Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, времето минава бързо.  ooooh! Ето дори снимки от партито за финала на първи сезон

Здравейте, момичета! Спокойна и слънчева неделя ви пожелавам!

Знае ли се дали ще има втори сезон?

# 676
Момичета, времето минава бързо.  ooooh! Ето дори снимки от партито за финала на първи сезон

Светалчо,понеже оригиналът има втори сезон,а на есен ще започнат снимките на трети сезон,ние няма как да се разминем само с един сезон! Септември месец ще си чакаме началото на втори сезон и на Интикам! Peace
Дайче,отивам да си потърся повествованията,както ги нарече по повод как ви Селен с уникалната роклъ!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 677

Светалчо, здравей! Hug  Хубав ден и за теб!   bouquet
Като най-малко наясно, само предполагам, че втори сезон ще има, нали и американската версия-  Revenge има, дори и трети се очаква? newsm78
А, Тони вече е отговорила. Peace  Hug

Тони, привет и за теб!    bouquet
Ще прочета с удоволствие повествованията ти за Селен. Peace
Скрит текст:
Тони, не сме се засичали преди, но аз четях/редовно/ темата за КВФ, така, че ми е познат изказа ти, допада ми чувството ти за хумор и най-вече прямотата, откритата позиция по различни теми и въпроси.  Hug

Рюзгяр...загуби баща си, наистина нелепа смърт...малко без време, но така е...
лошите неща се случват изневиделица... Rolling Eyes

Прояви обаче голямо търпение и разбиране към Баръш в случая с обвиненията които той сам отправи към себе си заради загубата на баща им. Дори малко ме изненада-не дава вид на търпелив човек. newsm78
Ето, че бе опората която трябваше да бъде, особено сега останали само двамата. Не го насили да отидат на острова, остави го, прие първоначалния му отказ. Независимо, че знаеше, че отказа му в момента е неправилното и ненужното за Баръш поведение, но му даде онази свобода и възможност да вземе решение/дори и по-късно/.
Това донякъде и предопредели след това Баръш все пак да размисли и да се съгласи с него.
Определено бе наистина по-големият брат, с повече опит, с повече разумност дори в поведението си, както се предполагаше, както и следваше, трябваше да бъде.

Прави ми впечатление, че все повече допуска и Хакан до себе си, приятелството което иска да му предложи той, помощта дори. Труден, но не и невъзможен е достъпа до него и той показа, че за хората които заслужават може да бъде и по-доверчив и по-освободен като поведение.

Хубава реч в заведението- малко думи, но искрени и от сърце. Да, не бе много по говоренето, но бе красноречив и в малкото думи, защото бяха изпълнени с много смисъл и значение, и най-вече с отношение, с емоция.

Срещите му с Ямур...много ми е и интересен...някак и малко странен/но в хубав смисъл/
Един такъв... хем малко дистанциран, обран, хем и открит в същото време. newsm78
Усеща се, че очаква, иска нещо, но и тук не бърза, не проявява нетърпение да се случат нещата. Поддържа една разумна дистанция по между им, дистанция която му позволява, а и на нея да се чувстват добре заедно за сега, на този етап от отношенията им. Но и дистанция която прави бъдещите им срещи възможни, очаквани, искани, нужни.

Определено предпочитам тях двамата като двойка, допълват се и не само, сякаш и двамата поотделно имат нужда и потребност именно от другия, за да бъдат себе си. Да съберат в едно частиците минало, с тези сега и тези за в бъдеще...в едно, едно за двамата и заедно.  Thinking

Имам обаче някак странно предчувствие/без да знам много, много какво се случва с тях/, че ме очакват неприятни изненади за двойката им, за бъдещето й. Rolling Eyes

С пожелание отново за спокоен обяд в неделя! Hug  До по-късно! 55 Scatter

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 11:44 от margita9

# 678
Мариана, привет! Hug

Хакан...освен, че ми харесва, неговото присъствие ми гарантира и едно спокойствие, особено на фона на цялата история и основна линия в сюжета-отмъщението на Ямур. Гарантира ми, че и разумността й все пак ще надделее макар и доста късно.

Наистина има ситуации в които е почти невъзможно да бъдеш нормален и логичен, да не се поддаваш ненужно на емоции, както е в случая с желанието на Ямур да отмъсти, но ето, че с присъствието си Хакан дава такава възможност, прави така, че избор, решение, изход винаги има, стига да го поискаш, да го пожелаеш и да се постараеш да го намериш.

Все още нито тя/Ямур/, нито останалите разбират, осъзнават колко потребен, важен и нужен ще се окаже той. Колко силна, на място и на време ще бъде подкрепата и помощта му.

Невероятно и впечатляващо е, че за годините си/които не са толкова много/ за натрупания си житейски опит/и не само/ е съумял да превърне всичко в полезност за себе си. Да съумее да лавира в случващото му се сега, да намира "топлата" връзка с това преди, но и да създава мостове за това което следва-в бъдеще.

Определено ме възхищава, най-вече с начина си на взаимодействие и взаимоотношения с другите около него...и преди всичко с Ямур, с Рюзгяр, с Баръш дори.
Няма натиск, няма го това поучаване/ макар основания да има/ знае как, до колко и кога да каже, да направи "нещото" за в момента. И не само, че го знае и го може, а най-ценното е, че го и прави.

Позволява си да бъде себе си в повечето случаи, това е умение което изглежда естествено, но по-скоро е умение което се придобива с много труд/над себе си/, с търпение, с опознаване на света около теб и собственото място в него. Има свободата да бъде себе си, но има и своята отговорност за това.
Свободата и отговорността вървят ръка за ръка при него. Това е най-трудно постижимата комбинация в едно поведение, а за него тя е факт.

Показаха й дома му- и той като него самия-доста нестандартен, различен, но практичен, функционален.
И музиката като негово хоби навярно-барабани...инструмент едновременно създаваш усещане за сериозност и нежност в едно.

Успя и спечели като начало още малко доверие- и това на Рюзгяр и донякъде на самата Ямур, е, само стъпка, крачка, но и това е нещо за сега. Търпелив е, разумен и предпазлив и в това.

Съвета му към Баръш леко ме озадачи, Shocked  очаквах да го посъветва да не им обръща внимание на "богаташчетата", но пък от друга страна Баръш в момента нямаше нужда да чуе отново и от него това/Рюзгяр вече беше свършил това/
Може би наистина бе по-удачно да даде по-разумна посока на гнева на Баръш, на желанието му все пак да направи нещо. Thinking
Като разбере сам, че няма повод да се чувства по-нищожен от тях, да разбере, че по-важно е какво той ще направи за Джемре, а не какво те направиха с него. Тя, а не те заслужаваха вниманието му.
В първия момент когато видя записа с Анъл/ с онова момиче/ се притесних, че ще изпрати него на Джемре, но после ми олекна когато тя отвори мейла. Peace Grinning

Помощта му и за Ямур е много важна за плановете й в момента, в поредната преследвана жертва.
Помощ не само да ги осъществи, но и да не премине границата, граница отвъд която е не просто отмъщението й, а ново престъпление само, че вече нейно. Rolling Eyes

Уви, за сега гласът на разума в негово лице и думи, остава нечут, нещо повече нежелан да бъде чут. Rolling Eyes
Сцената на финала на епизода и врата която затвори под носа му Ямур показа, колко е рано и колко трудно ще бъде и за нея и за него. За нея-да погледне на нещата и от друг възможен ъгъл, а за него да дочака този момент отложен за сега някъде далеч в бъдещето. Но показа и, че той е наясно с това, осъзнава фактите към момента/обективно при това/.

И само две изречения за стайлинга му...ами, харесват ми много тези му пуловерчета, особено това цветното... Grinning

Не само му отиват, но и наистина ми показват колко цветен е, като гама и спектър на мисли и емоции, на поведения.

