам да омаловажавам работата на доктора,защото той носи отговорността ако нещо ти се случи, но акушерката е тази, която поне при мен свърши повечето работа, та да кажа и от нея съм много доволна - Атанасова се казва. Simple Smile След раждането пък ме ши д-р Мишев (един младичък), също съм много доволна, нищо не усетих. После престоя в болницата беше също супер (тук включвам отношението на всички екипи, които са ни минавали на визитации и неонатоложките, които не спираха да насърчават кърменето и да показват как става. Simple Smile Изключвам мизерията в болницата, но това за три, пет или седем дни се преживява). Не бих избрала Мездра само защото е с по-хубаво отделение. Wink На изписването дадох по малко парички на Станев, Мишев и Атанасова от благодарност и то, защото не исках да ходя да им купувам уиски и кола, на което са се пренаситили.  Peace Та така...

Педиатър на Криско е Лещарска, тя го преглежда и следи, но по документи се води Мишонов, той си и дава направления за всеки преглед, понеже тя не може да е GP, нали е шефка на Спешното. Доволна съм от нея. Нямам оплаквания. Simple Smile

Момичета, вече съм в безизходица с тия фризьори. Нито веднъж, откакто въобще ходя по фризьори не попаднах на наистина кадърен тук. За това и не съм се подстригвала от 2 години, но косата ми вече е ужасна. А и искам да се боядисам още по-светла. Светло руса съм, но искам още да изсветля. Къде ще ми препоръчате?
И аз нещо не мога да попадна на фризьор... Последно ходих при Калин (Дама Пика се казва салона) срещу ДСК (този клон до църквата дето е). С голям замах подстригва, отупа ме за 20 мин (с прическа) и ми взе 20 лв, виждат ми се много (измиване, подстригване и преса).  Money За Фата Моргана и аз чувах, Росен го познавам бегло, но не съм ходила при него.

Пипи, магазин за платове има в едно гаражче малко над Игла до конец в блока. Там и шият дрехи и плат продават. Simple Smile А във Вратица (магазина им) няма ли само хасета, т.е. памучни платове?

Аз пък започнах постите от миналата седмица и смятам да изкарам до Великден, ако устискам. Дано сваля някое килце. Simple Smile

Тони, дай ми телефона, благодаря ти. Simple Smile

Извинявам се за дългия пост, следващите ще са по-кратки, но така трябваше да вляза малко в темите на разговора. Simple Smile

# 290
ferriy добре дошла   bouquet Ако още имаш проблем с гъбичките може да пробваш Гиназол, по скъп е (към 15лв.), но се прилага еднократно и има чудно действие. Три дни след като си го сложиш - въздържание  Mr. Green

# 291

Исках да ви попитам за някой добър хомеопат дали има във Враца. Гугъл ме препрати на една ваша стара тема, където сте писали за д-р Енев, но е от 2010 и се чудех дали инфото е все още актуално? Simple Smile

Енев е боаронски хомеопат, класически хомеопат във Враца няма, дори в околността няма  Peace
Най- близо в София може да се намери.

Честита Баба Марта на всички! Много здраве и усмивки  Hug

# 292
  • Враца
Мадърче, точно с Гиназол ме лекуваше на 2 пъти и още два пъти с Ломексин (и двата пъти имаше и други лекарства в комбинация с "главното"), но ефектът беше временен. Хем всичките пъти, в които сме ги лекували тези гъбички, ММ също е пил лекарства. Явно на мен си ми трябва вече някаква по-тежка артилерия, някой АБ най-вероятно, но до сега не можехме да ги лекуваме по агресивно, че до преди 3 месеца още кърмех. Wink

# 293
Мадърче, точно с Гиназол ме лекуваше на 2 пъти и още два пъти с Ломексин (и двата пъти имаше и други лекарства в комбинация с "главното"), но ефектът беше временен. Хем всичките пъти, в които сме ги лекували тези гъбички, ММ също е пил лекарства. Явно на мен си ми трябва вече някаква по-тежка артилерия, някой АБ най-вероятно, но до сега не можехме да ги лекуваме по агресивно, че до преди 3 месеца още кърмех. Wink

С антибиотик може само да си докараш още гъбички. Ако са упорити не е лошо да се вземе секрет.

geriangel как е диетата, аз досега тия плодови все си съсипвам, ама пък иначе не се отказвам  Mr. Green Много карам кростренажора и правя упражнения, не смея да се премеря.

# 294
Като стана въпрос за диетите  Mr. Green От една седмица се съсипвам с ей тия упражнения - http://www.youtube.com/watch?v=s3zAG4zvVpc
Първия път като ги правих и после два дни не можех да си седна на дупето, такава мускулна треска не помня в живота си  Mr. Green все едно някой ме беше набил  Mr. Green
Килограмите са мръднали само с 1, обаче хвърчат сантиметри от талията, от бедрата, от ханша...  Crazy

# 295
Ох нямам толкова място да се вихря с тия упражнения Simple Smile

И при мен сантиметрите са в минус, защото дрехите ми са с един размер по малки, а работните нямат никаква еластичност  Laughing Ама не се меря, отказала съм се, просто си карам някакъв режим, правя си някакви измислени упражнения и ми се иска да не мисля все "килата, килата, килата..." че не ми действа добре.

# 296
Както казва моя мъж - с качване и слизане от кантара няма да отслабнеш много  Mr. Green Това по повод тегленето Simple Smile
А за упражненията наистина си трябва място, някои са по-прибрани, обаче на други е такова скачане и мятане на ръце и крака, че...  Crazy

# 297
Както казва моя мъж - с качване и слизане от кантара няма да отслабнеш много  Mr. Green Това по повод тегленето Simple Smile
А за упражненията наистина си трябва място, някои са по-прибрани, обаче на други е такова скачане и мятане на ръце и крака, че...  Crazy

Хаха, маании аз вчера в плодов ден открих Руския магазин и руските бонбони и положението стана тежко  Joy После се наказах на кростренажора 50 минути + Бг музика  Heart Eyes

# 298
Къде е този магазин?
В бившия супер на  "Космос" ли?

# 299
Къде е този магазин?
В бившия супер на  "Космос" ли?

Да, между кафето и пиците  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт