Враца- 37

• 95 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Момичета днес ходих в "Триумф", харесах си боди и като погледнах етикета - Лелеее 160лв.  #Crazy
Реших да се насоча към оформящите бикини и отново - лелееее 80 кинта  Rolling Eyes
Ясно ми е че са качествени и си заслужават парите,но стига да можеш да отделиш такава сума за едни бикини. Е,аз лично не мога да си го позволя на този етап и жената ми предложи по-евтинки Simple Smile
Накрая си взех нещо като панталонки в телесен цвят не мога да обясня, по-скоро като това което го рекламираха по Ве Ес Телешоп. Ами доволна съм за тези парички Simple Smile Благодаря Ви за насоката !

# 346
Всичко в Триумф е супер, с години се носят и не мърдат Simple Smile

# 347
  • с/у ОколоМръсТното
Всичко в Триумф е супер, с години се носят и не мърдат Simple Smile

ами зависи.
Аз имам и развалени стоки от Триумф.
Въобще не е онзи, едновремешния Триумф, макар голямата цифромания  Money
П.П: Мама има артикул на 30+ години, купуван от Австрия. Да, той не мръднА.

# 348
Аз имам точно оформящо боди от Триумф, поръчвано от Ла редут доколкото знам, но не съм го аз купувала, а зълва ми и ми го подари, вече 4 години е като ново, ама и не го нося кой знае колко че направо ми спира въздуха Simple Smile)))

# 349
  • седмото небе
 Здравейте дами!
 Искам да ви попитам за координати на фирма за кетъринг във Враца.
 Благодаря предварително!

# 350
Препоръчайте ми добър педиатър който работи със здравната каса newsm78

# 351
mama Boshka, Винарната правят кетъринг, но зависи къде, какво се иска и т.н.
Иначе може да провериш и Ива в Парти център ИВ, тя също прави понякога Simple Smile

# 352
Препоръчайте маникюристка, която работи добре и на по нормални цени  Rolling Eyes

# 353
0888690013 Илиана от Прити, много съм доволна от нея!

# 354
Аз съм доволна от Мария. Работи във фризьорския салон след светофарите но ОМВ. Обикновен маникюр 8 лв., без значение колко рисунки ще прави. Поставянето на гел лак е 15 лв. пак без да има връзка с броя на декорациите.

# 355
Мерси, аз си намерих една съученичка, която работи като маникюристка  Hug

# 356
Искам да ви попитам знаете ли някой да почиства домове с прахосмукачка Рейнбоу,и ако имате нещо впредвид моля ви дайте ми  координати.Благодаря ви  bouquet

# 357
Аз искам да попитам някой знае ли каква е процедурата за започване работа в Пожарната ? Яки връзки ли трябва да имаш Simple Smile

# 358
Аз искам да попитам някой знае ли каква е процедурата за започване работа в Пожарната ? Яки връзки ли трябва да имаш Simple Smile

Не знам, но най вероятно - да  newsm78 Нали имат разни конкурси, изпити и т.н.

Искам да ви попитам знаете ли някой да почиства домове с прахосмукачка Рейнбоу,и ако имате нещо впредвид моля ви дайте ми  координати.Благодаря ви  bouquet

Единствената фирма за почистване май е Кралица чистница, не знам дали чистят с такава прахосмукачка. Даже влязох да питам за тях имате ли мнение, хубаво ли чистят? На каква цена ако знаете?

# 359
Ползвала съм Кралица Чистница за пране на диван и съм супер доволна, стана като нов. Много са мили и старателни и дори ми подариха цвете Simple Smile Но не знам дали са с Рейнбоу или друга техника....

Общи условия

Активация на акаунт