А за играта на Енгин Хепилери...тука вече съм без думи...само две-очарована съм!!! Heart Eyes

Времето за почивка привърши за сега, домашните задачи ме чакат... newsm78 Joy
По-късно нещо за тези двама сладури. Peace Heart Eyes

Спокоен неделен следобед! Hug

п. п.
Скрит текст:
Странно, мисля, че имаше пост на Мариана преди малко който сега не виждам... newsm78
Може и аз да съм в грешка... Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 14:50 от margita9

# 679
Марги,не си се объркала,мила! И аз видях по едно време поста на Марианка,ама къде избяга-не зная! Peace
След дълго ровене успях да намеря едно от произведенията ми за Адем! Ето го и него:
Скрит текст:
Как Адем се прави на нинджа(има нещастен край,моля,извадете кърпичките предварително...)
Адем се предреши като нинджа и реши да влети в архива,за да разбере аджеба какви са тези документи с таз девойка,дека е съседка на неговото севгили Шахика! Извади шперца,и почна да ровичка в счупената ключалка,ама той пък отдека да зацепи, че вратата е отключена!
Рови,рови,около 20 минути,и накрая ритна с крак,но кракът му се заклещи под вратата...едва си го изтегли,а той се оказа като камба...подкача,като на кокили,но и това се оказа тежка участ за бедната му душичка,спъна се в оставена обелка от банан и се стрелна в хоризонтално положение! А докато падаше назад,размести вазата с рози,която беше поставена върху съседният шкаф!Вазата се стрелна върху главата му,но в последният момент той успя да предпази лицето си от бъдещо осакатяване...Полежа така около 30 минути,докато успее да размърда скованото си от болки тяло и се устреми към шкафа с досиетата...Тъкмо измъкна досието на Дерин и алармата се задейства,а той едва вървящ,суркащ раненият си крак стигна до близката тераса,отвори вратата и се метна през парапета с досие в ръка,но от къде да се сети,че се хвърля от 4-тият етаж! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Добре,че отдолу бе паркирана една кола,та да омекоти тежкото падане...но за сметка на това се разхвърча цялото досие...и сега каква му бе файдата от толкоз травми-май и той не може да каже...
....очаквайте продължение утре по някое време! Peace Peace
и продължението:
Скрит текст:
След като Адем се приземи върху колата паркирана под парапета,полежа така няколко секунди,обаче все пак трябваше да бърза да намери коя е Дерин и бавно се изправи,изтръска стъкълцата  от специалният си нинджа екип и се устреми с крачка тип"Робокоп в атака" към събирането на листите от досието на Дерин! Това се оказа бая тежка задача,защото всяка крачка бе затруднена от забитите стъкълца в екипа му и цялата процедура изглеждаше така:крачка...стъкълце в бедрото..пак крачка...тикове от крака,които приличаше на камба...пак крачка...хоп листче...крачка...стъкълце в прасеца...и така събира листи около 2 часа,но те се оказаха бая мокри от дъжда,които се сипеше наоколо,но Naughty като опитна нинджа,нащ Адем се оказа,че има освен нов прекрасен черен костюм с бял риза в колата си,така и сешоар,които се наложи да включи в запалката на колата,за да суши листите от досието! От къде да му дойде на кухата манерка,че е по-лесно да отиде на мотел и там да свърши тази работа,вместо да изхаби акумулатора на скапаната си кола... ooooh! ooooh! ooooh! въх,че уникално тъп индивид от мъжки род  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
След като изтощи акумулатора и се оказа в ръце с една полувинчата снимка на истинската Ямур,която сега се казваше Дерин,той си поръча такси да го отведе до заведението,в което тя бе певица(тук леко ще импровизирам,защото в оригиналната версия,девойката е танцьорка в нощен клуб)! малко трудно му се получи придвижването,за което имаше вина разхлабената обувка на стъпалото,което нарани с вратата,която постоянно се събуваше и приличаше повече на селски чепик,отколкото на обувки от крокодилска кожа!  hahaha hahaha hahaha
Приседна на едно сапаре,докато чакаше милата Ямур да привърши с музикалната програма!
След като поговори с нея и успя да разбере това-онова той едва се придвижи до своята кола,която предвидливо бе накарал пътната помощ да докара пред заведението и да й смени акумулатора! Докато набираше севгилито,за да й обясни какво е научил и да й се обясни за пореден път в любов,една права лопата полетя към празната му и куха манерка,която му служеше за глава и прекъсна навеки слабата му мозъчна дейност!
И докато той издъхваше в нечии крака,една девойка метна лопатата в багажника на колата му,изтегли безжизненото му тяло в колата и по-късно го метна в една отдалечена канавка като храна на вълци и чакали,отпрашвайки с мръсна газ към неизвестното!
Така става,като не се спираш пред знаците на съдбата.... hahaha hahaha hahaha hahaha 

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 15:29 от __Malcho__

# 680
Здравейте, момичета! wavey

Маги и Тони, ама много сте наблюдателни
изтрих поста си, защото след едноседмичното си отсъствие започнах от краката за главата, та видях със закъснение, че същото вече е публикувано 

# 681
Тони, Мариана,  Hug

Мариана, моето е по-скоро предпазливост. newsm78
Скрит текст:
Аз имам определено съмнения за сигурността тук във форума. newsm78
Скоро ми се случи да успеят да влязат в профила ми/нямам идея как точно е станало/ но нищо не може да ме убеди, че всичко е случайно. Naughty
Освен редакции на мой пост имаше и съобщения до други потребители, които не съм писала, ама недоказуемо с факти/поне извън моите възможности/ не, че ми е толкова важно, който ми вярва не са му нужни доказателства...
ама не е там работата. Rage
Добре, че ми минава бързо... Joy Joy Joy

Писах и на модератора, но отговора бе "стандартен"... Mr. Green ooooh! Crossing Arms

Освен за смях, темите тук са си и за страх...напълно сериозна съм. Peace Rolling Eyes
Но да не пиша много  smile3505  че пак ще си навлека неприятности  smile3511 smile3514...с моят късмет... smile3503
Тони, за Адем...добре написано,  newsm10  но и жалко за него, аз нали съм все още в началото, та до тук даже ми допада, макар да не е от "нашите"... newsm78 Joy

# 682
Марги, Hug Марианка, Hug настигай ни бързо,мила!

Хайде да ви сложа Селенката част 1:
Скрит текст:
След като получи осъдителна присъда с ограничение спрямо засуканият пич по който си беше паднала в Америка,Селенчето трябваше да се вземе в ръце и да се признае за победена! Хем паричките й свършиха и от просешка тояга по вратите на приятелчетата си посъбра парички само колкото да се прибере у дома,хем нямаше вече с кой да бъде,а и другата й любов(Емре) се беше прибрал вече в голямо имение в Турция!
Хоп,ето я натоварена в най-скорощният самолет към дома и решена да преследва имането на фамилия Арсой чрез сладкото малко мишле,на което досега не бе обърнала внимание,понеже търсеше големи риби,които да й осигурят охолен живот в Америка!
И ето,че след дълъг и изтощителен полет пристигна на летището и реши да се обади по телефона на милата й приемна мама Шахика да изпрати някой да я прибере! Много се надяваше това да бъде Емре! Толкова много искаше  да му се хвърли на врата и да го нацелува! Ах,каква любов пламтеше в малкото й стъклено сърце с черни жилки вместо кръвоносни съдове!
Обаче каква беше изненадата й,когато насреща й изскочи като същински Джеймс Бонд наш Адем с колосан костюм от времето на дядо му! Изскочи от колата и заметна перчем като Керим от КВФ! Rolling Eyes
Селенчето стисна зъбки звучно все едно скункс се вихри в затворено помещение(за сравки "Снежни кучета" и един скункс в колата)! Пристигна в имението на Арсой,разпрегръща Шахика и Джемре и потърси с поглед Емре,но пак не го откри! С кръшна крачка,в стил хищна хиена се запъти към стаята Емре(имам в предвид:хоп крачка,връкта в кръста,отмятане на коса,дет я няма никакава,хоп друга крачка.....ъццццццццц,чакайте,че стъпи накриво)! Застана еротично на входа на вратата,отвори вратата и какво намери вместо усмивка за добре дошла: нямаше никой! Отиде до прозореца и какво да види-ами една съседка й бе измъкнала златната рибка под носа! Ах, ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!,къде спа,къде! Започна да си блъска празната кратунка,докато не припадна от болка! Жалко,че и от това нямаше какво да я спаси! Rolling Eyes
Продължение-по някое време утре! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
и Селен част 2:
Скрит текст:
След като се свести,на Селенката й беше бая трудно да се изправи,но след известно мятане на крайници в стил паяк с ролери успя да направи нещо като заден мост и да се изправи! Главата я болеше,краката й едва я държаха,а трябваше да измисли пъклен план за наказание на онова чучело,дето щеше да му взима имането като негова жена! Какво си мисли той,ааааааааааааааааааааааааа? Какви са тези работи? Как за 10 дни вече има гадже,ааааа? Че и не се появи сутринта да я посрещне на летището,ами изпрати онзи миришещ на мухъл книжен червей! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! А тя го смяташе за сладък! Мдам,сладък беше Емре,докато тя се вживяваше в ролята на паяк Черна вдовица преди да сготви мъжкият като вкусно блюдо за засищане на гладният й стомах! Муахахахахаха...(леле,ква съм зла....)
Отиде в стаята си на последният етаж на имението,разтвори огромният си куфар за да разопакова дрехите си и една странна миризма се понесе из стаята! Оказа се,че е забравила да простре последното си пране и го е хакнала в куфара мокро,което е направило всички нейни дрехи в прогизнали парцали със странен аромат! Уфффффффф... ooooh! ooooh! ooooh! и сега какво?
Отвори със замах гардероба,където винаги оставяше по някой и друг чифт дрехи и какво откри? Не е за говорене- канарено жълт клин в стил диско класика от 80-те и странен пуловер в сивомишев цвят! Ами така е като взимаше винаги дрехи от разпродажбите в кварталните агазини втора употреба и ги оставяше на склад в този гардероб,а хубавите й нови дрехи сега бяха вмирисани! Outta Joint Outta Joint Лошо!
Едва се затътри до пералнята,която беше на етажа и метна всички дрехи на едно,нищо,че бяха разноцветни и я пусна на програма за памук,на 90 градуса! Седна си в стаята,извади си бельо от шкафа(нали се сещате,че пак е уникално -сини п*?*ки и мораво зелен сутиен),разсъблече се и заметната в една хавлия отиде в банята за да се освежи и да поглези тялото си с една вана...
След около един час,вече облечена и спретната в страхотният дрескод,които бе открила в гардероба,Селенчето се запъти към пералнята,отвори я и какво да види-дрехите й бяха станали разноцветни дрешки като за някоя кукла!
Ох,невежество блажено! Сега и без дрехи остана!  Thinking Thinking Thinking
И какво правим сега,а? newsm78
Ще разберем утре! Peace

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 16:20 от __Malcho__

# 683
  • AMS

Мили, момичета!!!  Hug Hug Hug
Дайче, Маги, Тони, Светалчо, и другите, които чакам да се появите, направих тези гифчета от великата сцена.
Фрагман 2 за 21-ви епизод все още го няма в Kanal D, но арабките го качиха и в youtube  Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=_qT_NCC7j7w

Марги,  Hug Благодаря ти за анализите!!! Чета ги с интерес!!! Те пораждат размисли и спомени и у мен. По отношение на отмъщението, смятам, че нашата героиня няма как да се върне, или откаже на този етап. За това отмъщение, тя взима решение, не когато беше сцената на излизане от затвора - 1-ви епизод, а по-късно. Тя се щура известно време, докато Хакан я следи и вижда, че не е прочела дневниците на баща си. След което тя започва да проявява любопитство и отива до къщата, и там започват да си спомня, и да чете - 19-ти епизод. Отмъщението планира на базата на дневниците и материалите, с които разполага. Започна от свидетелите - Лейля, приятеля банкер и в 3-ти епизод прокурора. После продължава с другите. На този етап, в 3-ти епизод, няма още последния дневник на баща ѝ!? С него се сдобива на много по-късен етап и във "времето", и в серила - 18.еп. Трябва да се отчете, че подготовката за отмъщението, започва в период, които е между тези спомени / от горните гифчета /и до влизането официално в къщата  - 1-ви еп. Пример - 3-ти епизод - Видеото с прокурора е заснето, когато тя е купила апартаменти, в сградата на момичето и е инсталирала камери.
Прокурора - Той явно няма моралните качества да бъде такъв. Той е алчен за власт и е корумпиран. В основата на манипулацията стой Халдун. По време на делото Шахика се опитва да смени показанията си пред прокурора. Халдун парира, че  това са глупости и тя го прави защото е влюбена в Адил Челик.  Директно обещава политическа кариера на прокурора. Шахика свива знамената. Всъщност защо Халдун иска да унищожи Адил? Според мен за сега е най-вече, защото Шахика е влюбена в него. Престъпленията по служба е можело да ги прехвърли и на друг, но той избира точно Адил!  
И друго, което мисля. Смятам, че няма как след толкова години виновните да получат наказание според закона. Има давност, има заличаване на доказателства, има тайни, има промени на законите и ... Така, че аз оправдавам отмъщението, защото наказание, по силата на правото, не може да се постигне в определени ситуации.
Колкото до това, че в Intikam, прокурора го представиха на по-късен етап като кандидат за кмет, не ми се видя логично. Би трябвало да е кандидат за депутат, или за много по-висока длъжност - главен прокурор например. В Rvenege героят, веднага след делото, става сенатор и случката в 3-ти епизод е когато той иска да се кандидатира за втори мандат.
Ама наистина се увлякох. Извинете ме!!!
   bouquet

ПП: Тони,  Hug Марианка,   Hug Марги,  Hug връщам се да ви чета с удоволствие!!!

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 18:21 от di...va

# 684
Здравейте отново!

Спокойна и приятна да е вечерта ви в неделя! Grinning

Тони, ама много добре си я описала Селен. newsm10
Благодаря, че отдели време да го постнеш отново!   bouquet

Дива, привет и за теб! Hug    bouquet
Радвам се, че това което споделям може да бъде интересно и за останалите.
И аз на свой ред намирам всичко от всяка една от вас,  Hug  в темата за интересно за себе си, полезно и приятно. Peace

За отмъщението-имаш право, рано е за Ямур, на мен ми е лесно, ама аз съм зрител отстрани.
Не знам, ако аз бях в нейното положение дали бих постъпила така както и мисля. Thinking
Има много голямо и важно АКО в случая, аз го отчитам. Peace

Цитат
Смятам, че няма как след толкова години виновните да получат наказание според закона. Има давност, има заличаване на доказателства, има тайни, има промени на законите и ... Така, че аз оправдавам отмъщението, защото наказание, по силата на правото, не може да се постигне в определени ситуации.

Така е и това е възможно, има такива случаи-за съжаление.
Просто не ми се иска да вярвам, че око за око и зъб за зъб се оказва по-ефективен начин... Rolling Eyes
За определени "неща" проявявам  голям наивитет... Thinking

Цитат
Колкото до това, че в Intikam, прокурора го представиха на по-късен етап като кандидат за кмет, не ми се видя логично. Би трябвало да е кандидат за депутат, или за много по-висока длъжност - главен прокурор например.
В Rvenege героят, веднага след делото, става сенатор и случката в 3-ти епизод е когато той иска да се кандидатира за втори мандат.

Е, това е доста по-близко до логиката.
Явно наистина има разлика в детайлите в двата варианта-американски и турски, но това според мен е добре. В едни случаи при единият ще е по-добре в други при другия, все пак е само сериал.
А ние като зрители печелим и в двата случая, защото и двата варианта са на наше разположение-за гледане, нали?

Бавно напредвам в сюжета и с епизодите, но не ми се иска да препускам този път /както обикновено правя като се филмирам  #Crazy/ имам обаче план -лятото/живот и здраве/ да смогна и септември да съм в крачка със сезон 2-ри. Peace

Тепърва ще ми стават ясни нещата, предполагам някои от мненията ми сега не са съвсем точни, но в момента това виждам.  newsm78  
Очаквам и съм готова за изненади. Peace Grinning

Ох, и аз се извинявам за многословието си... Embarassed Praynig   bouquet

Спокойна вечер, до по-късно с Джемре и Баръш... Thinking

п.п. Дъга се е завърнала,  Peace Grinning  добре си си дошла! Hug 

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 21:46 от margita9

# 685
Здравей те мои скъпи виртуални дружки  Hug Няма да ви изброявам че да не изпусна някоя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Поради липса на време ви чета само но и като искам да си побликувам поста все нещо става  ooooh!
Дива гифчетата са ти прекрасни  Hug
Марги истинско удоволствие е да ти чета постовете   Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Радвам се че си сред нас  Hug
Скрит текст:
Харесвам те още когато пишеше в тема " Огледален свят ". Беше за мене огромно удоволствие да ти чета постовете  Hug Hug
Тони незнам как съм успяла да пропусна да изчета разказитети но сега се поправих  Peace Hug
А за сериалчето аз тотално съм наникъде почнах 1ви епизод ама то не успявам вече от близо 10 дена да го изгледам  ooooh! Имам да уча много и това ми отнема от времето и ме изтущава. Почнах много да спя нещо ама  newsm78 ooooh! то е нормално  hahaha
Лятото доакто си почивам от изтоюителнаат учебна година ще изгледам целия 1ви сезон и ще почна да гледам и американската версия  Peace
Една приятелка която също гледа сериалчето ми зададе един въпрос и аз се замислих какво да и отговоря но четейки поста на Марги веднага и отговорих че не са си получила напълно заслужилото виновниците за смъртта на бащата на Дерин  Hug
Дъгичка благодаря за труда ти да ни превеждаш от рускините наистина са ти дали правилен епитет ( Работливата пчеличка )  Hug Hug Hug Hug
Малко дългичък стана поста ама така става като дълго време не съм писала  Hug
Марги с огромно удоволствие чакам анализите ти  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лека и успешна нова седмица  Hug
Скрит текст:

# 686
Добро утро в новата седмица  Hug

Минаха баловете и всичките емоции около тях. Не знам дали при всички ви е имало такива, но при мен определено бяха в изобилие. Все пак, хубави изживявания са това!

Тони, изобретателна си, както винаги  thumbsup

Марги, отново прекрасни анализи  smile3501

Дива, уникални гифчета  smile3525

Мариана, Клари, Светалчо, Дайче, Дъга  Hug Hug Hug Hug Hug

Малко снимки на Берен и Кенан:

Хубав ден и прекрасна седмица!

# 687
Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден! Hug
Марги,смятам и аз да се включа в преговорният 3-ти епизод,макар да нямам твоят изказ за детайлите от епизодите! Peace
 За мен лично отмъщението,което организира Ямур на г-н Садри беше наистина много добро! Самият той е бил подкупен от Халдун да си замълчи за думите на Шахика и признанията,които тя искаше да направи в замяна на една шеметна кариера,която да му помогне в един момент да застане на кметският пост! Но всъщност това се оказа препъни камъкът в неговата съдба! Когато забравиш от къде си тръгнал и на цената на какво си станал известен,падането по г*з боли най-много,както се получи в неговият случай. Той е искал да предпази семейството си от позор,но ако наистина е така нямаше да има извънбрачна връзка и да позволи любовницата му да забременее от него. Самият факт,че й е дал пари и е поискал да се отърве от плодът на грешната им любов показва,че той не поема никаква отговорност в действията си,което означава,че и в живота си е такъв! Самият герой ми е антипатичен още от момента,в който склони глава пред заплахите на Халдун,но все пак като всеки човек,който е жаден за величие и пари,той продаде душата си на грешният човек!
Самият хитър ход на Ямур по отношение на любовницата на Садри показва,че тя много добре е проучила всеки един от хората на които смята да отмъсти за смъртта на баща си! Макар тя да не искаше да намесва Хакан в това,неговата помощ имаше голяма роля за отмъщението над Садри и семейството му-той загуби не само вероятността да стане кмет,но и семейството си! Но честно казано аз не мога да го съжаля,понеже в желанието си за власт и меракът за взимане на всичко от живота с пълни шепи е забравил едно-че и той е човек и нищо човешко не му е чуждо,затова и си получи полагаемото !

# 688
Привет!  Hug

Ето къде сме в топ 10 на най-гледаните сериали през изминалата седмица

Tüm Kişiler

1. Kurtlar Vadisi Pusu     11.18/31.32
2. Karadayı     9.6/25.87
3. Öyle Bir Geçer Zaman ki     7.61/20.53
4. Karagül     7.5/21.21
5. Arka Sokaklar     6.62/18.77
6. İntikam     6.09/17.31
7. Benim İçin Üzülme     5.75/15.83
8. Kuzey Güney     5.55/17.7
9. Dila Hanım     5.26/14.96
10. Tatar Ramazan     4.98/14.59

AB

1. Karadayı     10.88/28.34
2. İntikam     8.36/25.96
3. Kurtlar Vadisi Pusu     8.28/25.13
4. Öyle Bir Geçer Zaman ki     8.15/21.8
5. Kuzey Güney     6.7/21.73
6. Yalan Dünya     6.27/16.59
7. Seksenler     6.22/17.4
8. Merhamet     6.21/18.39
9. Karagül     5.79/17.02
10. Galip Derviş     5.64/22.86

Радостна и успешна нова седмица и от мен!!!

# 689
ЗДРАВЕЙТЕ,МИЛИ МОМИЧЕТА!

Много ми липсвахте през последните дни,но пък изкарах една кратка,но много приятна морска ваканция,която ми се отрази отлично. Снощи ви прочетох по диагонал,защото бях много уморена, но поне изгледах двата трейлъра и видях рейтинга,който много ми хареса,особено в АВ групата.

Скрит текст:
AB   23 MAYıS 2013 PERşEMBE

1   INTIKAM   KANAL D   20:21:41   23:16:10   8,36   25,96
2   KURTLAR VADISI PUSU   ATV   20:42:46   23:30:31   8,28   25,15
3   GALIP DERVIS   KANAL D   23:16:24   00:37:46   5,64   22,86
4   ZENGIN KIZ FAKIR OGLAN   TRT 1   20:37:50   22:50:15   3,77   11,69
5   INTIKAM (OZET)      

Останалото ще прочета внимателно довечера с голямо удоволствие.

Макар и с доста голямо закъснение искам да поздравя всички вас с  най-хубавият български празник – 24 май.

Марги,честит професионален празник!

Пожелавам ти да си жива и здрава и все така всеотдайна в благородната си професия.
Децата да те обичат искрено, а ти все така да работиш с удоволствие!

Трейлърите показват,че наистина ни очаква много интересен епизод отново и въобще последните две серии ще са динамичнИ,интригуващи и според подсказките на Тони и неочаквани.  Руската преводачка Илая е обещала да гледа епизода от четвъртък и в най-скоро време да направи  резюме с най-важното от него. Аз лично го очаквам с нетърпение,защото много малко неща разбрах по време на гледането. Сега наистина оцених от каква помощ са ми нейните преводи.
Засега има само превод на репликите на първия трейлър за 21 епизод.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JRrQtZW4FUo

Ямур: Лесно е да мислиш за смъртта на някой човек,докато тя не почука на вратата ти. Мъката ,която носи тя със себе си ние разбираме чак когато се сблъскаме с нея.

Рюзгяр: Нищо не е приключило…

Хакан: Какво искаш,Ямур?

Ямур: Ако тези,които обичаме не са си отишли преди нас.

Хакан към Ямур: Ти не си убийца.

Ямур: А ти откъде знаеш каква съм аз?

Рюзгяр: Всички ,които обичат…. /тук Илая не е разбрала добре./
На листа пише: Принуден/а/съм да те защитавам.

Хакан: Няма да ти позволя да провалиш живота си.

Ямур: Няма да отстъпя / да се откажа/, този човек знае че го следя.

Белокосият мъж: Скъпо ще ти струва това,което си направила.

Надявам се да не съм написала някоя глупост, но в момента съм на работа и тук не мога да отварям клипове, а снощи погледнах трейлърите съвсем набързо.

Хубав и усмихнат ден на всички и до по-късно тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт